Vallès Occidental

Badia del Vallès

Coral Ginesta del Vallès i Coral l'Espiga

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Les dues corals ofereixen el seu tradicional concert de Nadal. A través de la música, es contribuirà a millorar la fraternitat i la germanor entre totes les persones.

Fundació Cívica Oreneta del Vallès

FESTIVAL SOLIDARI AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Festival solidari des de les 11 fins les 15, amb l'actuació de Pep Callau, exhibicions de capoeira, karate, balls de saló, dansa, teatre, actuacions musicals, etc. També es muntaran 14 carpes amb tallers de manualitats, degustacions de tot tipus, oferta d'objectes, etc.

BADIA DEL VALLÈS

Associació de Vidus i Vídues de Badia del Vallès

MERCAT SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Vidus i Vídues de Badia del Vallès organitza un mercat solidari de productes de segona mà i de pastissets artesans per sumar-se a la lluita pels trasplantaments d'òrgans i de teixits de La Marató de TV3.

Club del Temps Lliure de Badia del Vallès

TORNEIG VTES PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre, el Club de Temps Lliure organitza un torneig solidari del joc de cartes Vtes on la recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.

Bellaterra

Bellaterra Decideix

LA MARATÓ AL QUADRAT!

Data:

L'entitat informa: Bellaterra fa una marató simbòlica per la Marató de TV3 animant a tothom qui ho vulgui a córrer, caminar o passejar!

Estudiants de 5è curs de Biologia de la Universitat Autònoma de Barcelona

SAMARRETES I ESMORZARS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Venda d'esmorzars i samarretes a la Universitat Autònoma de Barcelona.

Castellar del Vallès

Rocateam

JORNADA INFANTIL I MARATÓ DE DJS

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre de 9 a 13h hi haurà diferents activitats i jocs per a nens i nenes de 5 a 13 anys. A partir de les 24h tindrà lloc una sessió de música a càrrec de diferents djs locals i amb la col·laboració de Nano Dixcontrol que durarà fins la matinada.

CASTELLAR DEL VALLÈS

Ajuntament de Castellar del Vallès

CASTELLLAR DEL VALLÈS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Club de Tennis Castellar amb La Marató: El 16 de desembre el Club Tennis Castellar organitza un torneig de tennis infantil, un de tennis taula i un obert de pàdel per a tothom que vulgui participar a La Marató de TV3. Diumenge al matí, tothom que s'acosti podrà gaudir podrà gaudir d'un esmorzar popular amb botifarra.

CASTELLLAR DEL VALLÈS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Contes de Nadal amb Clara Simó: el 17 de desembre a la Biblioteca Antoni Tort, a les 11,30h, L'hora del Conte Infantil dedicarà quatre contes nadalencs en benefici de La Marató de TV3.

CASTELLLAR DEL VALLÈS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Vine a Ballar a ritme de Zumba: el 17 de desembre a la plaça del Mercat l'AMPA de l'Escola Bonavista ens convida a ballar a ritme de Zumba per La Marató de TV3.

CASTELLLAR DEL VALLÈS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Gitanes amb La Marató: el 17 de desembre a les 12,30h al c/ Sala Boadella, el grup de Ball de Gitanes de Castellar del Vallès faran una exhibició en benefici de La Marató de TV3.

CASTELLLAR DEL VALLÈS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Audicions de Nadal de l'Escola Espaiart: el 17 de desembre a les 12,30h a la sala de petit format, els alumnes de l'escola mostraran a les mares i pares els treballs que han fet de l'inici de curs en totes les disciplines de l'escola: música, teatre i dansa.

CASTELLLAR DEL VALLÈS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El 18 de desembre a les 18,30h tindrà lloc el tradicional concert de Nadal amb el cor d'adults de la Coral Xiribec dirigit per Clara Vilasseca i amb La Coral Sant Esteve, formada per nens de 4 a 18 anys. Sara Schkot dirigirà el grup de menuts i petits, Neus Ramoneda el cor de mitjans i Jaume Sala al cor III. La recaptació del concert anirà destinada a la Marató de TV3 2011.

Club Bitlles Castellar

Data:

L'entitat informa: El Club de Bitlles Castellar farà una tirada de bitlles individual on hi podrà participar tothom i cada tirador col·laborarà amb 1 euro per tirada. Es podran fer totes les tirades que es vulgui.

Castellbisbal

Associació de ball A nuestro ritmo

ESPECIAL SALSA PER A TOTHOM

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Ball A nuestro ritmo oragnitza una festa amb animacions a càrrec de Yolanda, Tito Jordi, Enric & Montse i Argenis. Selcció musical a càrrec de Dj Siscu, Dj Berto. També es faran diversos sorteigs i la recaptació anirà destinada íntegrament a La Marató de TV3.

Comedycat

MONÒLEGS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El monòleg humorístic, un format teatral molt de moda, vol celebrar el 20è aniversari de La Marató de TV3 amb 12 shows arreu de Catalunya on hi participaran quatre còmics. Comedycat vol aportar el seu granet de sorra donant la recaptació íntegre de les entrades a La Marató 2011. El 17 de desembre tindrà lloc l'espectacle "Monòlegs per La Marató" a l'Auditori d'Els Costals de Castellbisbal, a les 18.00 h. El preu de l'entrada és 5 euros.

