Garrotxa

BATET DE LA SERRA

Junta Veinal Batet de la Serra

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

BESALÚ

Centre d'Esplai Sant Vicenç

QUINA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'un lot, on els beneficis es destinen a La Marató de TV3.

Castellfollit de la Roca

Casal de la gent gran

DINAR DE NADAL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

CASTELLFOLLIT DE LA ROCA

Club Natació Castellfollit de la Roca

QUINA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: El Club Natació Castellfollit de la Roca organitza, durant la celebració del dinar de Nadal dels nedadors, dues quines en benefici de La Marató de TV3.

LES PLANES D'HOSTOLES

Club del Bon Àpat

III ARROSSADA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Com que si oferíssim anar a estassar marges no recolliríem ni un euro, oferim a la gent del poble una arrossada per tal d'atipar-los a tots. I mentre es va fent l'arròs, farem jocs de cucanya per la mainada i donarem una mica d'embotit i de vi pels que s'ho mirin.

Les Planes d’hostoles

Moto Club Gas a la Burra

RESISTÈNCIA DE 3 HORES MOTO DE MONTANYS

Data:

L'entitat informa: Prova puntuable pel Campionat Provincial de Girona de Resistències, de 3 hores de durada. L'entrada del públic estarà oberta a tothom.

LES PRESES

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Montagut

Ajuntament de Montagut i Oix

FIRA DE TASTETS

Data:

L'entitat informa: L'Ajuntament posarà a la venda un assortit de tastets de diferents plats (entrants, guisats, postres, etc.), davant de l'Església de Montagut.

Olot

Agrupament Escolta i Guia Nostra Dona del Tura d'Olot

UN PLANTER PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Els nens i nenes de l'Agrupament vendran un planter d'enciam o escarola a tothom que ho vulgui. A més, pintada de dibuixos amb guixos de colors amb motius naturals, com ara arbres o flors, simbolitzant els trasplantaments.

Associació d'Amics del Tren d'Olot de Girona

EL TREN D'OLOT AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: També tindrà lloc una desfilada de la carrossa "el tren d'Olot" amb vehicles antics i acompanyats per vestits d'època.

EL TREN D'OLOT AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: En motiu de la Jornada solidària Via 0 es recolliran donatius per La Marató de TV3 i es realitzaran diverses activitats com la circulació d'un tren tripulat per petits i grans. Amb la col·laboració del Centre d'estudis Ferroviaris Via Oberta.

EL TREN D'OLOT AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Al pati de les monges de la Residència del Tura tindrà lloc la visita de la locomotora 22 de l'antic ferrocarril Olot Girona.

EL TREN D'OLOT AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Al firal hi haurà una ballada de sardanes amb l'audició de la partitura de "El tren d'Olot" de Josep masó i Quer. Agrupació sardanista Olot.

EL TREN D'OLOT AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Finalment a la plaça Clarà tindrà lloc una trobada de col·leccionistes de plaques de cava especials del tren d'Olot. Amb l'Associació d'Amics Col·leccionistes de la Garrotxa.

Associació de comerciants d'Olot (Comerç Olot)

GRAN CAGADA DEL TIÓ

Data:

L'entitat informa: La Gran Cagada del Tió d'Olot tindrà lloc el dia 18 de desembre. És un esdeveniment ja tradicional a Olot amb més de 10 anys d'antiguitat. L'acte consisteix en fer cagar 600 tions a la vegada, reunint 1.000 nens i unes 5.000 persones en total. Tots els nens i nenes que hi participen obtenen un regal del Tió d'Olot.

Associació de Donants de Sang d'Olot

DÓNA'T

Data:

L'entitat informa: Xarangues i animació pels carrers de la ciutat fins a l'ermita de Sant Francesc. Esmorzar solidari amenitzat amb el grup "La Time Machine". Exhibició castellera amb la colla Els Xerrics. Omplim el volcà Montsacopa de gent amb bufandes solidàries. Farem una foto aèria amb els participants.

