El Llibre

L'estructura del llibre és lleugerament diferent i nova respecte als llibres anteriors. Durant tres anys, hem editat un recull de relats de ficció i no ficció escrits per diferents autors. Aquest any també tindrem relats de ficció, vuit en concret, més un poema per començar i una tira còmica per acabar.

Com a novetat, també tenim un escrit personal i molt íntim d'una mare que parla sobre la pèrdua sobtada del seu fill de 19 anys.

El llibre es podrà trobar a partir del 17 de novembre i, com en els últims dos anys, en paper a totes les llibreries i en format electrònic a la plataforma de distribució i difusió Libranda. Es vendrà al preu únic de 10€.

Aquest any, l'edició del llibre de La Marató és conjunta entre edicions 62 i TV3. L'editor l'any 2012 celebrarà els 50 anys de la fundació de l'editorial i TV3 el desembre del 2011 celebrarà els 20 anys de La Marató. Unim esforços per fer la quarta edició del llibre, que aquest any està dedicada a la Regeneració i trasplantaments d'òrgans i teixits.
 

Els autors del llibre

Anar al contingut