Barcelonès

Badalona

Associació Esportiva Minguella

PARTITS DE BÀSQUET

Data:

L'entitat informa: L'Associació Esportiva Minguella oferirà tota la recaptació dels partits que jugui aquest cap de setmana a La Marató de TV3.

Cazcarra Image Group

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Cazcarra Image Group col·labora amb La Marató de TV3 destinant el 10% de tots els serveis que es facin als seus centres de Barcelona del 12 al 24 de desembre. A més, el 10% dels beneficis que s'obtinguin de les vendes del perfum TEN IMAGE, Elixir Secrets Style, a la campanya de Nadal (del 19 de desembre al 5 de gener) també es donaran a La Marató de TV3.

Federació Catalana de Pitch & Putt

CASTELL GODMAR PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Marina de Badalona

FESTA AMB EL QUETX AL PORT DE BADALONA

Data:

L'entitat informa: Festa oberta a tothom, amb variades actuacions musicals durant tot el dia, humor, màgia, animacions i espectacles infantils, dinar, rem, vela, visites guiades al Quetx, el veler clàssic Ciutat de Badalona, i moltes altres sorpreses!

Orfeó Badaloní

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal de l'Orfeó Badaloní i la Jove Orquestra de Músics del Vallès, amb nadales populars i l'estrena de la Cantada per Cor, orquestra i piano "Vila encantada", composada per Òscar Peñarroya, amb lletra de Maria Ojuel.

Barcelona

A.L.C. Stronghold

UNA MARATÓ ÈPICA

Data:

L'entitat informa: Jornada familiar on es faran diverses activitats per a grans i petits relacionades amb el món de la fantasia medieval. Hi haurà una lluita d'espases de goma - escuma, tallers de joies i escuts medievals i jocs de taula. La festa finalitzarà amb un sorteig i una xocolatada.

AFIBROCAT (Associació d'Ajuda per la Fibromiàlgia de Catalunya 2004)

PARADA AMB LES MANUALITATS FETES AL TALLER

Data:

L'entitat informa: AFIBROCAT vol fer seu el sentiment de La Marató de TV3 donant els beneficis de la venda de les manualitats fetes al seu taller.

Agrupament Escolta Jaume Caresmar i Maria Antònia Salvà (Cau d'Igualada)

OPERACIÓ DONACIÓ

Data:

L'entitat informa: Realitzarem una activitat per les persones que viatgin en transport públic i passin per Plaça Catalunya. Consistirà en fer el joc "Operación" a mida real. Per participar-hi, hauran de pagar una quantitat simbòlica (d'1 o 2 euros) i podran simular que són metges i es troben operant.

AMPA Duran i Bas

MERCAT DE JOGUINES

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'escola Duran i Bas organitza un mercat on es vendran joguines de segona mà en bon estat donades pels pares dels alumnes. Tota la recaptació de la venda anirà destinada a La Marató de TV3.

AMPA Escola Pegaso

L'AMPA ESCOLA PEGASO AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Pegaso organitza activitats esportives com ara futbol, bàsquet o voleibol i també un bingo per recaptar fons per a La Marató de TV3.

AMPA Escola Pia Sant Antoni

FESTA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Festa de Nadal amb diverses activitats per a nens i nenes, i actuacions i representacions com si d'un pessebre vivent es tractés.

Art. Joel Martinez i Miró

BYE BYE KATTU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Podeu adquirir samarretes, pitets, tops, tasses, bolis i altres productes en línia a través dels webs www.byebyekattu.com i www.joelmartinezmiro.com. Tots els beneficis obtinguts de la venda d'aquests productes durant els mesos de desembre i gener aniran destinats a La Marató 2011.

Associació Concessionaris Mercat de Sant Andreu

Data:

L'entitat informa: Per la festa major de Sant Andreu oferim un vermut popular en el qual part de la recaptació es destinarà a La Marató de TV3.

Associació d'alumnes de l'Institut Ferran Tallada

EL CARMEL AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A partir de les 12.00 h, hi haurà activitats infantils a la Rambla del Carmel amb Dante, amb conta-contes, jocs gegants, pinta-cares...

EL CARMEL AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Programa de ràdio especial, "El Carmel amb La Marató de TV3" a Boca Ràdio de 18.00 a 19.30 h, a la 90.1 fm o www.bocaradio.org.

EL CARMEL AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A la 1 del migdia, tindrà lloc el ball per La Marató amb una Flasmob on la participació és lliure. Durant tot el dia paral·lelament hi haurà una Jam Session Solidària amb La Marató 2011. Podreu deixar les vostres donacions voluntàries, de 12 a 14 hores a la Rambla del Carmel amb Carrer Dante.

EL CARMEL AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A les 11.00 h, començarà la Cercavila, que anirà des del Mercat del Carmel fins al Carrer Llobregós, amb els timbalers del Coves i els de la Unió.

Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut de Catalunya, Andorra i Balears / Fundació Puigvert / Hospital de la Santa Creu / Hospital de Sant Pau

CONFERÈNCIA: TRASPLANTAMENT RENAL

Data:

L'entitat informa: L'Associació d'Estudiants de Ciències de la Salut de Catalunya, Andorra i Balears, junt amb la Fundació Puigvert i l'Hospital de la Santa Creu i de Sant Pau organitzen una conferència que impartirà el doctor Lluís Guirado, Cap de l'equip mèdic de Trasplantaments Renals de la Fundació Puigvert. Serà a la Sala d'Actes de l'Hospital de Sant Pau, el dia 21 de desembre a les 18.00 h. Tots els assistents que vulguin podran fer una aportació per La Marató 2011.

Associació de Navegants d'Altura Mediterranis (ANAM)

REGATA ANAM PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La I Regata ANAM per La Marató de TV3 pretén traslladar la gran festa de la solidaritat catalana al mar. Es tracta d'una regata costanera de creuers, que sortirà des del RC Marítim de Barcelona i que recorrerà les aigües de Barcelona per recollir fons per La Marató.

Associació de Veïns Congrés-Indians

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Poemes per La Marató, a càrrec del Grup Teatral Mai l'hem vist.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Sessió de teatre musical, a càrrec de Gent Guapa i els Joves Indians.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Ppxtt i club social Arep organitzen dos miniopenclubs i un espai de joc lliure.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Sorteig de cistella de Nadal cedida per la Comissió de festes Congrés, amb la col•laboració de la venda de butlletes per la Unió de botiguers Congrés-Indians.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Tarda de Country Solidari amb el Country Congrés.

Associació de Veïns de Vallcarca Riera-Viaducte

TERÀPIES NATURALS I COMPLEMENTÀRIES

Data:

L'entitat informa: Sessions de reiki, relaxació, visualització, meditació, risoteràpia, etc. Diumenge 18 de desembre, de les 17 a les 20.

Associació Juvenil Sambao

PERCUSSIÓ PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es realitzarà una batucada, creant ambient de gresca i ball i motivant als vianants a realitzar una aportació per a La Marató.

Associació Juvenil Team! Project

JORNADA JAPONESA

Data:

L'entitat informa: L'Associació Juvenil Team! Project organitza unes jornades sobre un tipus de moda japonesa anomenada "gyaru". Durant tot el dissabte 17 de desembre, hi haurà conferències, tallers, desfilades de moda... A més, incorporem una sèrie d'activitats relacionades amb la cultura japonesa com els videojocs, concursos de karaoke, concursos de cosplay (disfresses), etc. Aprofitant l'afluència de gent, farem una recaptació de diners que aniran destinats a La Marató de TV3.

Associació Musical Markatú Batucada

A RITME DE MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Markatú, l'Escola de Samba de Sitges, oferirà un concert al cor de Barcelona per fer moure al màxim de gent a ritme brasiler!

