Segriè

Aitona

Cor Etosca

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Tradicional Concert de Nadal del Cor Etosca a l'Església de Sant Antolí d'Aitona, que n'oferirà la recaptació a La Marató TV3.

AITONA

Ajuntament d'Aitona

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Albatàrrec

Associació Els nens i elles

CURSA I CAMINADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Cursa de 10 km de distància que es podrà fer tant caminant com corrent i que destinarà la meitat de la recaptació de les inscripcions a La Marató 2011. Després del recorregut s'oferirà un esmorzar.

ALCARRÀS

Camp d'Alcarràs i Secció de Crèdit, SCCL - Agrobotiga

SOLIDARITAT EN ELS PRODUCTES COOPERATIUS

Data:

L'entitat informa: Durant el mes de desembre, per la compra de productes cooperatius a l'Agrobotiga d'Alcarràs es rebrà un tiquet pel sorteig d'una cistella. A més, l'Agrobotiga destinarà a La Marató 2011 els beneficis dels productes cooperatius venuts durant el període de la promoció.

Patronat Municipal d'Esports d'Alcarràs

ALCARRÀS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb la realització de diverses activitats esportives a favor de La Marató de TV3. Hi haurà partits federats, exhibicions, gimcanes, concursos, torneigs... en les diferents instal·lacions esportives municipals. Hi participaran totes les entitats locals.

Residencial Sant Sebastià

PARADETA AL MERCAT MUNICIPAL

Data:

L'entitat informa: Paradeta al mercat municipal on vendrem material realitzat pels residents del centre, creat especialment per La Marató de TV3, i també vendrem xocolata calenta amb melindros.

Alcoletge

Associació Esportiva Alcoletge

EL FUTBOL BASE D'ALCOLETGE AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Rifa solidària organitzada pels nens de l'equip infantil de l'A.E. Alcoletge aprofitant la presentació dels equips de futbol base, amb la col·laboració dels pares, monitors, junta directiva i veïns d'Alcoletge.

ALCOLETGE

Associació Alcoletge Jove

FESTA DEL JOVENT

Data:

L'entitat informa: Començarem la vetllada amb la representació de l'obra teatral "Foc al cor" per part de la companyia de teatre A quatre forques. Tot seguit, sopar popular amb pantalla gegant per seguir el Madrid-Barça i després, els Rumb al bar ens faran ballar fins ben entrada la matinada.

CEIP Mare de Déu del Carme

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Alfarràs

Ajuntament d'Alfarràs

ALFARRÀS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El 17 de desembre, el grup de teatre l'Acudit d'Alfarràs representarà l'obra "Grease". L'endemà, el diumenge 18, els nens i nenes de diferents escoles i instituts de la província de Lleida faran una exhibició de patinatge. I, finalment, el ball del diumenge a la tarda clourà les activitats per La Marató.

Residència Pinyana

MANUALITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Societat de Pescadors Esportius Ribagorçana

FESTA DELS PESCADORS SOLIDARIS DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Festa de pescadors que practicaran la pesca esportiva sense mort i, a les 10, celebraran un bon esmorzar per tots els participants a la zona de les barbacoes a peu de riu Noguera Ribagorçana.

Alguaire

Amics de la Sardana d'Alguaire

SARDANA SOLIDÀRIA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Farem una rotllana per ballar una sardana ben saltadora, en la que tothom qui vulgui s'hi podrà afegir per una donació voluntària de 2 euros. La quantitat recaptada es destinarà a La Marató 2011.

ALGUAIRE

Alguaire amb La Marató

BALL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A les 19.00 h, l'Esbart Alguairenc Bell-Camp començarà el ball. A més, es farà el sorteig d'obsequis de les tires venudes per les entitats i l'Ajuntament.

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Escola Municipal de Música farà el seu tradicional Concert de Nadal a l'Església, a partir de les 17.00 h. Els assistents podran fer la seva a aportació per La Marató de TV3.