Solidaris 4x4 de Sant Quirze del Vallès i Pota Rojos Competició de Castellbisbal

TRIAL 4X4

Data:

L'entitat informa:

CASTELLBISBAL

Casal Cultural i Recreatiu i entitats de Castellbisbal

SOPAR PER A LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El Casal de Castellbisbal ens portarà els seus millors queviures i la millor companyia en un sopar que organitzarà el proper 17 de desembre per recaptar fons i així poder engreixar encara més els marcadors de La Marató de TV3.

cerdanyola

Federació Catalana de Judo i D.A (Departament de Nihon Tai Jitsu)

III TROBADA DE NIHON TAI JITSU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Curs de Nihon Tai Jitsu (defensa personal) amb els professors Alfons Arboledas, Juan Antonio Montero, Emilio Fortún, Javier Mazuque, Carlos Martin i Francisco Domínguez, que expliquen diverses tècniques als nens.

Cerdanyola

AROGEST

FEM GOLS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Torneig benjamí de futbol 7.

Arriers i Arrieres de Sant Antoni Abat de Cerdanyola

PASSEJADES EN CARRUATGE

Data:

L'entitat informa: Passejada en un carruatge amb cavalls. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató de TV3.

Associació Catalana d'Acordionistes (ACDA)

TROBADA D'ORQUESTRES I GRUPS DE CAMBRA D'ACORDIÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació Catalana d'Acordionistes us convida a la III Trobada d'Orquestres i Grups de Cambra d'Acordió de tot Catalunya, a l'Ateneu de Cerdanyola del Vallès. L'entrada pel concert tindrà un cost de 5 euros.

Associació de Veïns Barri de Baix de Cerdanyola del Vallès

Data:

L'entitat informa: Xocolatada popular en suport de La Marató 2011.

Llar d'Infants Patufets (Fundació Gomar-Fatjó)

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: La Llar d'Infants Patufet de Cerdanyola organitza un cap de setmana de xocolatada solidària els dies 17 i 18 de desembre. Obrirem les portes de la nostra escola perquè grans i petits col·laborin per una bona causa. Els assistents podran gaudir d'una xocolatada, música i diverses activitats al pati del centre. Seran dos dies intensos en els que esperem rebre moltes visites perquè s'ha de fer costat a les bones causes i això s'ha d'inculcar des de ben petits!

CERDANYOLA

ASER- Residència Assistida, Centre de Dia i Casal de la Gent Gran Cerdanyola

JO CUIDO EL MEU COS, PER MI I PER SIS MÉS

Data:

L'entitat informa: Marató de classes de diferents tipus de balls, tai-txi i exhibicions de grups del poble com el de rítmica, el de hip hop del CEIP Collserola, el de sevillanes...

Les Fonts de Terrassa

Associació propietaris i veïns de Les Fonts

GIMCANA FAMILIAR MEDIEVAL

Data:

L'entitat informa: Gimcana medieval dirigida a tota la família. Si plou, es farà al Poliesportiu de Les Fonts.

Matadepera

BTT Esport Matadepera

ROND'ELLES

Data:

L'entitat informa: Els participants de la 5a edició de pedalada femenina en BTT a Matadepera podran escollir entre tres recorreguts diferents: llarg, curt i guiat. Els beneficis generats per la sortida s'entregaran a La Marató de TV3.

Matadepera 88 hoquei

TORNEIG I DINAR DE NADAL DEL MATADEPERA 88 HOQUEI

Data:

L'entitat informa: Seguit de partits entre equips formats tant pels jugadors/es com pels pares i mares de l'escola d'hoquei herba. Al finalitzar el partits celebrarem un dinar tot plegats amb pica-pica i barbacoa amb hamburgueses.

MATADEPERA

Institut Matadepera

SAMARRETA SOLIDÀRIA MARATONIANA

Data:

L'entitat informa: L'Institut Matadepera, a través del grup solidari Shout it del mateix centre, promou la venda de la samarreta solidària de La Marató de TV3, que es podrà comprar tant a l'Institut com a altres punts del poble. El 16 de desembre tindrà lloc una jornada de sensibilització al centre. Diversos testimonis explicaran i compartiran la seva experiència amb els alumnes i el professorat. Després, tots junts al pati, vestits amb la samarreta blava maratoniana, llegiran una carta i ballaran la flashmob per La Marató de TV3.

Montcada i Reixac

Agrupament Escolta El Turó

MURAL SOLIDARI I XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa: A partir de les 10 del matí, l'Agrupament Escolta el Turó estarà a la plaça de l'església amb un mural dibuixat per omplir-lo de monedes. A les 18 h tindrà lloc la xocolatada amb melindros. Hi haurà música, jocs i moltes activitats!

Escola Elvira Cuyàs

VENDA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: L'escola aporta a La Marató de TV3 els diners recollits amb la venda solidària de llibres per Sant Jordi.