Associació Sociocultural IBN Batuta (ASCIB)

FESTA DE LA SOLIDARITAT

Data:

L'entitat informa: Disposarem de quatre carpes a la Rambla del Raval per vendre tè i pastes marroquines, tatuatge d'henna i venda de productes de cosmètica natural del Marroc (henna, oli d'argan, khool, sabó, perfums, etc), clauers de fusta per escriure el nom en àrab i, per últim, llibres de contes "Dibuixa'm un conte" i "Junts dibuixem i cantem" (en català i en àrab).

Bar la Cotxera

QUIZ NIGHT (JOC DE PREGUNTES)

Data:

L'entitat informa: El Quiz night del Bar la Cotxera és un joc de preguntes semblant al Trivial però sense fitxes ni tauler. Es juga per taules i té una durada d'1 hora i 30 minuts, aproximadament. Consta de tres voltes de deu preguntes cada una de temàtica diversa, una de les quals és sempre de música.

Capella Gramalla

CANTADA DE NADALES DE LA CAPELLA GRAMALLA

Data:

L'entitat informa: Coincidint el nostre concert de Nadal amb el dia de La Marató de TV3 farem una aportació.

Casal Corpus de Teatre

PETER PAN

Data:

L'entitat informa: El Grup Infantil i Juvenil del Casal Corpus de Teatre presenta l'adaptació de la història del nen que no volia créixer: Peter Pan. Més informació i reserva d'entrades a www.teatrecorpus.cat

Casal Infantil Urgell (Centre Cívic Urgell)

BERENAR SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Vine al nostre berenar solidari, la recaptació del qual anirà destinada a la Fundació La Marató. Gaudiràs de les actuacions i espectacles de diferents artistes i la presentació oficial del lipdub realitzat pels nens i nenes del Casal Infantil Urgell.

ceGUB

PEDALADA BTT PER COLLSEROLA

Data:

L'entitat informa: El Club esportiu de la Guàrdia Urbana de Barcelona ofereix la recaptació de la 8a pedalada per Collserola a La Marató 2011.

CEM Putxet

CEM PUTXET AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El CEM Putxet organitza una jornada d'activitats esportives per adults i infants i també diferents xerrades informatives relacionades amb l'esport i la salut. Les activitats estan obertes a tothom.

Centre d'Esplai Grup de Gent (GdG)

XOCOLATADA GDG

Data:

L'entitat informa: Durant la tarda, i després de tot un dia d'activitats, es farà una xocolatada oberta a tothom a prop de l'esplai.

Centre d'Estudis Montseny

FIRA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Els dies 20 i 21 de desembre, a la Fira de Nadal del Centre d'Estudis Montseny vendrem objectes de decoració nadalenca, postals i petits regals que han fet els alumnes de l'escola. Els diners que recaptem seran per l'edició d'aquest any de La Marató de TV3.

Centre de Dia ARRELS

CONTROLEM LA SALUT PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El personal i els usuaris del Centre de Dia Arrels s'ofereixen a prendre les constants vitals, la tensió arterial, la freqüència cardíaca, el pes, etc.

Centre Municipal de Vela de Barcelona

TROBADA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Xerrada de Meteorologia amb Enric Agud.

TROBADA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Sortida a navegar amb el col·lectiu d'abonats i navegants, amb un petit fi de festa per a celebrar l'arribada de Nadal i final d'any. Farem recollida de fons per La Marató de TV3.

Centres Cívics de l'Eixample

BLUES I SWING PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert d'Amadeu Casas a la guitarra i August Tharrats al piano, pioners i reconeguts músics de blues. Des dels anys 80 han estat presents en destacats projectes de difusió de blues i música negra. En format duet, recreen els clàssics del blues i del swing amb la força, l'experiència i el bon gust que els caracteritza. Entrada lliure amb reserva prèvia.

CINEMA: MADRES & HIJAS

Data:

L'entitat informa: Una historia centrada en tres dones: una d'uns 50 anys, la filla que va donar en adopció fa 35 anys i una dona que vol adoptar un fill. Les seves relacions amoroses amb els homes, amb els fills i amb les mares constitueixen la trama d'aquesta història.

ESMORZAR I ESPECTACLE INFANTIL

Data:

L'entitat informa: Al Centre Cívic La Casa Elizalde, a les 11.00 h, hi haurà un esmorzar solidari. A les 12.00 h, començarà l'espectacle "Per Nadal pas de pardal", a càrrec de Rah-mon Roma, amb cançons, contes i danses de temàtica nadalenca: l'home dels nassos, el pessebre, les fulles del dia dels innocents i els Reis. El preu de l'entrada serà de 3,15 euros. La recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.

HIP HOP I STREETDANCE VS RACISME

Data:

L'entitat informa: Mostra de Hip hop i Streetdance amb participants d'entre 8 i 17 anys. L'espectacle "Hop hop versus Racisme" anirà a càrrec de New Steppaz de Emetis i Xerrada. Els participants seran Adnan, Waild, Babbic, Carlos i David, i la coreografia de Karol Mistika.

TEATRE PER LA MARATÓ:EL PRECIO DE MI INDEPENDENCIA

Data:

L'entitat informa: Monòleg biogràfic del director de teatre i cinema Adolfo Quibus, que ens convida a passejar per la seva vida, fent-nos partícips dels ets i uts de la indústria cinematogràfica. Des dels seus primers treballs com escriptor de novel·les populars de l'editorial Bruguera, fins les feines d'actor i director.

THE BLACKBIRDS AL CENTRE CÍVIC FORT PIENC

Data:

L'entitat informa: The Blackbirds ens donaran a conèixer els seus temes negre-espirituals i ens transmetran la càrrega emotiva que fa que aquesta música tingui una força realment especial. Dins del seu repertori, basat en cançons espirituals negres, ens faran pinzellades de doo wop, jazz i barbeshop.

CETT - Universitat de Barcelona - Fundació Alícia

CONFERÈNCIA A CÀRREC DE FERRAN ADRIÀ

Data:

L'entitat informa: El CETT, la Universitat de Barcelona i la Fundació Alícia són sensibles amb la temàtica de la Marató de TV3 d'enguany, que és la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. Per aquest motiu, han sumat els seus esforços organitzant, el proper 15 de desembre, una màster class sota el títol "elBullifoundation a desembre 2011", a càrrec de Ferran Adrià.

Club Escolapis Sarrià

UNIM FORCES I SUMEM AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Des de les diferents seccions del Club (futbol, bàsquet, natació, pàdel, hoquei, dance...) organitzem diferents activitats esportives per participar i col·laborar amb una aportació voluntària per La Marató de TV3.

Colla de diables Esquerra Infernal - Associació de Veïns de Montbau

CORREFOC SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Dia ple d'activitats amb cercaviles, tallers, xocolatades, tabalades i correfoc solidari. Sigues diable per un dia!

Comedycat

MONÒLEGS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El monòleg humorístic, un format teatral molt de moda, vol celebrar el 20è aniversari de La Marató de TV3 amb 12 shows arreu de Catalunya on hi participaran quatre còmics. Comedycat vol aportar el seu granet de sorra donant la recaptació íntegre de les entrades a La Marató 2011.

Comissió Festa major Gràcia carrer Fraternitat de dalt

BOTIFARRADA AMB MONGETES SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: La Comissió Festa major Gràcia carrer Fraternitat de dalt organitza una botifarrada amb mongetes popular a 10 euros. Tota la recaptació serà per La Marató de TV3. Després de dinar tindrà lloc el 2n Campionat de llançament de mongeta amb botifarra.