CONFERÈNCIA: TRASPLANTAMENTS D'ÒRGANS I TEIXITS

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns de la Mata de Pinyana organitza una conferència sobre trasplantament d'òrgans i teixits, a càrrec de la infermera Thaïs Comellas Fiestras.

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Dones Merli, els Amics del Patrimoni Cultural i la Llar de Jubilats Joan Bañeres Cateura organitzen un esmorzar solidari a les 09.00 h. Podeu col·laborar aportant les vostres propostes culinàries (dolces i salades). Els productes elaborats es vendran a preus populars. Per participar, apunteu-vos a l'Ajuntament!

EXPOSICIÓ I VENDA DE FOTOGRAFIES ARTÍSTIQUES

Data:

L'entitat informa: L'Associació Fotogrup vendrà fotografies pròpies per col·laborar amb La Marató de TV3. L'exposició porta el títol "La fotografia al nostre poble".

MERCADET D'ANDRÒMINES

Data:

L'entitat informa: De les 09.00 a les 13.30 h, el Poliesportiu acull el Mercadet d'andròmines. Qui vulgui fer donació d'objectes pel mercadet, pot portar-los a l'Ajuntament fins el dimecres 14 de desembre.

PARTIT FCB - BATE BORISOF

Data:

L'entitat informa: La Penya Blaugrana participa amb La Marató de TV3 oferint el visionat d'aquest partit de futbol. Tothom que vulgui el podrà veure a la seu de la penya. Els no socis hauran d'aportar 1 euro d'entrada. El partit comença a les 20.45 h.

ROTLLANA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els Amics de la Sardana faran una rotllana on dansaires i tothom qui vulgui podrà ballar, per una aportació de 2 euros. Serà a les 12.30 h davant el Poliesportiu.

TALLER SOBRE SALUT POSTURAL

Data:

L'entitat informa: A les 11.30 h, l'Associació de Dones Merli organitza un taller sobre salut postural, a càrrec del doctor Bifredo Noguera.

TORNEIG LOCAL DE BOTIFARRA ESPECIAL MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club de Botifarra d'Alguaire organitza un Torneig local de botifarra especial amb motiu de La Marató de TV3. La recaptació de les inscripcions dels participants es destinarà a La Marató 2011.

Almacelles

Almacelles Pedal Club

PUJADA DEL BETLEM

Data:

L'entitat informa: Recorregut des d'Alcampell (Osca) fins a l'ermita de Sant Quilez, al terme municipal de Baells, en bicicleta. A l'arribada, es col·locarà el tradicional pessebre i hi haurà un esmorzar.

ALMACELLES

Ajuntament d'Almacelles

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

INS Canigó

L'INS CANIGÓ AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Rifa d'objectes recollits pels alumnes de donacions fetes per establiments del poble. Obsequi de pastes casolanes a tothom qui col·labori amb la rifa.

Almatret

Penya Barcelonista d'Almatret

Data:

L'entitat informa:

ALMATRET

Associació de Dones L'Alba

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Club Ciclista i excursionista Almatret

CAMINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club Ciclista i excursionista Almatret organitza una caminada solidària per diferents indrets del municipi. Cada participant farà una aportació voluntària i a més el club donarà un euro per cada persona que hi participi.

ALMENAR

Ajuntament d'Almenar

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Institut d'Almenar

ESPORT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant l'hora del pati dels dies 15 i 16 de desembre, l'Institut d'Almenar organitza dues competicions. La primera consisteix en fer tirs a la cistella durant 1 minut. Qui faci més cistelles, guanyarà una pilota de bàsquet. La segona consisteix en fer 5 xuts a porteria. El jugador que faci més gols i el porter que pari més xuts guanyaran una pilota de futbol cadascú. Les competicions estan obertes al professorat i a l'alumnat i es podrà participar fent un donatiu d'1 euro.

ALPICAT

Ajuntament d'Alpicat i Associació Cultural de Dones d'Alpicat

SESSIÓ DE BALL I ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Sessió de ball amb el grup Quartz, amb activitats diverses i sortejos per recaptar fons destinats a La Marató de TV3.