INS Montserrat Miró

LA CISTELLA SOLIDÀRIA DEL MONTSERRAT MIRÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de 3r d'ESO de l'Institut Montserrat Miró de Montcada i Reixac han organitzat el sorteig d'una cistella de Nadal, amb productes aportats per ells, per recollir diners per La Marató 2011.

MONTCADA I REIXAC

Associació de Gent Gran de Montcada i Reixac

BINGO I XOCOLATADA

Data:

L'entitat informa:

Associació de la Gent Gran Activa de Montcada i Reixac i Masrampinyo

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Societat Cultural i Recreativa La Unió de Mas Rampinyo

FESTIVAL SOLIDARI: LA UNIÓ AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Festival solidari amb exhibicions de gimnàstica rítmica, ball de saló, dansa, teatre, actuacions musicals, xocolatada, venda de manualitats... També es farà un Taller de Pessebres, a càrrec de l'Agrupació de Pessebristes de Montcada i Reixac, sota el lema "Aporta la teva figura al Pessebre de La Marató", en el que es podrà participar a canvi d'1 euro.

PALAU DE PLEGAMANS

Escola Marinada de Palau de Plegamans

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Una de les activitats dins la Festa de Nadal de l'Escola Marinada serà un esmorzar solidari per La Marató de TV3. Tots els alumnes esmorzaran junts pa amb xocolata o amb formatge, després d'haver fet un donatiu de 2 euros, que anirà destinat a La Marató 2011.

Palau Solità i Plegamans

AMPA Escola Palau i Escola Palau

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: L'Escola celebrarà un esmorzar solidari per tal de sumar esforços amb La Marató de TV3.

Vaques i Cabres de Palau-solità i Plegamans

BOTIFARRADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Dissabte, 17 de desembre, tindrem una paradeta per vendre els tiquets de la botifarrada i una bústia per fer donatius. Una part del preu del tiquet anirà destinada a La Marató de TV3. Diumenge, 18 de desembre, farem un espectacle de titelles, un DJ anirà punxant música i al migdia farem una gran botifarrada.

POLINYÀ

AMPA CEIP Roser Capdevila

ANEM A BUSCAR EL TIÓ

Data:

L'entitat informa: Matinal en família pel Bosc de Can Rovira a la recerca del Tió i de menjar per alimentar-lo. S'explicaran contes, es dibuixarà i també es cantarà. Una botifarrada posarà punt final aquestes activitats solidàries.

RELLINARS

Club de la Gent Gran Bona Aigua

PINTORS SOLIDARIS DE RELLINARS

Data:

L'entitat informa: El Club de la Gent Gran Bona Aigua rifarà uns quadres, regal d'uns socis del club.

Ripollet

Escola-Taller de Patchwork Filarte

VÀNOVA DE PATCHWORK PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Les alumnes de l'escola-taller de patchwork Filarte han confeccionat, de forma altruista, el top d'una impressionant vànova de matrimoni. L'acolxat ha estat realitzat pel taller d'acolxat Carmen Maiquez de Cerdanyola del Vallès.

FEDAC Ripollet Mare de Déu del Roser

CANTADA DE NADALES

Data:

L'entitat informa: Tots els alumnes de l'escola faran una doble sessió de cantada de nadales, una al matí i una altra a la tarda.

RIPOLLET

Acció Fotogràfica Ripollet

RIPOLLET PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per tercer any, Acció Fotogràfica de Ripollet es posa en marxa per La Marató de TV3 i ho fa amb una jornada festiva on es realitzarà un mural, de 3 m x 6 m, composat per fotografies de centenars de persones on s'hi podrà llegir Marató TV3 2011. Les fotografies es faran en un plató fotogràfic.

Club d'Escacs Ripollet

ESCACS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El Club d'Escacs Ripollet muntarà una parada al bell mig de la Rambla Sant Jordi, de 10.00 a 14.00 h i de 17.00 a 20.00 h, on s'hi jugaran partides d'escacs per recaptar fons per La Marató de TV3.

Escola Anselm Clavé

PARADETES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Amb els treballs de Nadal que han realitzat els nostres nens i nenes farem unes paradetes per vendre'ls amb la finalitat de recaptar fons per La Marató de TV3. Els encarregats de supervisar la venda seran els alumnes de 6è de Primària.

Escola Tiana

US REGALEM CANÇONS DE L'HIVERN

Data:

L'entitat informa: Cantada de cançons de l'hivern, per part de tots els alumnes de l'escola a l'Auditori de Ripollet.

Rubí

Bon Carma i Herbodietètica l'Estel

TRACTAMENT DEL DOLOR AMB ACUPUNTURA

Data:

L'entitat informa: Mitjançant la teràpia tradicional xinesa de l'acupuntura, es tractaran tot tipus de dolors.