Consell de l'Esport Escolar de Barcelona

CROS CHALLENGE ESCOLAR DE SANTS-MONTJUÏC

Data:

L'entitat informa: Cursa de diferents categories de cros escolar, inscrita dins la cinquena edició de la Challenge de cros de la ciutat de Barcelona, i que consta de 7 curses al llarg de l'any. La competició es desenvolupa amb nens i nenes escolars pertanyents a les escoles de la ciutat de Barcelona.

Cookiteca

LA GALETA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Petits i grans podran assistir als tallers de cuina que ofereix la Cookiteca de Pedralbes, de Sarrià i de Sant Cugat del Vallès, on es faran galetes solidàries. Els tallers es faran de 12 a 14 i de 18 a 20.

Coral Sant Jordi

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Tradicional Concert de Nadal de la família Sant Jordi, amb la participació dels cors infantils L'Esquitx i l'Espurna, el Cor de Noies de la Coral Sant Jordi i també del Cor Ponent.

Direcció General de Protecció Civil (DGPC) de la Generalitat (Departament d'Interior)

VISITA A LA UNITAT MÒBIL DE PROTECCIÓ CIVIL

Data:

L'entitat informa: Visita a la Unitat Mòbil Operativa de Protecció Civil de la Generalitat (un camió amb tracció 6x6), i al Centre de Coordinació d'Emergències de Catalunya CECAT.

ECORE - Escola de Conservació i Restauració d'Obres d'Art

AJUDA'NS A AJUDAR

Data:

L'entitat informa: Fes un comentari de suport a La Marató 2011 al nostre Facebook i ja estaràs ajudant. Per cada comentari solidari, la nostra escola de restauració donarà 0.25 euros a La Marató de TV3.

Escola CEIR

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'escola i els seus alumnes organitzen un mercat solidari on es vendrà roba, productes multimèdia, llibres de segona mà i menjar i begudes naturals. L'iniciativa és oberta a tothom.

Escola Piaget

PARADETA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Instal·lació d'una paradeta a la porta de l'Escola Piaget, on es posaran a la venda materials fets pels alumnes, com ara punts de llibre, collarets, polseres, etc.

Escola Pia Nostra Senyora

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Música al carrer

Escola Professional d'Aplicacions Informàtiques

ESPAI, FENT-VOS COSTAT

Data:

L'entitat informa: En benefici de La Marató de TV3, l'Escola organitza dos conursos amb premi: el de millor disseny de Photoshop i Disseny d'Il·lustració i el de millor edició de vídeo d'un minut i mig.

Escola Regina Carmeli (Horta)

GOSPEL A L'ESCOLA REGINA CARMELI (HORTA)

Data:

L'entitat informa: Concert de Gospel a l'escola Regina Carmeli (Horta) de Barcelona, el dia 18 de desembre, en que es celebren les portes obertes del centre. També es podrà aprofitar per gaudir dels guarniments nadalencs i pessebres fets pels alumnes de l'escola.

Escola Sagrat Cor - Sarrià (Primària)

LA FIRETA DE NADAL DE 6È

Data:

L'entitat informa: Del 13 al 15 de desembre, els nois i noies de 6è de primària de l'escola Sagrat Cor de Sarrià organitzen una fireta de Nadal on vendran productes casolans als companys d'altres cursos.

ETSELQUEMENGES.CAT

TALLERS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia 11 de desembre Etselquemenges organitzarà tallers de cuina saludable a 10 euros per totes aquelles persones preocupades per tenir cura de la seva salut a través de l'alimentació. Realitzaran tallers d'una hora durant tot el dia on es donaran consells i s'ensenyaran receptes i tècniques culinàries per tenir cura del fetge, el ronyó i la circulació amb motiu del tema de La Marató de TV3 2011. Els tallers es realitzaran a l'Espai Boisà i Nutrim Salut de Barcelona de 10h a 19,30h i els portaran a terme les xefs especialistes en nutrició Elisenda Casanovas i Mireia Anglada.

Experience

SESSIÓ DE RISOTERÀPIA

Data:

L'entitat informa: T'ho passaràs d'allò més bé! Els participants heu de portar roba còmoda. Les sessions de risoteràpia són de 40 minuts i començaran a les 21.00 h. El preu de la inscripció és de 5 euros.

TALLER DE ZOMBIS

Data:

L'entitat informa: Demo del taller de zombis (teories, jocs, escenografies, caracterització, etc.). Els participants heu de portar vestuari zombi (i si pot ser, maquillatge). Sessions de 40 minuts a cada hora (de 19.00 a 23.00 h). Inscripcions: 5 euros.

Federació Catalana de Pitch & Putt

MONTJUÏC - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Federació Catalana de Triatló

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: La Federació Catalana de Triatló obrirà una inscripció solidària a la seva pàgina web per recaptar fons des del 25 de novembre fins el 16 de desembre. A més, col·labora amb els actes que es fan al Club Nàutic del Masnou el dia 18 de desembre.

Fet a mà Patchwork

SORTEIG DE VÀNOVES

Data:

L'entitat informa: Venda de butlletes per sortejar vànoves i coixins solidaris confeccionats per les alumnes i l'equip de Fet a mà. A partir de mitjans de setembre podràs comprar els números pel sorteig de les vànoves i coixins. El sorteig es farà el dia 11 de desembre, coincidint amb les 3 últimes xifres del sorteig de l'ONCE.

FReC - Rehabilitació Veterinària / Dogged

LA TEVA MASCOTA I TU JUNTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Porteu els vostres gossos a gaudir d'un dia en família. Aprendreu jocs, massatges, receptes de cuina, salut i benestar, educació, i moltes activitats més relacionades amb les vostres mascotes. Si no teniu gos o no el podeu portar, no patiu, també hi podeu participar.

Fundació Festa Major de Gràcia

FESTA SOLIDÀRIA DE LA GENT GRAN

Data:

L'entitat informa: Ball per a tothom amb grup de música, berenar popular, sorteig de regals i tradicional concurs de ball. Vine i passarem una tarda tots plegats en què tothom podrà col·laborar amb La Marató de TV3!

Fundació Màgica

CONCERT MUSICAL

Data:

L'entitat informa: Concert musical d'uns deu grups o solistes que donaran la recaptació d'aquest dia a La Marató de TV3.

Gastronomia Modavi S. L.

Data:

L'entitat informa: Menú solidari organitzat per Gastronomia Modavi S.L.

Gremi Artesà Provincial de Perruqueries de Senyora de Barcelona

PENTINEM BARCELONA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sota l'organització del Gremi de Perruqueries de Barcelona i amb la col·laboració d'Schwarzkopf, perruquers professionals realitzaran serveis de maquillatge i perruqueria a la Rambla Santa Mónica, a partir de les 10 del matí. El 100% de la recaptació s'entregarà a La Marató 2011.

Guspires de Sants

CAVALCADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Les Guspires de Sants aprofitaran la Cavalcada de Papa Noel al barri per recaptar fons per La Marató de TV3 i fer divulgació sobre el trasplantament i regeneració d'òrgans i teixits.

Hospital de la Vall d'Hebron / Hospital Sant Joan de Déu

LA FESTA DEL TRASPLANTAMENT

Data:

L'entitat informa: Activitat dedicada als pacients trasplantats pediàtrics i les seves famílies en el que faran tot un conjunt d'activitats lúdico-educatives. Durant l'acte es realitzarà un homenatge als metges que van realitzar els primers trasplantaments pediàtrics.

La Formiga Martinenca, Societat

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Una filla i tres pares? La Formiga Martinenca proposa una tarda d'espectacle teatral amb l'adaptació del musical Mamma Mia! La recaptació íntegre de l'acte serà per La Marató de TV3.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Vermut concert de Martí en format banda a les 12 del migdia a la Formiga Martinenca (C/ Mallorca, 580. Metro Clot).