Associació de Mares i Pares de l'Escola Petit Plançó

FESTA DE NADAL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Comedycat

MONÒLEGS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El monòleg humorístic, un format teatral molt de moda, vol celebrar el 20è aniversari de La Marató de TV3 amb 12 shows arreu de Catalunya on hi participaran quatre còmics. Comedycat vol aportar el seu granet de sorra donant la recaptació íntegre de les entrades a La Marató 2011. El 8 de desembre tindrà lloc l'espectacle "Monòlegs per La Marató" a Estromboli, Olot, a les 18.00 h. El preu de l'entrada és 5 euros.

Grup de Playback per La Marató

PLAYBACK PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Dues sessions de playback, a les 11 i a les 17, a càrrec del grup Rit+(Playback Bonavista) i l'Hospital Sant Jaume d'Olot, en què hi participaran més de 50 persones de totes les edats interpretant cançons de totes les èpoques i estils.

Laboractori Jove

FLASHMOB PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A dos quarts de sis de la tarda a La Fira d'Olot es cantarà "Em dónes força" i tot seguit s'ensenyarà i el ballarà la Flashmob per La Marató amb tots aquells que vulguin participar-hi.

Residència Geriàtrica Santa Maria del Tura

REPRESENTACIÓ TEATRAL "ELS PASTORETS DEL TURA"

Data:

L'entitat informa: "Els Pastorets del Tura" és una representació teatral on actuen únicament residents del centre (24) amb una mitjana d'edat que ronda els 88 anys. És un gran espectacle al qual hi assisteixen familiars, amics i voluntaris del centre. Enguany volem incorporar una urna on la gent, de forma voluntària, pugui col·laborar amb La Marató de TV3.

Selecció Juli

VENDA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Selecció Juli organitza una venda de productes de gama mitja-alta derivats de l'ànec com micuit (farçir de codony, xixona, figues); magret (fresc-brasa); Manxec D.O; Fesols Santa Pau; productes làctics; recuit de drap; fumats, lloms de salmó amb algues, etc.

OLOT

Escola Pia d'Olot

COCADA PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Quan la solidaritat es converteix en una cosa dolça... Els alumnes porten coques cuinades a casa i l'Associació d'Alumnes les ven al llarg de tot el dia al pati del centre. També es realitzen xerrades informatives sobre el tema de La Marató de TV3 als alumnes d'ESO i de Formació Professional.

Motor Antic Garrotxa (MAG)

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Residència Geriàtrica La Caritat

VENDA DE MANUALITATS

Data:

L'entitat informa:

Residència Geriàtrica Montsacopa

LA RESIDÈNCIA MONTSACOPA AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Durant tot el matí del dilluns 12 de desembre, es posarà una parada al carrer del Rengle, davant la Residència Montsacopa, on un grup d'usuaris vendran unes bosses de roba pintades i estampades a mà per ells mateixos.

SANT FELIU PALLEROLS

Ajuntament Sant Feliu de Pallerols i Associació del Turisme, la Indústria i el Comerç de Sant Feliu de Pallerols

CONFERÈNCIA, SOPAR I ACTIVITATS INFANTILS

Data:

L'entitat informa: Conferència informativa sobre els trasplantaments d'òrgans i teixits acompanyada d'un sopar popular amb escudella i carn d'olla, XV Tast Gastronòmic i activitats infantils a la plaça en motiu de la celebració de la Fira de Santa Llúcia.

SANT JAUME DE LLIERCA

Associació de Salut Mitral

UN PAS PER CADA DONANT, DOS PER CADA RECEPTOR

Data:

L'entitat informa: Caminada amb esmorzar, on tots els participants hauran de portar un "òrgan figuratiu". A més, explicarem què vol dir ser donant i hi hauran jocs pels menuts.

SANT JOAN LES FONTS

Sant Joan les Fonts Decideix i La Vall de Bianya Decideix

ENGANXA'T A LA VIDA!

Data:

L'entitat informa: Caminada popular per les colades de lava del municipi. El preu serà de 5 euros per persona i tota la recaptació es donarà íntegrament a La Marató 2011.

Anar al contingut