Institut La Serreta

SORTEIG D'UNA PANERA I ACTIVITAT DE DIFUSIÓ

Data:

L'entitat informa: L'Institut La Serreta de Rubí sortejarà una panera de Nadal i realitzarà una activitat de difusió pel carrer sobre el tema de La Marató de TV3 d'enguany per conscienciar la població. Tota la recaptació anirà destinada a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

Institut Municipal de Comunicació - Ràdio Rubí

FESTA SOLIDÀRIA, RÀDIO RUBÍ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Festa solidària amb actuacions de cantants i grups de música i ball i DJs, organitzada per Ràdio Rubí a la Carpa de Nadal.

RUBÍ

Escola Montessori

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: L'Escola Montessori de Rubí organitza cursa popular oberta a tota la comunitat educativa: pares i mares, professorat, alumnat, entitats, etc. Tot seguit es farà una rifa i també es posaran a la venda els pastissos realitzats pels nens i nenes del centre. Tota la recaptació dels actes de la jornada anirà destinada a La Marató de TV3.

Escola Ramon Llull

PANERES DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Escola Ramon Llull sorteja, per segon any consecutiu, diverses paneres de Nadal amb aliments cedits pels alumnes de l'escola. Els diners recaptats aniran destinats a La Marató de TV3 d'enguany.

Fundació Xarxa

MARATÓ DE CONTES

Data:

L'entitat informa: Diverses entitats i particulars de Rubí explicaran un conte llegit, escenificat, ballat o bé amb música. Hi col·laboren l'Esbart Dansaire de Rubí, l'Escola de Música i la secció de tambors dels Diables de Rubí.

Sabadell

5 Passes

FES UNA PASSA SOLIDÀRIA!

Data:

L'entitat informa: Vine a buscar a l'escola una silueta de passa, pinta-la al teu gust i retalla-la i enganxa-la al lloc que més t'agradi! Cada passa és una passa solidària per a La Marató de TV3!

AMPA Escola del Carme Sabadell

ELS POLLETS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'AMPA de l'Escola del Carme, en col·laboració amb els comerciants de la via Massagué i altres entitats, organitza una cantada amb la coral del Pollet. Es vendran uns tiquets i amb aquests es podrà optar a diferents sortejos.

Art Taulí

POEMES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Exposició i venda d'il·lustracions de "Poemes per La Marató" al vestíbul del Taulí.

Associació Cultural Primer de Maig

CANT CORAL PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació Cultural Primer de Maig organitza un concert de la Coral Renaixença per col·laborar amb La Marató de TV3.

Associació Sabadell Tango "SABATANGO"

MILONGA SOCIAL

Data:

L'entitat informa: Milonga Social amb la finalitat de donar a conèixer i divulgar el Tango Argentí en particular i tots els Balls de Saló en general.

BBG

POLSERES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Durant la jornada del dissabte 17 de desembre, muntarem una parada de Polseres Solidàries al Cercle Sadadellès. El benefici recaptat anirà destinat a La Marató de TV3.

Col·legi l'Escola Jaume Viladoms

L'ESCOLA JAUME VILADOMS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: S'ha dissenyat un calendari de butxaca i un de sobretaula amb fotos dels alumnes fetes amb motiu de les celebracions de Pau i Solidaritat. Els alumnes els han venut, del 12 al 15 de desembre, a l'entrada de l'escola on hi havia un termòmetre de La Marató assenyalant la recaptació aconseguida dia a dia.

Comedycat

MONÒLEGS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El monòleg humorístic, un format teatral molt de moda, vol celebrar el 20è aniversari de La Marató de TV3 amb 12 shows arreu de Catalunya on hi participaran quatre còmics. Comedycat vol aportar el seu granet de sorra donant la recaptació íntegre de les entrades a La Marató 2011. El 7 de desembre tindrà lloc l'espectacle "Monòlegs per La Marató" a Sabadebidoo, a Sabadell, a les 23.00 h. El preu de l'entrada és 5 euros.

Complex Residencial Allegra

VENDA DE BOLES NADALENQUES DE PATCHWORK

Data:

L'entitat informa: Els residents del centre han fet activitats al llarg de tot l'any per poder posar a la venda els objectes elaborats i recaptar fons per La Marató de TV3. De l'1 al 18 de desembre, vendran boles de patchwork i CD's del lipdub que ells mateixos van protagonitzar.

Fundació Club Natació Sabadell

AJUDA'NS A FER LA GOTA MÉS GRAN DE CATALUNYA!

Data:

L'entitat informa: Vine a fer un donatiu a canvi d'una petita gota d'aigua de paper. Gota a gota, en farem una de ben gran!

Societat Coral Colon de Sabadell

JORNADA BILLARÍSTICA DE PORTES OBERTES

Data:

L'entitat informa: Exhibicions i partides de demostració de diferents jugadors d'elit (Josep Maria Mas, Esteve Mata, Joan Espinasa...) per divulgar l'esport del billar.

Taller de Teatre del Centre Sant Vicenç

FESTIVAL DE NADAL DEL TALLER DE TEATRE

Data:

L'entitat informa: Arriba el Festival de Nadal del Taller de Teatre! Els alumnes de 6 a 13 anys mostren, dalt de l'escenari, una petita representació teatral ambientada en l'esperit nadalenc.