La Salle - Universitat Ramon Llull

CHARITY RUN - CÓRRER PER LA SOLIDARITAT

Data:

L'entitat informa: La Salle corre per la solidaritat! Cada quilòmetre recorregut a través de màquines, bicis o nedant es traduirà en un donatiu per a La Marató.

La Setrillera - Ona de Sants

EDICIÓ ESPECIAL DE "LA SETRILLERA"

Data:

L'entitat informa: Edició especial del programa "La Setrillera" d'Ona Sants Montjuïc (94.6 FM), dedicat a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits, tema que centra La Marató 2011.

Mare de Déu de la Mercè - FEDAC Sant Andreu

DOMINIQUES SANT ANDREU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Des de l'Escola Mare de Déu de la Mercè - FEDAC Sant Andreu (Barcelona) volem posar el nostre granet de sorra, amb el nostre ball i el nostre entusiasme a La Marató 2011 i ho farem amb una flashmob solidària mobilitzant el màxim nombre de persones.

Miles Away / Sala Razzmatazz

POP RÀPID FESTIVAL

Data:

L'entitat informa: Gravació del programa "Pop Ràpid" en el qual els grups Animic, Els Frederics, Gentlemusicman, Guillamino, Odio Paris, Raydidaum i Wiggumactuaran actuaran en un concert benèfic a favor de La Marató de TV3. Serà a Razzmatazz 2 a partir de les 20.00 h.

MIRAPRO

APLICACIÓ MÒBIL EL RONYÓ AMIC PER IPHONE I IPAD

Data:

L'entitat informa: MIRAPRO vol recollir diners per La Marató de TV3 a partir de la venda d'un conte en català per iPhone i iPad basat en fets reals sobre el trasplantament de ronyó a un nen de 6 anys de Barcelona. La seva mare va fer el text del conte i el seu tiet els dibuixos per tal d'explicar-li què li estava passant. Els dibuixos són una molt bona manera de poder explicar als nens i les nenes què és un trasplantament.

Mossos d'Esquadra

MOSSOS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Concert en benefici de La Marató de TV3, amb la participació de Rock & Rios Band, Pep Sala, Xaiques Band (grup format pels Mossos d'Esquadra), Danza Invisible i Los Rebeldes.

Museu del Mamut

VIATGE A L'EDAT DE GEL

Data:

L'entitat informa: El Museu del Mamut organitza visites guiades per la Sibèria de fa 10.000 anys, durant la visita es podran veure i tocar esquelets reals i construccions científiques dels animals d'aquella època (mamuts, rinoceronts, llanuts, óssos de les cavernes...). També es podrà veure una exposició de fòssils de rèptil. Les hores de les visites guiades per la jornada són: 11.00 h, 12.00 h, 13.00 h, 15.00 h, 17.00 h i 19.00 h.

Myrna Mates

31º CURSA DE L'AMISTAT/21º MEMORIAL FRANCESC MATES

Data:

L'entitat informa: La Cursa de l'Amistat, de 17 km, travessa tot Barcelona. Va ser creada per Francesc Mates fa 31 anys, qui malauradament ens va deixar al no superar un trasplantament de fetge. En aquesta edició, els corredors de la Cursa de l'Amistat col·laboraran amb La Marató de TV3 dedicada a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

New Park Bowling

JUGUEM A BITLLES PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Les partides que es juguin de 12.00 a 17.00 h ajuden amb 1 euro a la causa de La Marató de TV3 d'aquest any.

Novartis Farmacéutica, S.A.

CONCERT "PÓKER DE VOCES"

Data:

L'entitat informa: Concert benèfic organitzat per Novartis, dirigit a persones vinculades en l'àmbit dels trasplantaments (pacients, metges, etc.), i al públic en general.

Orquestra Simfònica Julià Carbonell de les Terres de Lleida

CONCERT D'AVENTURES

Data:

L'entitat informa: Concert familiar per a petits i grans. L'orquestra i el centre de titelles estan d'aniversari i ho celebren conjuntament recuperant el primer espectacle concebut ja fa anys pel Centre per a Titelles i Música, "El concert d'Aventures", una història on titelles de diversos contes s'ajunten per gaudir de la música. Tota la declaració d'intencions d'un nou camí que l'OJC i el Centre de Titelles volen recórrer junts i que s'inicia amb aquest espectacle.

Petit Argent

DISSENY I CONFECCIÓ DE JOIERIA

Data:

L'entitat informa: Petit Argent aportarà part del seu esforç i il·lusió a La Marató. Més informació a www.petitargent.com

Sanitas Residencial Bonaire

MERCAT SOLIDARI BONAIRE

Data:

L'entitat informa: Es realitzarà un mercat solidari amb productes fets manualment pels nostres residents. Els productes seran fundes per mòbils, bijuteria, sacs d'olor, objectes de decoració...

Sanitas Residencial Sagrada Família

MERCAT SOLIDARI I VENDA DE TARGETES DE FELICITACIÓ

Data:

L'entitat informa: Mercat solidari on es vendran productes confeccionats pels residents, amb menció especial per a les targetes de felicitació personalitzades que ja es troben a la venda.

Secció Whoviana

LA MARATÓ DEL DOCTOR

Data:

L'entitat informa: Marató d'episodis de la sèrie "Doctor Who", enguany, "La Història de River Song". A més, hi haurà sorteig i subhasta de material de la sèrie i firma solidària de llibres relacionats.

Societat Coral L'Espiga de Les Corts

GRAN CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de la Coral de L'Espiga per celebrar el Nadal, amb un seguit de cançons modernes i tradicionals, que finalitzarà amb un tast de torrons i vi dolç.

Stage Entertainment

COL·LABORACIÓ DE LOS MISERABLES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Intervenció d'un personatge famós de TV3 a la funció de "Los Miserables" del 16 de desembre. La recaptació de la taquilla d'aquesta funció anirà destinada a La Marató de TV3.

COL·LABORACIÓ DE LOS MISERABLES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Actuació en directe de la companyia de "Los Miserables" al plató de La Marató 2011.

Susanna Cervelló i Maria Figa

CONCERT BENÈFIC

Data:

L'entitat informa: Música per a violí i piano a càrrec de Susanna Cervelló (violí) i Maria Figa (piano), que interpretaran música clàssica, popular, de cinema i nadales.

Teatre-Museu El rei de la Màgia

MÀGIA I TRAMPES DE PÓQUER

Data:

L'entitat informa: Al Teatre-Museu El Rei de la Màgia podràs jugar al póquer contre mags professionals que, de ben segur, intentaran fer trampes... I màgia! També podràs visitar el museu i prendre una copa. Tot ambientat en el Far West, música en directe i ball de can-can.

theQhair Guia de Qualitat de la Perruqueria Segle XXI

I LOVE MY HAIR

Data:

L'entitat informa: Posarem carpes al carrer on 15 professionals treballaran talls de cabell als vianants per un mòdic preu. La recaptació anirà destinada a La Marató de TV3. Podreu venir de 10.00 a 18.00 h.

Tuit United

I TORNEIG SOLIDARI TUIT UNITED

Data:

L'entitat informa: Torneig mixt solidari de futbol sala amb la participació del Tuit United, la Selecció Catalana de Futbol Sala i un conjunt de famosos. La recaptació del públic anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3.

