Alt Urgell

Aravell

Padel Mas Roqueta

I TORNEIG DE PADEL MAS D'EN ROQUETA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: I Torneig de Padel per La Marató de TV3, masculí i femení amb sorteig de regals de samarretes i regals per les parelles guanyadores.

Coll de Nargó

AMPA CEIP Sant Climent

PLANTES, PASSEJADA I XOCOLATADA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A les 11 del matí, venda de plantes aromàtiques del territori. I, a les 16, passejada i xocolatada popular.

La Seu d'Urgell

Associació de Gent Gran L'Esplai de La Seu d'Urgell

Data:

L'entitat informa: Berenar popular amb botifarra, pa amb tomàquet i vi. Tots els beneficis aniran destinats a La Marató de TV3.

Consorci d'atenció a les persones de l'Alt Urgell

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: "Moute per La Marató de TV3 amb l'escola La Valira": de les 16 a les 19, tallers i activitats.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Spinning R solidari al gimnàs Yumix i Concert de Caterva a la Sala Sant Domènec, a les 21.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Matinal lúdica i esportiva, de 10 a 13, a la zona esportiva.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Flower Revolution pro Marató de TV3 a La Crem, amb música dels anys 60, 70 i 80. El preu de l'entrada són 10 euros, amb pica-pica i consumició. Organitza: Som Dues, La Crem, La Colonial, VIatges Splendid Urgell i Som do2.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Mini partits de bàsquet amb les jugadores del Sedis Basquet femení, representació teatral de "La Ventafocs ens visita al Nadal del 2011", venda de llibres, jocs i felicitacions de Nadal, xocolata i coca, cercavila i ballada de gegants i grallers, ballada de sardanes, Fes-te diable per una estona, passejada amb moto, Puja't al camió dels bombers i exhibició de Hoquei.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Diumenge a la tarda, botifarrada popular i ball, quinto popular i concert de l'Orquestra de Cambra Cadí i de l'aula de cant de l'Escola Municipal de Música.

Gimnàs Yumix

SPINNING SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: El Gimnàs Yumix organitza 3 classes d'spinning solidari, a les 15.20, les 17.30 i les 19.30 h. El preu de la bici és de 4 euros, que aniran destinats a La Marató de TV3.

LA SEU D'URGELL

AMPA Escola La Valira

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola la Valira organitza activitats i tallers infantils en motiu de La Marató de TV3. També actuaran els gegants de la ciutat i hi haurà una demostració de taekwondo. A més, la tarda s'endolcirà amb coca i xocolata.

Colla Gegantera i Grallera de la Seu d'Urgell

CERCAVILA I BALLADA DE GEGANTS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sortida de la cercavila a les 12 des de la Plaça dels Oms i fins la Plaça Catalunya, on es realitzarà la ballada de gegants.

Oliana

Comitè Country de la Federació Catalana Ball Esportiu

FESTA COUNTRY-LINEDANCE

Data:

L'entitat informa: Oliana Country Club, juntament amb la Federació Catalana de Ball Esportiu, organitza una festa country-linedance i batukada, dissabte 17 de desembre, a les 20.30, al Pavelló Francesc Betriu d'Oliana.

FESTA COUNTRY-LINEDANCE

Data:

L'entitat informa: Diumenge, a les 16.30 al Local Polivalent, festa country-linedance on us esperen 100 balls en llista. L'organització anirà a càrrec de Bescanó Ball, amb la col·laboració de la Federació Catalana Ball Esportiu.

Moto Club Segre

3 HORES DE RESISTÈNCIA

Data:

L'entitat informa: El Moto Club Segre, amb la col·laboració de KTM, organitza les “3 hores de resistència” al circuit mixt d'Oliana. A la cursa hi poden participar equips de dos corredors, amb la particularitat de que cada pilot pot anar amb la seva moto. Una part de la recaptació que origini aquesta cursa es destinarà a La Marató de TV3.

OLIANA

Associació de Dones d'Oliana

SOPAR DE GERMANOR

Data:

L'entitat informa:

Casal de Jubilats Nostra Senyora dels Àngels

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa:

Club ciclista bicis on the rocks

PEDALA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Pedalada popular per la vila d'Oliana. Venda de bufs tèrmics del club, la recaptació dels quals es destinarà a La Marató 2011.

IES Aubenç

REGALEM SOMNIS

Data:

L'entitat informa: L'IES Aubenç organitza un sorteig per recollir diners per La Marató de TV3 2011.

Oliana Country Club & Batokatú d'Oliana

FESTA COUNTRY LINE DANCE

Data:

L'entitat informa: Un any més Oliana Country Club & Batokatú d'Oliana se suma a La Marató! Celebrarà una festa de Country Line Dance i també es farà una ballada amb Batokatú D'oliana on intentaran fusionar els dos estils. Després de tant de ball, segur tots agrairan un bon sopar, al Pavelló Francesc Betriu.

Organyà

Club Parapent Pirenaic

VOL SOLIDARI EN PARAPENT

Data:

L'entitat informa: A mig dia, sortirem en parapent des del municipi de Fígols i Alinyà, omplirem el cel de parapents i aterrarem a Organyà, on farem xocolata calenta i coca per a tothom.

PERAMOLA

Esplai de Peramola (CRUC)

Data:

L'entitat informa: A la plaça del poble tothom podrà gaudir d'una bona estona amb xocolata desfeta, coca i espectacle de dansa i música.

Anar al contingut