SABADELL

Agrupació Coral Talia de Sabadell

CONCERT DE NADALES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Agrupació Coral Talia de Sabadell organitza un concert de Nadales amb dues corals més. Els assistents podran fer donatius que aniran destinats a La Marató de TV3.

Agrupació de pessebristes de Sabadell

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Associació de Puntaires Ribot i Serra

PUNTES DE COIXÍ SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Activitats diverses solidàries com venda de puntes de coixí, caga Tió i tómbola.

Associació de Veïns Creu Alta de Sabadell/Escola de Música Creu Alta

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: L'Escola de Música Creu Alta de Sabadell presenta el Concert de Nadal 2011 per La Marató de TV3. A més, se sortejarà una manta feta pel Grup de Llanes de l’Associació de Veïns de la Creu Alta.

Associació de Veïns de Covadonga de Sabadell

QUINTO SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La seu de l'associació organitza unes partidetes de quinto solidari que destinarà tota la recaptació a la recerca biomèdica pels trasplantaments d'òrgans i teixits. I els més afortunats s'emportaran obsequis cedits per les botigues del barri.

Associació Gent Gran Sabadell Gràcia

SORTEIG I DINAR DE GERMANOR

Data:

L'entitat informa: El Casal de Gent Gran Sabadell Gràcia celebra un dinar de germanor i un sorteig. La recaptació obtinguda anirà destinada a La Marató de TV3.

Club Esportiu Escola Pia Sabadell

3R TORNEIG INTERNACIONAL TOPBÀSQUET MINI I INFANTI

Data:

L'entitat informa: En motiu de La Marató de TV3, tindrà lloc el torneig internacional de bàsquet Mini i Infantil que es durà a terme els dies 9, 10 i 11 de desembre a diferents pavellons de Sabadell. Hi participaran entre 40 i 50 equips (unes 600 persones) i les finals tindran lloc el diumenge 11 de desembre a les 11 h al Pavelló Nord de Sabadell (Ronda Collsalarca, 4).

Club Falcons Sabadell

TIÓ SOLIDARI I SESSIONS DE QUINTO

Data:

L'entitat informa: Kumbaianada.

TIÓ SOLIDARI I SESSIONS DE QUINTO

Data:

L'entitat informa: Tió solidari amb els nens del Casal de Nadal.

TIÓ SOLIDARI I SESSIONS DE QUINTO

Data:

L'entitat informa: Sessions de quinto els dies festius de Nadal.

El Celler de Farré - Garriga, SCP

CAVA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Venda del nostre Cava Brut Natural Reserva de Farré-Garriga, amb medalles d'argent i d'or als anys 2010 i 2011 al Concurs de Vins i Caves de Catalunya. Etiquetat especialment amb motiu de La Marató de TV3 i amb placa especial per a l'ocasió.

Esquerra Unida i Alternativa de Sabadell

MONÒLEGS SOLIDARIS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Tarda de monòlegs solidaris per recaptar diners a favor de la Marató de TV3.

Filial del Vallès Occidental de l'Acadèmia de Ciències Mèdiques i de la Salut de Catalunya i Balears

XERRADA CIENTÍFICA

Data:

L'entitat informa: Conscienciar a la població de la necessitat i conveniència dels trasplantaments. Aquesta sensibilització afecta a professionals de la salut i a la ciutadania en general, amb el convenciment que el trasplantat guanya qualitat de vida.

Joventut de la Faràndula

ELS PASTORETS, DE JOSEP M. FOLCH I TORRES

Data:

L'entitat informa: Un any més amb l'arribada del Nadal, Joventut de la Faràndula porta a escena el clàssic més emblemàtic del teatre català. Més de 100 actors fan possible que el gran espectacle de les festes sigui un somni per grans i petits.

QWellness Sabadell, Road Bike Tours, Le Défi Occitan i Pedals del món

TOTS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: T'imagines 197 quilòmetres amb 4.500 metres de desnivell positiu? T'oferim un repte per realitzar un viatge virtual amb les nostres bicis Keiser M3 i pujar alguns dels ports més importants d'aquest històric territori!

Remenant les cireres: cooperativa de consum ecològic i de proximitat

SORTEIG D'UNA ECOPANERA NADALENCA

Data:

L'entitat informa: El grup de consum Remenant les cireres, que té per objectiu promoure el consum responsable de productes ecològics i de proximitat, organitza el sorteig d'una panera de Nadal composta per productes ecològics i de proximitat. Les butlletes pel sorteig es podran comprar a la paradeta que l'associació tindrà a la plaça Sant Roc de Sabadell.

S.C.R. El Ciervo

PARTIDES DE QUINTO ESPECIALS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant el període nadalenc, la S.C.R El Ciervo organitza les seves habituals sessions de quinto els divendres, dissabtes i vigílies a les (22.30 h) i diumenges i festius (18.30 h). Els beneficis d'una partida diària (hi ha 28 sessions) seran destinats a La Marató de TV3 per tal de seguir col·laborant, any rere any, en la investigació de diverses malalties.

Santa Perpètua de Mogoda

Can Rectoret

RECAPTACIÓ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els clients que vulguin podran fer la seva aportació per La Marató de TV3.