Unió de Botiguers de Sant Pau Gaudí

JOC DE PISTES. EL MISTERI DE LA SAGRADA FAMÍLIA

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre arriba la segona edició del Joc de Pistes al Barri de la Sagrada Família. Els participants hauran de posar a prova el seu enginy i la seva capacitat d'observació per tal de que, a partir de la resolució de diverses proves, puguin resoldre el misteri del barri i aconseguir fantàstics premis. El joc començarà a les 5 de la tarda al carrer Mallorca amb Padilla.

Vint Dotze

CALENDARI SOLIDARI 20·12

Data:

L'entitat informa: Vint Dotze és un grup de 20 il·lustradors, fotògrafs i dissenyadors que s'han unit per col·laborar amb La Marató de TV3 creant un Calendari Solidari, que es vendrà durant els mesos de desembre i gener (Nadal i festes). Els punts de venda són: Miscelànea, Fat bottom, Sho Gallery i Loring Art.

CONCERT DE PRESENTACIÓ DEL CALENDARI SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El col·lectiu Vint Dotze presenta el calendari solidari amb un concert a càrrec de The Pinker Tones DJ's, Samitier, Estúpida Erikah, Inspira, Devian Lynx, Oso Leone, Catarres, Ulysses, Gentle Music Men i Chinese Christmas Card.

BARCELONA

ACPA Mare de Déu dels Àngels / Grup Sagrera Samba / Penya Barcelonista / Districte 27

BATUKA

Data:

L'entitat informa: Amb l'objectiu de divertir-se ballant i fent esport, l'ACPA Mare de Déu dels Àngels organitza una jornada de ball Batuka, una activitat aeròbica amb tot tipus de ritmes musicals per a tots els públics on es demostrarà que ballar no és difícil sinó fàcil i divertit. Tots aquells que hi participin segur que es divertiran mentre fan exercici. Col·labora: Penya Barcelonista Districte XXVII i Grupo Sagresamba.

Agrupació Congrés

ELS PASTORETS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Representació d'"Els Pastorets", que tradicionalment fa cada any el Grup de Teatre La Trapa de l'Agrupació Congrés. De les tres representacions que fan, dedicaran una a La Marató de TV3 el 18 de desembre.

AMPA del CEIP La Farigola de Vallcarca

JORNADA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu, organitzem una jornada solidària en que hi haurà una cursa per nens al voltant del Parc Güell, futbol per mares i pares, jocs i gimcana per nens, un dinar popular i una xocolatada final. L'objectiu es passar un dia amb totes les famílies del barri i així col·laborar amb La Marató de TV3.

AMPA Escola Pàlcam

II MERCAT DE SEGONA MÀ

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola Pàlcam organitza un Mercat de segona mà amb motiu de La Marató de TV3. Les famílies dels alumnes porten objectes que ja no necessiten com CD's, DVD's, llibres, jocs d'ordinador, jocs de taula, petit material electrònic i material esportiu. Els alumnes de primària també aporten treballs manuals elaborats per ells mateixos.

Associació catalana de manualitats tèxtils

MANUALITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els dies 10, 11, 12 i 13 de novembre arriba el Saló Creativa a La Farga de l'Hospitalet. L'Associació Catalana de Manualitats Tèxtils serà present a l'estand de Filart i posarà a la venda brotxes de kimono a 5€ i números de la vànova en benefici de La Marató de TV3. A Torre Llobeta també organitzen 3 tallers solidaris: un de bijuteria amb feltre (12€), un de patchwork amb la tècnica de paper de piecing (12€) i un altre de patchwork per fer una corona de Nadal (15€). El 18 de juny va tenir lloc l'activitat "Cosim Juntes" on es van confeccionar els blocs de la vànova de La Marató de TV3.

Associació de Comerciants Creu Coberta

CREU COBERTA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Associació de comerciants del Mercat de Santa Caterina

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Associació de Concessionaris del Mercat de la Vall d'Hebrón

Data:

L'entitat informa: El Mercat de la Vall d'Hebrón organitza una xocolatada popular solidària amb la causa de La Marató de TV3 del 2011.

Associació Els Amics de la Plaça Santa Madrona i Parròquia de Lourdes

4A DIADA FETSIVA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Dissabte a la tarda, espectacle de cant coral a la Parròquia de Lourdes. I diumenge al matí, balls i activitats diverses a la plaça Santa Madrona, que acabaran amb una botifarrada popular, a les 14 del migdia.

BALLASWING

SWING.C.A.T. AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Vine a gaudir del Swing en una sala de luxe amb els millors DJ's de Barcelona. De les 18 a les 23, al Centre Artesà Tradicionarius. Plaça d'Anna Frank (L3 Fontana).

Ballet Folklòric de Sarrià - Esbart Sarrià

ESTAND PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Ballet Folklòric de Sarrià i l'Esbart Sarrià muntaran un estand a la Plaça de Sarrià per aconseguir donacions per La Marató de TV3.

Bàsquet Ateneu Montserrat

BÀSQUET SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Trobada d'escoles de bàsquet, partits de bàsquet entre jugadors i jugadores i veterans i veteranes. Tot seguit, dinar de germanor i activitats lúdiques.

BCN swing, Associació de Balls de Swing de Barcelona

BALLADA SWING SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: BCN Swing organitza una ballada amb música swing perquè els amics, socis i simpatitzants de l'associació gaudeixin de la música a l'aire lliure i recaptar fons per La Marató de TV3 d'enguany.

Blaugrana Social Club

II TORNEIG DE PÀDEL BLAUGRANA SOCIAL CLUB

Data:

L'entitat informa: Per segon any consecutiu, el Blaugrana Social Club posa a disposició dels practicants de pàdel unes instal·lacions envejables per tot Catalunya per a que puguin gaudir de la pràctica del seu esport favorit. Al mateix temps estaran col·laborant en una causa solidària. Tots els participants s'enduran una samarreta commemorativa.

Casal de Gent Gran Carlit

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Casal de Gent Gran d'Horta

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El grup de teatre "No té nom" del Casal de Gent Gran d'Horta oferirà una representació teatral. El preu de l'entrada (1€) anirà destinat a La Marató de TV3.

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del casal realitzaran una exhibició de sardanes i una ballada per a tots els assistents a la sala d'actes del Casal de gent Gran d'Horta. El preu de l'entrada (1€) anirà destinat a La Marató de TV3.

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Cantada de nadales a càrrec de la Coral Harmonia a la sala d'actes del Casal de la Gent Gran d'Horta. El preu de l'entrada (1€) anirà destinat a La Marató de TV3.

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els participants de la comissió de tennis taula realitzaran una exhibició i els assistents també podran participar-hi. El preu de l'entrada (1€) anirà destinat a La Marató de TV3.

BALL, TEATRE, HAVANERES I NADALES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tarda d'havaneres i rondalla al Casal de Gent Gran d'Horta. Tant els participants a les actuacions com els assistents col·laboraran amb una entrada mínima d'1 euro que anirà destinat a La Marató 2011.

BALL, TEATRE, HAVANERES I NADALES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Casal de Gent Gran d'Horta organitza diverses exhibicions com la del grup de balls de saló (country i celta); la del professor de ball de saló i la informadora del centre (salsa), una altra del grup de teatre "El safareig" - "Com està el servei?" i del grup de sevillanes. Els participants a les actuacions i els assistents pagaran una entrada mínima d'1 euro destinat a La Marató de TV3.

Casal de Gent Gran de la Vall d'Hebron

TOTS BALLEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La Gent Gran de la Vall d'Hebron, una vegada més, ballarà per la causa solidària de La Marató de TV3. Hi haurà una exhibició de diversos balls per part dels alumnes i professors dels grups de ball del Casal.