ARTESA DE LLEIDA

Associació de Dones d'Artesa de Lleida

ARTESA DE LLEIDA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Jornada festiva amb la realització de diverses activitats culturals a favor de La Marató de TV3. Hi haurà demostracions de balls de saló, actuacions de diferents entitats del poble i diversos sortejos per recaptar fons.

ASPA

Ajuntament Aspa

ASPA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A les 5 de la tarda, berenar a la Sala de l'Ajuntament amb els dolços elaborats per les dones del poble. I a les 19.00 h, tindrà lloc la representació de l'obra de teatre "Lisístrata".

GIMENELLS

Entitats de Gimenells

GRAN FESTA DE LA MARATÓ A GIMENELLS

Data:

L'entitat informa: La Gran Festa de La Marató consistirà en una sessió de ball que comptarà amb l'actuació del Grup Local de percussió i la celebració de sortejos diversos. A més, es donaran entrepans per tothom.

LA GRANJA D'ESCARP

Associacions culturals i esportives de La Granja d'Escarp

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El club ciclista, el club de futbol i el jovent del poble organitzen un triangular de futbol solidari. L'Associació de Dones proposa sessió de cinema, xocolatada i rifes. L'Associació de Jubilats convoca el poble a un ball popular, a un berenar i a diversos sortejos. I, finalment, la Penya Borratxiros rifa una cistella de Nadal.

LLARDECANS

Associació de Dones L'Espiga de Llardecans

ENCANTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Organització de bingos als bars del poble i d'una subhasta de productes artesanals fets per la gent de Llardecans, tot per La Marató de TV3!

Lleida

AMPA Escola La Mitjana

FESTA DE LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'AMPA Escola La Mitjana proposa un dissabte ple d'activitats. Hi haurà espectacle d'Escala en hi-fi, xocolatada, venda de llibres de segona mà i d'imans de nevera, concurs de pastissos i sorteig de lots donats pels comerços del barri i per les famílies.

Centre Salut Rambla Ferran

MARATÓ PER A LA SALUT

Data:

L'entitat informa: Serveis d'infermeria (vacunes, controls tensionals, de glicèmia, pondoestaturals, etc.) sense programació prèvia. També es muntarà un PC amb els links predefinits de com fer-se donant i sobre el document de voluntats anticipades.

Club de fans de Michael Jackson Lleida

CONCURS D'IMITADORS DE MICHAEL JACKSON

Data:

L'entitat informa: Concurs d'imitadors de Michael Jackson, que vol aplegar els millors imitadors del cantant. La recaptació de les entrades es destinarà a La Marató 2011.

Club Esportiu Lleida Llista Blava (Hoquei Patins)

PER LA MARATÓ OMPLIREM EL PAVELLÓ

Data:

L'entitat informa: El Lleida Llista Blava, coincidint en un partit de Lliga de la màxima categoria, vol omplir per complert el Pavelló per poder recaptar el màxim de diners possibles i ajudar a la investigació biomèdica sobre regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits.

Col·lectiu Bordeta.net

COL·LECTIU BORDETA.NET AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Festa lúdica amb activitats diverses i actuacions de diferents entitats de dins i de fora del barri: castellers, sardanes, gimnàstica rítmica, taekwondo, patinatge, jocs de fusta, gegants, animació infantil, banyetes i rifa de Nadal. També tindrem l'actuació dels Skatas, un grup infantil de música de Lleida.

Comunitat Educativa de l'Escola Frederic Godàs Lleida

PUNT DE LLIBRE SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Del 12 al 16 de desembre es vendran punts de llibre amb dibuixos d'alumnes de 6è curs, al preu simbòlic d'1 euro.

Consell de l'Estudiantat de la Facultat de Dret i Economia de la Universitat de Lleida

Data:

L'entitat informa: El Consell de l'Estudiantat de la FDE UdL organitza una xocolatada popular per a la integració de tot el món universitari i en solidaritat amb La Marató de TV3!