SANTA PERPÈTUA DE MOGODA

Escola Bressol Municipal Mainada Can Folguera

CALENDARI 2012 AMB FOTOS DELS INFANTS DE L'ESCOLA

Data:

L'entitat informa: S'acosta el 2012 i, un any més, l'Escola Bressol Municipal Mainada Can Folguera posa a la venda els seus calendaris solidaris elaborats amb fotografies dels infants del centre. Les famílies que comprin aquests calendaris estaran donant suport a La Marató de TV3.

Sant Cugat del Vallès

Club Esportiu Senglar Orientació Sant Cugat

VI CURSA D'ORIENTACIÓ PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: La XXII Cursa de Sant Cugat del Vallès tindrà lloc l'11 de desembre al parc de la Pollancreda. Serà una cursa popular i familiar d'orientació, amb circuits per a tots els nivells. Categories de 0 a 100 anys.

Escola de Música i Dansa Fusió

CONCERT SIMFÒNIC DE NADAL

Data:

L'entitat informa: El repertori del concert inclou la Primera Simfonia de Beethoven, l'obertura de l'òpera Nabucco de Verdi i altres cançons de Nadal.

SANT CUGAT DEL VALLÈS

AMPA i Escola Santa Isabel

PINTEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El dia 17 de desembre és la festa de Nadal de l'escola i totes les famílies entren a les classes a recollir els detalls que els nens han preparat. A l'entrada del col·legi, es munta un dibuix gegant d'un pessebre i tant nens com famílies pinten tot el mural. Sota el lema "Pintem per La Marató" recollirem diners per una bona causa.

Comissió de Festes de Les Planes

FIRA DE SANTA LLÚCIA

Data:

L'entitat informa: Durant la Fira de Santa Llúcia de Les Planes es vendran números pel sorteig d'un cap de setmana a un balneari per a dues persones. Els diners recaptats de la venda de números es donaran a La Marató de TV3.

Sant Feliu del Racó

Associació de veïns El Racó

TEATRE "ELS SALVADORS DE L'EXISTÈNCIA"

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns El Racó de Sant Feliu representarà l'obra de teatre amateur "Els salvadors de l'existència" en dues sessions: dissabte 17 de desembre, a les 18.00, i diumenge 18 de desembre, a les 12.00.

Sant Llorenç Savall

Comedycat

MONÒLEGS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: El monòleg humorístic, un format teatral molt de moda, vol celebrar el 20è aniversari de La Marató de TV3 amb 12 shows arreu de Catalunya on hi participaran quatre còmics. Comedycat vol aportar el seu granet de sorra donant la recaptació íntegre de les entrades a La Marató 2011. El 6 de desembre tindrà lloc l'espectacle "Monòlegs per La Marató" a Geds SLLS de Sant Llorenç de Savall, a les 18.30 h. El preu de l'entrada és 5 euros.

SANT LLORENÇ SAVALL

Graella d'Art

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Sant Llorenç Solidari

Data:

L'entitat informa: Un any més, Sant Llorenç Savall recaptarà fons per La Marató de TV3 organitzant un dinar popular i diferents activitats al Pavelló Municipal.

Sant Quirze del Vallès

Leroy Merlin

EL CENTÍMETRE SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Leroy Merlin Sant Quirze col·laborarà amb la meitat de les vendes del Centímetre Solidari que es facin durant el cap de setmana del 17 i 18 de desembre. A més, els seus empleats canviaran el verd pel blau de les samarretes de La Marató de TV3.

SANT QUIRZE DEL VALLÈS

Ajuntament de Sant Quirze del Vallès

SANT QUIRZE DEL VALLÈS AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: A la Patronal, exhibició de l’alumnat del Gimnàs Montserrat Creus i una masterclass esportiva a partir de les 12:15h i fins a les 14h. A la Plaça de la Vila, mercat de trastos vells, ninot quirzet (enganxada de fotos de nens del col·legis del municipi), vermut solidari, animació infantil. De 10 a 14h. Al Casal d’avis: actuació musical de playback per part dels avis i àvies del casal. CEIP Purificació Salas: Fira de Santa Llúcia

Escola Purificació Salas Xandri

FIRA SOLIDÀRIA DE SANTA LLÚCIA

Data:

L'entitat informa: L'alumnat de l'Escola Purificació Salas realitza treballs manuals que es posaran a la venda durant la fira. La meitat dels beneficis que se n'obtinguin aniran a La Marató de TV3.

Marmitaco i Apb Sant Quirze

CAMPIONAT DE SPEED POOL

Data:

L'entitat informa: Per setè any consecutiu i amb molt de gust tornem a col·laborar amb La Marató de TV3, que aquest any recull fons per a la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits. Enguany farem un campionat de Speed Pool en taula d'americà de 9 peus a l'Apb, diumenge 11 de desembre a partir de les 16.00 h fins les 23.00 h. Pagant 5 euros d'inscripció, pots jugar tants cops com vulguis i et doni temps. Els premis seran un tac d'americà per el que faci un millor temps i una funda pel segon. Totes les inscripcions van per La Marató 2011. Vine i gaudeix d'una divertida tarda on el menys important és qui guanyi, tots hi sortim guanyant amb La Marató, anima't!