Casal de gent gran del Baix Guinardó

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Casino de Barcelona - Grup Peralada

GRUP PERALADA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Gran Casino de Barcelona acollirà un dinar solidari que comptarà amb l'assistència d'institucions i entitats vinculades a la causa de La Marató d'enguany. La recaptació obtinguda anirà destinada a la lluita pels trasplantaments d'òrgans i teixits.

Centre Cívic Can Felipa

CONCERT SIMFÒNIC

Data:

L'entitat informa: El Centre Cívic Can Felipa organitza un concert a càrrec dels Amics de la Música. La recaptació de l'entrada (2 euros cada una) anirà íntegra per La Marató 2011.

Centre Esportiu Municipal Nova Icària Esport Club

MASTERCLASS DE SPINNING NOVA ICÀRIA

Data:

L'entitat informa: El Centre Esportiu Municipal Nova Icària Esport Club organitza, en motiu de La Marató de TV3, una sessió de spinning d'una hora i 30 minuts.

Centre Moral i Instructiu de Gràcia El Centre

CONCERT DE NADAL DE LA CORAL BALUERN

Data:

L'entitat informa: El Cente Moral i Instructiu de Gràcia col·labora amb La Marató de TV3 amb el concert de Nadal de la Coral El Baluern i amb la representació dels pastorets de Josep Mª Folch i Torres.

Centres Cívics de les Corts

ELS CENTRES CÍVICS DE LES CORTS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els Centres Cívics del districte de les Corts de Barcelona portaran a terme activitats diverses per sumar-se a La Marató de TV3 d'enguany. El Centre Cívic Joan Oliver organitza El caga Tió humanitari el dia 21 de desembre. El Centre Cívic Riera Blanca ofereix "La Clàssica amb La Marató" amb el Grup Clar-i-Forte, el dia 18 de desembre. I el Centre Cívic Can Deu, els dies 25 de novembre i del 28 de novembre al 2 de desembre, munta un inflable solidari a més de l'activitat "Una llavor solidària, adopta-la!!!!".

Club Esportiu Triatló Distance

SUMA KM FENT ESPORT

Data:

L'entitat informa: El Club Esportiu Distance sumarà km pedalant en bicicleta i també corrent, amb la participació d'esportistes d'elit.

Club Tennis Barcino

POOL BENÈFICA DE DÒMINO

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre es jugarà la tradicional Pool benèfica de Dòmino al Club de Tennis Barcino, i com cada any estarà dedicada a La Marató de TV3. No et quedis sense participar! La inscripció està oberta també a parelles.

Club Tennis de La Salut 1.902

GUANYA EL PARTIT AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club de Tennis de La Salut 1.902 organitza diferents partits de tennis i de pàdel pels socis i sòcies i els amics del club, en benefici de La Marató 2011.

Col·lectiu de Voluntaris de Torre Llobeta

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Col·legi Major Sant Jordi de la Universitat de Barcelona

JORNADES ESPORTIVES

Data:

L'entitat informa: Els dies 12, 13 i 14 de desembre, a partir de les 19, es disputaran campionats de futbol masculí, futbol femení, bàsquet 3x3 i volei mixt.

SOPAR BENÈFIC

Data:

L'entitat informa: Des del Col·legi Major Sant Jordi s'organitza un sopar el dia 13 de desembre, a les 21, obert als membres del centre, els diners dels quals es destinaran a La Marató de TV3.

Col·legi Pare Manyanet

EL PARE MANYANET AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de sisè curs del Col·legi Pare Manyanet aprofundiran en la temàtica de la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. Per aquesta raó han decidit organitzar un festival de Nadal i obrir l'escola a les famílies.

Col·legi Sant Lluís

CONCERT BENÈFIC DE NADAL I CINE FÒRUM

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre, el Col·legi Sant Lluís organitza diverses activitats amb motiu de La Marató de TV3. Hi haurà un Concert de Nadal, on hi participarà tota la comunitat educativa; el sorteig d'una panera de Nadal, i les tardes de Cine fòrum, obertes a l'alumnat i concurs de jocs interactius.

Comerciants de Sagrada Família

CODI 25

Data:

L'entitat informa: Joc del Codi 25, que consisteix en esbrinar un enigme amagat per diversos carrers del barri de la Sagrada Família, tot seguint unes pistes. El joc va adreçat a tots els públics i es donaran premis als tres primers grups que l'encertin.

Corporate Sports

EMPRESES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Diverses empreses s'enfronten en uns campionats solidaris de futbol 7 i pàdel.

Corredors.cat

24 HORES PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Per 7è any, l'atletisme és el protagonista d'aquesta activitat de suport a La Marató de TV3. El Poliesportiu Can Dragó acollirà diverses modalitats de curses atlètiques: proves individuals de 6, 12 i 24 hores, proves de 5.000 i 10.000 metres en pista, relleus de 4X400 metres, 3.000 metres obstacles, una marató nocturna, una prova per parelles i una altra per equips, una marató nocturna i una cursa d'eliminació. Les proves començaran el dia 17 de desembre a les 12.00 h i s'allargaran fins el dia següent a les 12.00 h.

Delegacions d'Estudiants de la UPC - Facultat de Matemàtiques i Estadística

XOCOLATADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Com cada any, la Delegació d'Estudiants de la Facultat de Matemàtiques i Estadística de la UPC organitza una xocolatada, els beneficis de la qual es dediquen a La Marató de TV3.

Eix Comercial del Raval

PESSEBRE NADALENC

Data:

L'entitat informa: Del 13 de desembre al 13 de gener podeu visitar l'exposició del Pessebre Nadalenc i fer la vostra aportació per La Marató de TV3.

Equip Escolar de Natació Sincronitzada del col·legi Maristes La Immaculada

EXHIBICIÓ DE NATACIÓ SINCRONITZADA

Data:

L'entitat informa: El proper 20 de desembre la piscina de l'escola serà l'escenari d'una exhibició de sincronitzada que recolzarà la lluita pels trasplantaments d'òrgans i teixits.

Escola de Dansa Yisbell

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Pes escalfar motors... Flashmob! I després, animació per a nens, tallers de maquillatge, pintura, màscares, xocolata amb coca i un gran sorteig de premis, amb la col·laboració dels comerços del barri.

Escola Joan Pelegrí de la Fundació Cultural Hostafrancs

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Escola Municipal de Música de Sant Andreu

CONCERT DE NADAL A FAVOR DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Concert en benefici de La Marató 2011 amb les agrupacions Orquestra de Corda, NousVents, l'Orquestra Simfònica i Bentocats. Serà a l'Auditori de Fabra i Coats a les 18.15 i a les 19.45 h.

Escola Pia Balmes

L'ESCOLA PIA BALMES AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'escola Pia Balmes vol posar el seu granet de sorra a l'edició de La Marató de TV3 d'enguany. Per aquest motiu organitzarà exhibicions de gimnàstica rítmica, una xocolatada, partits de futbol i bàsquet i una rifa amb molts regals. Amb tot això, esperen recaptar el màxim aquest any!

Escola Superior de Música de Catalunya - ESMUC

L'ESMUC AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Concert didàctic i familiar: "La capsa de joguines" de Claude Debussy.

L'ESMUC AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Conjunt Música antiga, dirigit per Lorenzo Coppola, amb obres de Mozart.

L'ESMUC AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Concert interactiu per a nens i nenes, on l'Eclectic Colour Orchestra (una formació de graduats de l’Escola) tocarà, amb la participació dels joves assistents. A més, s'interpretarà la peça musical de l'anunci de La Marató de TV3, amb els arranjaments que ha fet el director Raúl Patiño. Hi haurà dos torns, un a les 11.00 h i un altre a les 12.15 h. I comptarem amb l'assistència de Núria Feliu, el doctor Joan Corbella, Maria de la Pau Janer i Miquel Àngel Rimbau.