Consell de l'estudiantat de la Facultat de Medicina de la UdL

GIMCANA DEL TRASPLANTAMENT

Data:

L'entitat informa: Gimcana per fer conèixer el cos humà als nens i fer-los entendre la importància dels trasplantaments a través de jocs i de tallers. També hi haurà activitats de sensibilització dirigides als pares. Acabarem amb un refrigeri popular.

EOI Lleida

1.000 DESITJOS DE L'EOI DE LLEIDA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Al vestíbul de l'EOI Lleida hem penjat les inicials ben grosses de la nostra escola (E-O-I) i les estem omplint amb targetes de colors plenes de desitjos dels nostres alumnes i de la gent que treballem aquí, a canvi d'un euro per desig.

Factoria Dance

BALL SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A Factoria'D hem organitzat dos dies de Ball Popular per tal de recaptar diners que es destinaran a La Marató de TV3. Divendres 16 de desembre gaudirem de l'ambient dels balls llatins i dissabte dia 17 organitzarem una vetllada per disfrutar dels balls socials.

Federació Catalana de Pitch & Putt

LLEIDA - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

INS Escola de Treball

MERCAT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Venda de les figuretes i els centres de Nadal confeccionats pels nens de l'escola.

Institut Guindàvols

BUFET SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Esmorzar de tot el centre en forma de gran bufet lliure fet per aportacions de coques, galetes i pastissos de tot l'alumnat, professorat i personal d'administració i serveis del gimnàs del centre.

Kiosk del Marc

CANVI DE CROMOS SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Trobada de cromos solidària on es canviaran cromos. Les aportacions que s'obtinguin de l'intercanvi de cromos, els 17 i 18 de desembre, es comptaran el públic i aniran destinades a La Marató de TV3.

Lleida Patinatge Artístic Club Esportiu

EL LLEIDA PATINATGE ARTÍSTIC AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 17.30 h, el Lleida Patinatge Artístic organitza la III Gala de Patinatge Artístic i participa amb La Marató de TV3. En aquesta Gala ens il·lusionarem gaudint de les actuacions de l'elit del patinatge mundial com són els actuals Sots-Campions del Món 2011 amb la modalitat de Xous; el Club Patí Olot, i la parella de dansa Campiona d'Espanya Juvenil. Tot això amenitzat pels més de 100 patinadors/res del Lleida Patinatge Artístic C.E, que acabaran d'arrodonir la festa amb les seves coreografies de conjunt i individuals.

Punt d'Estudi Lleida S.L.

IMANS PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del Punt d'Estudi realitzaran imans dedicats a la regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits, que es vendran a familiars i amics per tal de recaptar diners per La Marató 2011.

Raid del Segre Borges Trail

ENTREGA DE PREMIS: COPA CATALANA DE RAIDS 2011

Data:

L'entitat informa: Donatiu de l'import del primer premi obtingut a la Copa Catalana de Raids.

Residència i Centre de dia per a Gent Gran Lleida - Balàfia

VENDA DE PRODUCTES ARTESANALS

Data:

L'entitat informa: Del 14 al 18 de desembre, la residència posarà a la venda un seguit de productes artesanals (sabó, manualitats, pastissos, etc.) elaborats pels mateixos residents i professionals del centre.

Trèvol Lleida

SPINNING AL CARRER!

Data:

L'entitat informa: El gimnàs Trèvol de Lleida treurà totes les bicicletes del centre al carrer perquè tothom que vulgui pugui pedalar per La Marató.

LLEIDA

Agrupació Cultural i Recreativa Bombers Lleida i Eix Comercial de Lleida

ELS BOMBERS DE LLEIDA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A la Plaça Sant Francesc de Lleida, els bombers muntaran una carpa de comandament des d'on es realitzaran diverses ativitats per a nens i adults, com ara tallers de dibuix, venda de menjar, música en directe o fotografies amb l'equipació dels bombers. També es donaran retallables i dibuixos, i calendaris de bombers.

Associació de Veïns del Barri de Magraners

MURAL SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Durant el Casal Nadal, els dies 17 i 18 de desembre, els nens del barri faran un mural.