Sant Quirze té vida

CAMPAMENT REIAL - ARRIBADA DE L'AMBAIXADOR

Data:

L'entitat informa: Arribada de l'Ambaixador Reial per atendre i recollir les cartes que tots els nens i nenes de Sant Quirze del Vallès tenen preparades pels Reis Mags. L'entrega s'escenifica dins el marc d'un Campament Reial.

Sentmenat

Club Patinatge Artístic Sentmenat

FESTIVAL DE PATINATGE ARTÍSTIC

Data:

L'entitat informa: Com cada any, aquest club organitza un Festival de Patinatge Artístic on participen un centenar de patinadors i patinadores de Sentmenat.

Lucky Luke's Team

ELS LUCKY'S PER LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Classe i gran ballada country nadalenca per a tothom. Hi haurà sorteig d'un pernil ibèric i moltes més sorpreses! Quants més serem, més recollirem!

Terrassa

Associació Diables Maurina de Terrassa / A.VV. La Maurina

LA MAURINA SOLIDÀRIA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Actuació de "La Dina de La Maurina", Tabalades i tallers infantils, a càrrec dels Diables Maurina de Terrassa.

BBG

POLSERES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: Durant la jornada del dissabte 17 i del diumenge 18 de desembre, muntarem una parada per vendre Polseres Solidàries al centre de Terrassa. Els beneficis de la venda aniran destinats a La Marató 2011.

Cerclemón - Comissió del Cercle Cecot de Joves Empresaris - Patronal Cecot

SALTA PER A LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Jornada lúdica infantil en la qual s'instal·laran 3 castells inflables infantils a la Plaça Vella i a la Plaça del Progrés, recaptant diners mitjançant la venda de polseres que marcaran el temps i possibilitat de gaudir d'aquest entreteniment.

Colla castellera Minyons de Terrassa

ELS MINYONS DE TERRASSA FEM PINYA AMB LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: El 20 de novembre, els Minyons posaran 1 euro per La Marató per cada persona que faci pinya en l'assaig del Tres de deu amb folre i manilles, al Raval de Montserrat. També es vendran samarretes, en benefici de La Marató. El dia 27, diada dels Minyons, se seguirà amb la venda de samarretes.

El Doll Bretó

EL DOLL BRETÓ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Durant tota la setmana, venda de galetes i creps els beneficis dels quals es destinaran a La Marató de TV3.

Escola de Música CEM de Terrassa

EM DONES FORÇA. CONCERT DEL CEM PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Escola de Música CEM de Terrassa organitza un concert molt especial, que acabarà amb la interpretació de la peça de La Marató "Em dones força". El concert anirà a càrrec dels alumnes de Pàrvuls Musicals, Cor Infantil, Cor Jove, Cor Ars Música, Orquestra de Corda, Jazz Cem Band, etc. Més de 500 persones cantant i tocant instruments.

Escola Joaquima de Vedruna

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a càrrec dels alumnes de Primària i primer d'ESO, que tindrà lloc a la Parròquia de les Arenes de Terrassa.

Escola TECNOS

SILUETES DE LA TECNOS PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes del centre elaboraran 1600 siluetes amb diferents tècniques plàstiques o materials que es posaran a la venda el divendres 16 de desembre a l'escola i el diumenge 18 a la Plaça Vella.

Federació Catalana de Pitch & Putt

EL VALLÈS G - EL PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

New Park Bowling

JUGUEM A BITLLES PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Per totes les partides que es juguin, el dia 18 de desembre de 12.00 a 17.00 h, es col·labora amb La Marató de TV3 amb la quantitat d'1 euro, provinent del lloguer de calçat.

Squash Marconi

SQUASH PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els dies 16, 17 i 18 de desembre l'Squash Marconi organitza un torneig de squash, un de soft racket i una exhibició amb jugadors professionals. A més, per 10 euros podreu participar en el sorteig de la samarreta oficial de la Lliga de Campions 2011 de Gerard Piqué signada per tota la plantilla del primer equip. Els beneficis es destinaran íntegrament a La Marató de TV3.

TERRASSA

Associació de Pares i Mares de l'escola Liceo Egara

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

Associació de Veïns a Sant Llorenç i Pla de Desenvolupament Comunitari Sant Llorenç

BINGO SOLIDARI DE SANT LLORENÇ

Data:

L'entitat informa: A través del bingo solidari, els organitzadors volen fomentar la participació i l'intercanvi del conjunt del territori així com les dinàmiques comunitàries. Si voleu passar una tarda divertida i plena de sorpreses us hi esperem!

Associació Gent Gran Parc Sant Jordi

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Associació Solidària KambaCat i Associació Cultural La Papallona de Sant Pere

QUINTO DE SANT PERE

Data:

L'entitat informa: Amb aquest joc d'atzar ple d'expressions populars i bon humor, els participants col·laboraran amb La Marató i, si la sort els acompanya, podran guanyar obsequis cedits per les botigues de l'Eix Comercial Sant Pere.