L'ESMUC AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Concert del Combo Latin Jazz, sota la direcció d'Eduardo Tancredi.

Estudi de Ball Neus Gallardo

MOSTRA DE DANSA PER LA MARATÓ 2011

Data:

L'entitat informa: Com cada any, tot l'alumnat d'aquesta escola col·laborarà amb entusiasme per La Marató de TV3 fent una Mostra de Dansa el dia 17 de desembre a les 18.00 h, a la Sala d'Actes del Col·legi Dominiques de l'Ensenyament.

Estudi de Música Fabra

CONCERT DE GOSPEL I NADALES

Data:

L'entitat informa: L'Estudi de Música fabra oferirà un concert de Gospel i una cantada de nadales del món.

Foment Hortenc

EL DINAR DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Adaptació del "Poema de Nadal" de Josep Maria de Sagarra, amb la Direcció de Gloria Catalán, el quadre escènic del Foment Hortenc i altres col·laboradors.

FORCAT Associació pel Foment de la Rumba

DIADA DE LA RUMBA CATALANA

Data:

L'entitat informa: Jornada amb activitats gratuïtes per a tots els públics: tallers, activitats infantils, taules rodones i un concert Jam Session que comptarà amb la participació dels principals artistes i grups del gènere entre els quals hi haurà La Troba Kung-Fu, Sabor de Gracia, Los Manolos, Ai, Ai, Ai i La Pegatina, entre d'altres.

Fòrum Samitier

EL PARTIT DE FUTBOL DELS FAMOSOS

Data:

L'entitat informa: El proper 17 de desembre arriba tot un clàssic que no pot faltar en cap edició de La Marató de TV3: el partit de futbol que enfronta "cares conegudes". Actors, polítics, esportistes i periodistes es convertiran en els titulars dels equips Damm i Fiatc. Vine a animar el teu equip favorit al camp de l'Europa. Programa d'actes: - 11.45 h: els nens i nenes de l'Escola de Futbol de l'Europa realitzaran un cor solidari. - 12.00 h: actuació dels Trabucaires de Gràcia. - 12.10 h: actuació del saxofonista Pep Poblet. - Sacada d'honor a càrrec de l'alcalde de Barcelona, Xavier Trias. - 12.15 h: inici del partit amb actors, presentadors, esportistes d'altres esports, exjugadors del Barça i de l'Espanyol, polítics, vips...

Germandat de Trabucaires, Geganters i Grallers de Sant Andreu

ENTITATS DE SANT ANDREU PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Les entitats del barri de Sant Andreu de Barcelona i les AMPES d'algunes escoles realitzaran diverses activitats conjuntes a la Plaça Orfila dedicades a La Marató de TV3.

Grup Benavinguts del Casal Catòlic de Sant Andreu

L'ESPERIT DEL NADAL

Data:

L'entitat informa: Recital de poemes nadalencs a càrrec dels membres del grup.

Institut Bonanova

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Del 12 al 22 de desembre, es faran diverses activitats per col·laborar amb La Marató 2011: tallers de manicura, maquillatge i perruqueria, taller de massatges, torneig de futbol, torneig de póquer, abraçades, sorteig de paneres i bingo.

La Casa dels Entremesos Coordinadora de colles de Gegants i Bestiari de Ciutat Vella

FOTOMATON DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'activitat consisteix en un fotomaton on tothom qui vulgui es podrà fotografiar i veure ballar els diferents gegants, bestiari, sardanistes i dansaires de Ciutat Vella per un donatiu de 2 euros.

La Colla de Gegants del Poblenou

UN MOMENT PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Paradeta de pastissos i vi dolç per col·laborar amb la 20a edició de La Marató de TV3.

Llar d'Infants Kasperle

BERENAR SOLIDARI I DISCOTECA

Data:

L'entitat informa: Els dies 13 i 14 de desembre, a partir de les 17.00 h, a la Llar d'Infants Kasperle farem un berenar solidari, jocs i discoteca infantil per pares, mares i nens i nenes de 0 a 3 anys. Cada família haurà de pagar una entrada per gaudir d'aquesta activitat i els diners recaptats aniran destinats a La Marató de TV3.

Lliga Futbol - Sala Farigola del Montseny

V LLIGA DE FUTBOL-SALA LA FARIGOLA DEL MONTSENY

Data:

L'entitat informa: Els pares de les escoles La Farigola i El Montseny del barri de Vallcarca de Barcelona organitzen un campionat de futbol-sala durant tot el curs. L'objectiu és fer esport, passar una estona divertida i conèixer altres pares de l'escola. Enguany, és el 5è any que s'organitza. I en fa dos que donem el 20% de les inscripcions a La Marató de TV3.

Lluïsos de Gràcia

PROFESSOR KAROLI, COMBINADOR D'HUMOR I RODES

Data:

L'entitat informa: Espectacle visual, d'humor i acció que té per ingredients principals les habilitats circences. L'espectacle fa riure i riure, que és el millor per viure! Apte per a tots els públics.

Mirada de Dona

VENDA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: En el marc de la festa major i de la mostra d'entitats, Mirada de Dona el dia 5 i el 18 de novembre organitza un petit mercat on s'hi podran trobar els objectes més diversos. Els beneficis obtinguts de la seva venda aniran destinats íntegrament a La Marató d e TV3.

Món jove (Vedruna-Gràcia)

MÓN JOVE AMB LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Realitzarem un recull d'activitats infantils relacionades amb el tema de La Marató 2011, en el que els assistents tindran l'oportunitat de col·laborar econòmicament. A més, farem una xocolatada.

Parròquia Sant Joan Bosco

Data:

L'entitat informa: La Parròquia de Sant Joan Bosco realitzarà dues activitats simultànies: els més petits dibuixaran un mural del logo de La Marató de TV3 al terra de la plaça i els grans faran manualitats per vendre-les a la gent del barri. Hi haurà xocolata desfeta!

Punt i Apart

COMPRES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: El 10% de totes les compres que els clients facin a Punt i Apart durant el dia 18 de desembre, es donarà a la 20a edició de La marató de TV3.

Residència, Centre de Dia i Casal La Verneda

PANERES DE NADAL

Data:

L'entitat informa: En motiu de La Marató de TV3 es realitzaran tres paneres de Nadal i es rifaran amb la col·laboració dels usuaris i els familiars del centre. Els diners recaptats es donaran a La Marató de TV3.

Secció de Ball Esportiu del Club Esportiu Port de Barcelona

BALL AL PORT

Data:

L'entitat informa: La Secció de Ball Esportiu del Port de Barcelona, amb la col·laboració de diverses escoles de ball, organitza una marató de ball per recaptar diners ballant. El dia 11 de desembre hi haurà Salsa al Port, a càrrec de BCN Salsa Studio (de 12.30 a 15.00 h).

BALL AL PORT

Data:

L'entitat informa: I el dia 18 de desembre, també de 12.30 a 15.00 h, hi haurà Ball de Saló al Port a càrrec de Traç Ball. Activitat organitzada per la Secció de Ball Esportiu del Port de Barcelona, amb la col·laboració de diverses escoles de ball, per recaptar fons per La Marató 2011.

UPCnet SL

LA FESTA DEL MONTADITO DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: En motiu de La Marató de TV3, UPCnet S.L. organitzarà un concurs de "montaditos". Cada "montadito" costarà 1 euro. Els beneficis recaptats aniran destinats íntegrament a La Marató de TV3.

Xerrac Arts Plàstiques Festes i Tradicions

SARAU DE NADAL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sarau de Nadal per La Marató amb diverses activitats lúdiques i tallers per a nens com ara la festa del tió, intercanvi de joguines, fira d'artesania, gegants i música tradicional, xocolatada i actuació d'un grup d'animació.

