Urgell

Agramunt

Associació de Dones L'Esbarjo

FESTIVAL ESCALA EN HI-FI

Data:

L'entitat informa: Del 4 al 8 de desembre, com ja es tradició i per setè any consecutiu, l'Associació de Dones L'Esbarjo organitza un festival musical d'escala en Hi-fi que comptarà amb la participació de 35 senyores d'edats compreses entre els 15 i els 75 anys.

Gimnàs Ritme

AGRAMUNT BALLA

Data:

L'entitat informa: Exhibició d'activitats relacionades amb la dansa: iniciació a les acrobàcies, gimnàstica rítmica, dansa del ventre, hip hop, aeròbic, country, funky, etc. A càrrec dels gimnasos d'Agramunt.

ANGLESOLA

Associacions d'Anglesola

TOT UN POBLE UNIT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Coincidint amb el dia de La Marató de TV3, Anglesola organitza diverses activitats per mobilitzar tota la població: caminada, bàsquet, futbol, arbre de les espelmes de l'amor, venda de pastissos, escalada en hi fi, bingo i tirada de bitlles.

BELIANES

Associació de Dones Castellsalvà de Belianes

LA MARATÓ 2011

Data:

L'entitat informa: Un any més, l'Associació de Dones Castellsalvà de Belianes col·labora amb La Marató de TV3. Aquest any organitzen la representació de dues obres de teatre curtes i música en viu.

Bellpuig

Federació Catalana de Pitch & Putt

C. URGELL - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Grup Ritme-Show i Ajuntament de Bellpuig

MARATÓ HI-FI

Data:

L'entitat informa: El grup Ritme-Show, amb la col·laboració de l'Ajuntament de Bellpuig, organitza un gran espectacle d'escala en hi-fi anomenat "Marató Hi-fi", el dia 10 de desembre de 2011 a les 21.30 h al Teatre Armengol de Bellpuig. Us hi esperem a tots i us animem a participar-hi!

BELLPUIG

Associació de Veïns Sant Jaume de l'Avinguda Catalunya

Data:

L'entitat informa: Un any més, l'Associació de Veïns Sant Jaume de l'Avinguda Catalunya ha organitzat tot un seguit d'activitats per La Marató de TV3. Hi haurà tirada de bitlles i activitats esportives on els participants duran la samarreta de La Marató 2011. A més, es farà una pintada de cartells, una rifa de dos pernils, i es repartirà vi, cava, copes, llaminadures i material didàctic entre els assistents.

Entitats i Ajuntament de Bellpuig

BELLPUIG AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Vetllada organitzada per l'Ajuntament, on hi col·laboren diferents entitats locals, amb actuacions i activitats, música, jocs i xocolatada popular.

CASTELLSERÀ

Associació de Dones L'Esclat

SOLIDÀRIES AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa:

CLARAVALLS

Associació de Dones La Ginesta de Claravalls

CLARAVALLS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 15 i el 16 de desembre, es posaran a la venda calendaris i punts de llibre fets pels nens.

CLARAVALLS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb diverses activitats com escala en Hi-fi amb uns protagonistes únics: els nens i les dones del poble. Tot seguit es farà un berenar popular amb productes elaborats per les dones de l'associació.

GUIMERÀ

Associació Lo Gambairot de Guimerà

PUJA A L'ESCENARI PER LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Grans i petits de Guimerà estan convidats a pujar a l'escenari per demostrar les seves dots artístiques fent monòlegs, llegint contes, explicant acudits, cantant i tocant cançons, ballant, etc.

LA FULIOLA

Escola Guillem Isarn

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del Cicle Superior prepararan un esmorzar per tot l'alumnat del centre, així com pel professorat i pares que hi vulguin assistir. Els diners recaptats aniran destinats a La Marató de TV3.

MALDÀ

Associació de dones Pedra Viva de Maldà

BINGO SOLIDARI DE MALDÀ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els membres de l'Associació de Dones Pedra Viva, comerços i veïns del poble de Maldà cediran tots els obsequis que s'entregaran com a premi en el gran bingo solidari.