Biblioteca Pública de Lleida

TRIA I REMENA

Data:

L'entitat informa: De l'1 al 30 de desembre, la Biblioteca Pública de Lleida tindrà muntada una taula amb llibres procedents de donacions dels usuaris i dels quals la Biblioteca ja disposa o són edicions antigues. Els usuaris podran emportar-se aquests llibres dipositant 1 euro en una urna. La receptació anirà destinada a La Marató de TV3.

Escuderia Lleida

4 HORES DE LLEIDA

Data:

L'entitat informa: Competició d'automobilisme per equips, formats per un mínim de 2 i un màxim de 4 pilots que es disputa en un circuit Off- Road. L'activitat consisteix en una sessió d'entrenaments lliures, una sessió qualificativa i una cursa de resistència de 4 hores de durada, durant la qual els pilots de cada equip han d'anar realitzant relleus. Guanyarà la competició l'equip que durant les 4 hores hagi realitzat un nombre més alt de voltes pel circuit.

Godots Teatre - Col·legi l'Anunciata Dominiques

GODOTS TEATRE AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Activitat col·lectiva teatral, a base de mims, improvisacions, actuacions, etc. Hi participaran alumnes de l'escola, coordinats per l'equip pedagògic de Teatre.

Institut Samuel Gili i Gaya de Lleida

CREPS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Els alumnes, professors i PAS de l'Institut col·laboren amb La Marató esmorzant creps de xocolata. Tots aquells que volgueu endolçar la vostra vida i la d'altra gent, podeu passar per l'Institut a l'hora del pati!

Penya Barcelonista Lleida i Província

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Segona entrega del concurs de dibuix infantil "Memorial Màrius Carretero" dirigit a nens de 3 a 12 anys.

Voluntaris Joves - Regidoria de Joventut / Ajuntament de Lleida

REGENEREM IL·LUSIONS

Data:

L'entitat informa: Venda de pots de sabó per fer bombolles a nens i nenes elaborats manualment, servei de maquillatge per a nens, el Banyetes (mascota infantil de Lleida) pararà els xuts dels més petits, repartiment de xocolata desfeta i coca i sorteig d'una cistella de Nadal.

MAIALS

Associació de Mestresses de casa 'El Caliu'

CAMINADA, DINAR I SORTEIG D'UNA CISTELLA

Data:

L'entitat informa: El dia 18 de desembre caminarem per La Marató de TV3 i, com a fi de festa, hi haurà un dinar solidari i el sorteig d'una gran cistella. Organitzen: El Caliu i La Societat. Col·laboren: l'Ajuntament, Coto, Cooperativa i Fruits secs de Les Garrigues.

MASSALCOREIG

Ajuntament de Massalcoreig

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Associació de Mestresses de Casa Llar d'Esbarjo

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

MONTOLIU DE LLEIDA

Associació Cultural i Recreativa de Montoliu de Lleida

UNA VOLTA AMB MOTO PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: De 9 a 10 del matí tindrà lloc una trobada de motards, motos de diferents èpoques, dels anys 60 als 80, i una trobada de Harleys Davidson. Tot seguit, hi haurà un esmorzar popular. I a les 12 del migdia, gaudirem d'un espectacle de Country i servei de begudes al Bar Coyote.

Puigverd de Lleida

Penya Barcelonista Puigverd de Lleida

CLÀSSIC REIAL MADRID - FC BARCELONA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: La Penya Barcelonista Puigverd de Lleida organitza el clàssic Reial Madrid - FC Barcelona amb pantalla gegant i a la Sala de la Llar Social on se sortejaran regals al·legòrics del Barça a favor de La Marató de TV3.

PUIGVERD DE LLEIDA

Associació de Dones 'Pou de Gel'

Data:

L'entitat informa: Un any més, a la diada de Santa Llúcia de Puigverd de Lleida podreu treure-us una mica el fred i assaborir la ja tradicional xocolatada amb coca casolana en benefici de La Marató.