Caldetes

La Cadena Humana

LA CADENA HUMANA. 4 POBLES JUNTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia 4 de desembre de 2011 a les 12.00 h, els pobles d'Arenys de Mar, Caldetes, Sant Vicenç de Montalt i Llavaneres s'uniran per formar una cadena humana al llarg de la façana marítima.

L'Hospitalet de Llobregat

CB Santiago (Club Bàsquet Santiago)

ENCISTELLA PER LA MARATÓ A L'HOSPITALET

Data:

L'entitat informa: El Club Bàsquet Santiago organitza una jornada solidària on l'activitat central serà fer un tir lliure i fer una aportació econòmica. Aquesta activitat popular està adreçada a totes les edats perquè hi hauran cistelles de totes les mides.

Comedycat

MONÒLEGS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El monòleg humorístic, un format teatral molt de moda, vol celebrar el 20è aniversari de La Marató de TV3 amb 12 shows arreu de Catalunya on hi participaran quatre còmics. Comedycat vol aportar el seu granet de sorra donant la recaptació íntegre de les entrades a La Marató 2011. El 30 de novembre tindrà lloc el primer espectacle dels "Monòlegs per La Marató" al Teatre Joventut de L'Hospitalet del Llobregat a les 20.30 h. El preu de l'entrada és 5 euros.

Rugby Club L'Hospitalet

PARTIT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: La recaptació del partit entre el Rugby Club L'Hospitalet i el Oviedo Tradehi Rugby Club va destinada a La Marató de TV3.

L'HOSPITALET DE LLOBREGAT

Associació de Veïns 'Ildefons Cerdà' de Gran Via Sud

DINAR, ESPECTACLE I BINGO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns "Ildefons Cerdà" de Gran Via Sud, juntament amb la Comissió de Festes de Gran Via Sud, organitzen una festa solidària que consistirà en un dinar popular amb espectacle a la sobretaula. Per continuar, es farà un sorteig i un bingo per a tots els assistents. La recaptació obtinguda anirà íntegrament destinada a La Marató de TV3.

Casal d'Avis Caixa Penedès de l'Hospitalet de Llobregat

TOTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Casal d'Avis Caixa Penedès de l'Hospitalet de Llobregat organitza una conferència sobre el tema de La Marató de TV3 d'aquest any, que és la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. A més, faran un sorteig per recaptar diners per La Marató 2011 i una sessió de ball.

Centre d'Estudis Jaume Balmes

CARTELLS SOBRE EL TEMA DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El dia 28 de novembre el centre acull unes xerrades sobre el tema de La Marató 2011. L'escola recolirà 1 euro de cada alumne i posteriorment s'ingressarà al compte de La Marató de TV3. A més, els alumnes de 2n de batxillerat que fan disseny gràfic participen en un concurs de cartells sobre el tema. Posteriorment, es pengen per l'escola i el guanyador s'envia a La Marató.

Comissió de Festes Gran Via Sud

DINAR, ESPECTACLE I BINGO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns "Ildefons Cerdà" de Gran Via Sud, juntament amb la Comissió de Festes de Gran Via Sud, organitzen una festa solidària que consistirà en un dinar popular amb espectacle a la sobretaula. Per continuar, es farà un sorteig i un bingo per a tots els assistents. La recaptació obtinguda anirà íntegrament destinada a La Marató de TV3.

Fundació Santa Eulàlia

FEM BARRI, FEM LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Gresca solidària al Centre Cultural Santa Eulàlia! El 16 de desembre, teatre, música, sopar i ball de barri per recaptar fons per La Marató 2011!

FEM BARRI, FEM LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La Plaça Francesc Macià de l'Hospitalet de Llobregat acollirà, el 17 de desembre, una jornada solidària que comptarà amb una tómbola, una xocolatada popular, actuacions de grups musicals i de ball del barri, una mostra d'entitats, una conferència de Ferran Adrià i, com a cloenda de l'acte, un dinar popular.

Gent de Pau

JORNADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

Mercat Municipal de Collblanc

1 DONATIU = 1 REGAL

Data:

L'entitat informa: El Mercat de Collblanc repartirà obsequis a canvi d'un donatiu. La recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.

SAR Can Buxeres. Centre residencial per a gent gran

DIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Aquest centre residencial per a gent gran col·labora un any més amb La Marató de TV3. La seva proposta és realitzar un petit mercat amb les manualitats fetes pels residents i familiars. A més, hi haurà un berenar i una actuació a càrrec de la Coral Can Buxeres. Tots els diners que recaptin es destinaran a La Marató 2011.

SOMNIS. Associació Catalana de Teatre de L'Hospitalet

FESTIVAL DE NADAL SOMNIS

Data:

L'entitat informa: Representació de la nostra versió futurista i innovadora "Els Pastorets de Somnis", dins de la qual tindran cabuda tots els tallers de l'entitat (hip-hop, teatre, balls de saló, etc).

Teatre Centre Catòlic de l'Hospitalet

ELS PASTORETS

Data:

L'entitat informa: La preestrena de l'obra Els Pastorets del Teatre Centre Catòlic de l'Hospitalet oferirà la seva recaptació íntegre a l'edició 2011 de La Marató de TV3.

Santa Coloma de Gramenet

Comedycat

MONÒLEGS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El monòleg humorístic, un format teatral molt de moda, vol celebrar el 20è aniversari de La Marató de TV3 amb 12 shows arreu de Catalunya on hi participaran quatre còmics. Comedycat vol aportar el seu granet de sorra donant la recaptació íntegre de les entrades a La Marató 2011. El 15 de desembre tindrà lloc l'espectacle "Monòlegs per La Marató" a El 9 Carrer, a Santa Coloma de Gramenet, a les 23.00 h. El preu de l'entrada és 5 euros.

Festival AcústicOHH!!!!

FESTIVAL ACÚSTICOHH!!!! 2011 (III EDICIÓ)

Data:

L'entitat informa: Festival de cantautors i cantautores, en format íntim i acústic, on els protagonistes són la VEU, la PARAULA, la MÚSICA i el PÚBLIC assistent.

SANTA COLOMA DE GRAMENET

Esplai Espurna

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Taller de sensibilització infantil sobre la regeneració i els trasplantaments d'òrgans i teixits, i posada a la venda de diversos productes per oferir-ne els beneficis a La Marató de TV3.

Sant Adrià de Besós

Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques i Ajuntament de Figueres

L'HOQUEI SUBAQUÀTIC AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Jornada solidària en què hi participaran jugadors de totes les categories, així com totes aquelles persones que vulguin prendre part de l'activitat.

Unió de Consells Esportius de Catalunya (UCEC)

5A TROBADA GIMNADAL

Data:

L'entitat informa: La trobada GimNadal és una activitat en la qual s'hi inscriuen grups d'esportistes de diferents modalitats gimnàstiques (artística, rítmica, aeròbic, funky, hip-hop, etc) que executen una actuació musical.

SANT ADRIÀ DE BESÓS

Associació Juvenil Barnabitas

QUI ÉS QUI DELS ÒRGANS

Data:

L'entitat informa: Breu explicació de la temàtica de La Marató amb òrgans d'animals per fer l'activitat més visual i dinàmica. A través de diversos jocs, els infants aprendran més sobre els òrgans humans i la regeneració i els trasplantaments.

TOT ART Belles Arts i Més

SUBHASTA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Els artistes de la zona es reuneixen per formar part de l'exposició i subhasta solidària d'obres d'art i articles fets a mà. Tota la recaptació va íntegre a benefici de La Marató de TV3.

Anar al contingut