Preixana

Motostrail

MOTOSTRAILMARATÓ

Data:

L'entitat informa: Reunió motera, el divendres 16 de desembre a la nit, al poble de Preixana on acamparem i farem una barbacoa. El dissabte 17 de desembre, sortirem de ruta per recórrer la comarca de La Segarra.

PREIXANA

Ajuntament de Preixana

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa:

Tàrrega

Agrupació Excursionista de l'Urgell

Data:

L'entitat informa: Caminada popular pel terme municipal de Tàrrega. El recorregut tindrà una distància de 8km i una durada de 2 hores. El punt de sortida serà l'estació d'autobusos, es recorrerà la via Verda de l'Ondarra i es tornarà pel Gr-3.

Agrupació fotogràfica Tàrrega

TALLERS FOTOGRÀFICS

Data:

L'entitat informa: Durant els tres dies de la Fira d'Artistes de Tàrrega, l'agrupació farà fotografies a l'instant a més d'oferir tallers gratuïts de fotografia.

Associació Gent Gran dels Amics del País de Tàrrega

ESCALA EN HI-FI

Data:

L'entitat informa:

Centre Esportiu Sant Jordi

TOTS A COL·LABORAR... TOTS A BALLAR!

Data:

L'entitat informa: Espectacle de dansa, jazz i hip-hop. Actuació de Country Ponent i de Youngers Batukada.

Santilloverafoto i Frankfurt Baviera

FOTOS AMB EL PARE NÖEL PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els dies 17, 18 i 24 de desembre, els nens que ho vulguin podran fer-se una fotografia amb el Pare Nöel. També es farà un sopar al Frankfurt Baviera.

Treballadors de Borges

SORTEIG D'UNA CISTELLA DE PRODUCTES

Data:

L'entitat informa: Borges Mediterranean Group col·labora en aquesta edició de La Marató de TV3 amb el sorteig d'un lot de Nadal entre els seus treballadors i treballadores.

TÀRREGA

Ajuntament de Tàrrega - Regidoria de Promoció Econòmica

UNA MARATÓ DE PASTÍS!

Data:

L'entitat informa: Espectacle de pastisseria en temps rècord! Un logotip gegant de La Marató de TV3 fet amb deliciós pastís nadalenc. Unes 1.000 racions de pastís que podreu degustar al preu d'un 1 euro. Tot, per una bona causa: La Marató de TV3. Amb la col·laboració especial de Pastisseria el Pati. Aquesta activitat s'emmarca dins la 13a Fira d'Artistes i Activitats Tradicionals que té lloc del 6 al 8 de desmebre a l'Espai MerCAT.

Associació de Dones Arrel

PUNTS DE LLIBRE

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Arrel pintarà i dibuixarà punts de llibre que estaran a la venda a la Fira d'Artesans i Activitats Tradicionals de Tàrrega.

Club d'Atletisme 100X100 Fondistes de Tàrrega

CORRE O CAMINA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Corre o camina a "El Pati" durant gairebé 12 hores per La Marató de TV3 i gaudeix de les activitats programades durant tot el dia: cursa de gegants, curses de patins, atrapa-tió, cantada de nadales...

Club Esportiu Escola de Futbol UE Tàrrega

FUTBOL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club organitza partits entre pares, mares, jugadors, entrenadors, i tothom que ho vulgui! I per fer passar el fred, xocolatada!

Shiva Dance

ESPECTACLE DE DANSA-TEATRE: EL RACÓ DE LES FADES

Data:

L'entitat informa: Els més joves de Shiva Dance presentaran un espectacle de dansa moderna i teatre "El racó de les Fades", el diumenge 18 de desembre al Teatre Ateneu de Tàrrega, a les 18.00 h.

TORNABOUS

Associació de Dones Esperança de Tornabous

POBLE SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Berenar popular.

VERDÚ

Associació de Dones L'Argila / Agrupament Escolta Marinada

UN DOLÇ PER LA MARATÓ DE TV3 I... BINGO!

Data:

L'entitat informa: Verdú viu La Marató 2011 amb una autèntica festa de solidaritat i humanitat amb aquest acte organitzat per les Dones Argila i l'Agrupament Escola Marinada.

Anar al contingut