Associació Esportiva Cultural de Lleida (AEC Puigverd de Lleida)

PUIGVERD DE LLEIDA CAMINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'AEC Puigverd de Lleida organitza una caminada que sortirà de la plaça Major. Es podrà triar entre dos recorreguts: un de 5 km i un altre de 10km. Cada participant rebrà un peit refrigeri. Com a cloenda tindran lloc jocs infantils.

Raimat

Coral Montserratina de Raimat / EMD-AVV de Raimat

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal per La Marató de TV3, a càrrec de la coral Montserratina de Raimat.

RAIMAT

Associació de Veïns de Raimat/Entitat Menor Descentralitzada (EMD)

CROS DE RAIMAT

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de La Marató de TV3, organitzem un cros per La Valleta i els voltants de Raimat.

ROSSELLÓ

Associació Cultural de Dones Al kanissia de Rosselló

BINGO

Data:

L'entitat informa:

Esbart Rossellonès

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

SERÒS

Associació de Mestresses de casa de Seròs

ESCALA EN HI-FI

Data:

L'entitat informa: Per La Marató 2011, l'Associació de Mestresses de casa de Seròs organitza el proper 18 de desembre una escala en hi-fi amb la participació de tot el poble.

SOSES

Ajuntament de Soses - Associacions

ACTIVITATS VÀRIES

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament de Soses organitza diverses activitats en motiu de La Marató de TV3: escala en Hi-fi i una desfilada de vestits de núvia.

SUCHS

Entitat Municipal Descentralitzada de Suchs

LA MARATÓ DE TV3 2011

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de La Marató de TV3 organitzem nombroses activitats. Hi haurà desfilada dels nens del poble, competició de botifarra, sorteig d'un quadre pintat per les dones del poble, bingo, xocolata amb coca, venda de plantes de Nadal adornades pels nens de l'escola, imitació de l'Eugeni, balls moderns, servei de bar i exposició de fotografies.

SUNYER

Associació de Dones Santa Llúcia / Associacions Culturals del Poble de Sunyer

ACTIVITATS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

TORREBESSES

Associació de Dones de Torrebesses

MARATÓ DE JOCS

Data:

L'entitat informa: La Marató de Jocs pretén ser un espai lúdic perquè petits i grans compartim una estona divertida i recordem vells temps. S'oferiran jocs de taula de tot tipus, com ara botifarra, parxís o tenis taula. També hi haurà berenar per als participants.

Torrefarrera

Ajuntament de Torrefarrera

TORREFARRERA PARTICIPA EN LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Del 10 al 17 de desembre, diferents botigues i comerços del poble posen a la venda còpies dels dibuixos guanyadors del I Concurs de postals de Nadal. Els diners recaptats es destinaran a La Marató de TV3.

TORREFARRERA

Associació Cultural de Dones L'Amistat de Torrefarrera

GRAN XOCOLATADA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'Associació Cultural de Dones L'Amistat de Torrefarrera organitza una xocolatada oberta a tothom, al preu de 3 euros per persona. A més, hi haurà venda de butlletes pel sorteig dels regals facilitats per empreses del municipi. Els beneficis obtinguts aniran destinats íntegrament a la 20a edició de La Marató de TV3.

Torres de Segre

Coral La Lira de Torres de Segre

CONCERT DE GOSPEL

Data:

L'entitat informa: La Coral "La Lira" de Torres de Segre organitza un Concert de Nadal, on a part de cantar les cançons pròpies del temps en que estarem, farem pública la recaptació feta en el concert de Gospel del 30 d'octubre.

CONCERT DE GOSPEL

Data:

L'entitat informa: La Coral "La Lira" de Torres de Segre organitza un Concert amb The Gospel Viu Choir, amb l'espectacle The New Gospel X-Perience!, on els beneficis es destinaran a La Marató de TV3. És un espectacle únic, ple d'emocions, on els 70 cantants fan posar-te de peu per cantar tots junts.

Vilanova de Segrià

Associació de dones l'Estel

VILANOVA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de dones l'Estel organitza una xocolatada per tothom i el sorteig de tres lots entre els assistents. Els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3.

Anar al contingut