Alta Ribagorca

Barruera

Associacions i Ajuntament de la Vall de Boí

LA VALL DE BOÍ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: A les 11.00 h, presentació de la pancarta, xocolata i coca per a tots i concert de la Coral del CEIP Vall de Boí. A les 12.00 h, comença el partit de futbol dels nens i nenes del taller de futbol. Després, a les 13.00 h, clàssic partit de futbol Barruerra-Vall de Boí. Durant tot el matí es podran comprar articles de segona mà.

El Pont de Suert

Restaurant Ribera

VENDA DE FOTOGRAFIES

Data:

L'entitat informa: Ramon Domenech posa a la venda un seguit de fotografies de la Vall de Boí, Aigüestortes i El Pont de Suert, totes en format A4.

EL PONT DE SUERT

Coral Veus del Pont

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

G. Neumann, Escola Cat. De Muntanya

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Durant tot el dia, activitats com gimnàstica-mix, ioga, joy-robic i spinning, al gimnàs del G.E.R.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: A les 9.30, nòrdic-walking, des de l'Escola de Muntanya (Escola Pia) fins al Càmping Baliera. Després, un aperitiu amb tots el luxes a l'Escola de Muntanya i celebració d'un sorteig.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: A les 9.30, Via Ferrata amb guies d'alta muntanya de l'Escola Pia del Pont de Suert. Cal inscripció prèvia.

Vilaller

Totes les Associacions i l'Ajuntament de Vilaller

VILALLER AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada solidària Vilaller-Casa Quintana, des de la Plaça Sant Climent de Vilaller a partir de les 10.30 h. A les 14.00 h, dinar popular solidari i bingo a la Sala de Cultura de Vilaller. I a les 17.00 h, tindran lloc les Voltes solidàries al Club Slot Vilaller.

Anar al contingut