Casal i Associació de Gent Gran La Maurina

BALL SOLIDARI PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Ball de tarda amb música en directe. El preu de l'entrada i les aportacions solidàries aniran destinades a La Marató de TV3.

Cingle - Centre d'Ensenyaments Secundaris

DINAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Alumnes de 4t d'ESO preparen entrepans solidaris. Batxillerat i FP recapten al centre de Terrassa. A les 13 h ens reunim a Vallparadís. Fem un rètol "Cingle amb La Marató" amb els cossos dels alumnes. Dinem i fem tota la tarda jocs tradicionals.

Escola Petit Estel - La Nova

ESMORZAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de Batxillerat vendran porcions de coca fetes per ells mateixos a la resta de l'alumnat i al personal de l'escola.

Escola Pia de Terrassa

UN AMIC, UNA AMIGA UN TRESOR

Data:

L'entitat informa: L'Escola Pia de Terrassa organitza una gimcana per infants i adults al voltant de l'amistat sota el títol "Un amic, un tresor". L'objectiu es omplir la pancarta de La Marató de TV3 amb frases al voltant de l'amistat. Aquestes frases s'han d'aconseguir superant les proves que un grup de voluntaris de l'ESO hauran preparat.

Llar, Unnim Obra Social

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El 5 i el 6 de desembre, al vestíbul de la Llar Unnim es vendran llibres de segona mà, tots en bon estat.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: El menjador general de la Llar Unnim aplegarà la xocolatada solidària per a La Marató de TV3, que anirà acompanyada d'una actuació musical.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Venda de diversos productes artesanals elaborats pels residents de la Llar. Cada producte tindrà un cost de 2 euros.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Es realitzarà una sortida a la Terminal 1 de l'Aeroport del Prat. Les persones que hi vulguin assistir hauran d'abonar 10 euros que es destinaran a La Marató 2011.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Sorteig d'una labor feta a mà. Uns dies abans es posaran a la venda els números de participació, que tindran un cost de 2 euros.

ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Els dies 28 de novembre i 5 i 12 de desembre, al menjador general de la Llar Unnim s'hi realitzaran tres partides de quinto. Els participants hauran d'abonar l'import d'un euro per partida.

Pla de Desenvolupament Comunitari del Pla del Bonaire

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Prodis

VENDA D'IMANTS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Els serveis ocupacionals de Prodis han elaborat imants amb motius nadalencs exclusius per La Marató 2011. Aprofitaran la seva ubicació a la Fira de Santa Llúcia perquè tots els veïns de Terrassa tinguin l'oportunitat de col·laborar en aquest projecte solidari.

Su2311. Espai de cuina

COOKIES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els alumnes de l'escola de cuina Su2311 elaboraran cookies a l'espai de cuina del carrer Racó nº15 i les vendran a la plaça Vella de Terrassa.

Terrassahoppers de Jazz Terrassa

SWING PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sou amants del swing? Diumenge 18 de desembre a la Torre del Palau, de 12.00 a 14.00 h, ballarem per La Marató de TV3. Comptarem amb l'actuació especial dels Bastoners de Terrassa i els Grallers del Teler, ballarem el Jazztic, una coreografia que engloba tres tradicions puntals a Terrassa: els bastons, l'hoquei i el jazz.

VACARISSES

AMPA CEIP Font de l'Orpina

V FESTA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Dies de festa amb activitats culturals, tallers, inflables, petanca, gegants, concerts i quinto, totes adreçades a infants i adults.

Cor de Vacarisses

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: El Cor de Vacarisses, un any més, se solidaritza amb La Marató de TV3 amb el seu tradicional concert de Nadal, a l'Església Sant Pere.

Valldoreix

Club Esportiu Valldoreix

MARATÓ ESPORTIU CLUB

Data:

L'entitat informa: El Club Esportiu Valldoreix realitzarà, durant tot el dia de La Marató de TV3, diverses activitats esportives, com ara torneig de pàdel, de tenis, de futbol i altres activitats dirigides.

Escola Jaume Ferran i Clua

ACTUACIONS MUSICALS SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: L'equip de monitors/es de menjador, juntament amb els/les alumnes de P4 fins a 6è, organitzen uns balls i musicals amb les famílies com a públic.

Església Protestant de Valldoreix

REPRESENTACIÓ DEL "CONTE DE NADAL" DE DICKENS

Data:

L'entitat informa: Taller i representació de la novel·la "Conte de Nadal" de Charles Dickens, adaptada com a obra teatral.

Viladecavalls

Certio ITv, S.L.

CERTIO AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'empresa Certio ITV obrirà les portes de l'estació de Viladecavalls a tots aquells vehicles que desitgin passar la ITV. Tota la recaptació obtinguda de les inspeccions de vehicles anirà destinada a La Marató de TV3. També s'han organitzat diferents activitats: un esmorzar, jocs infantils, castellers, un petit correfoc, actuacions musicals, una exposició de vehicles històrics i una explicació de com es realitza una inspecció.

Anar al contingut