Garraf

Canyelles

Ajuntament de Canyelles

SOPAR SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Després de la xerrada sobre els beneficis de la pràctica de l'esport i de l'entrega de premis a diferents esportistes en reconeixement de la seva carrera, l'Ajuntament de Canyelles i el Grup Dona de voluntariat organitzen un sopar solidari per sumar-se a la causa de La Marató 2011.

CANYELLES

Casal de Canyelles

PESSEBRE GEGANT

Data:

L'entitat informa: El poble de Canyelles acull, un any més, un pessebre gegant de 25 m2 que compta amb multitud de cascades, peixos vius i diverses figures en moviment.

Cubelles

AA.VV. Rambla Pau Casals

PARADES SOLIDÀRIES

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Veïns Rambla Pau Casals muntarà parades solidàries de rebosteria casolana. La recaptació anirà destinada a La Marató de TV3.

Ajuntament de Cubelles

SITUACIÓ ACTUAL I PERSPECTIVES DEL BANC DE TEIXITS

Data:

L'entitat informa: Conferència a càrrec de la doctora Aurora Navarro, directora del Banc de Teixits del Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya.

Centre d'Esplai Pessigolles - Parròquia de Santa Maria

VISITA AL CAMPANAR DE L'ESGLÉSIA SANTA MARIA

Data:

L'entitat informa: El Centre d'Esplai Pessigolles i la Parròquia de Santa Maria han organitzat una visita solidària al Campanar de l'Església Santa Maria de Cubelles.

Club Futbol Sala Cubelles

PARTIT SOLIDARI PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Partit de futbol sala on l'equip Sènior del Club Futbol Sala Cubelles s'enfronta als pares de les categories inferiors i representants d'associacions de Cubelles.

Fauna de Cubelles

Data:

L'entitat informa: Fauna de Cubelles ha organitzat una caminada solidària amb sortida a Cubelles i arribada al Passeig Marítim de Sitges.

Por derecho propio

BARREJA'T AMB MI

Data:

L'entitat informa: Edició especial del programa de Ràdio Cubelles "Barreja't amb mi" dedicat a La Marató de TV3.

CUBELLES

Agrupació de Balls Populars de Cubelles

QUINTO I FIDEUADA SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Partida especial del Joc del Quinto, joc similar al bingo i molt típic de la comarca del Garraf a les dates properes a les festes de Nadal. La trobada l'arrodonim amb una fideuada popular, que compartim abans d'una tarda de diverses partides de quinto.

Agrupació Sardanista Anella Oberta de Cubelles

BALLADA DE SARDANES

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal a l'Església Santa Maria de Cubelles.

BALLADA DE SARDANES

Data:

L'entitat informa: Ballada de Sardanes a càrrec de l'Agrupació Sardanista Anella Oberta a la Plaça de la Vila.

Coral Cor l'Espiga

CONCERT DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Concert de Nadal amb l'actuació del Cor l'Espiga i una altra coral convidada.

SANT PERE DE RIBES

Esplai Els Xulius /Centre Social Ribeta Els Xulius

JOVES DE RIBES PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: L'esplai organitza diversos tallers i activitats adreçades als nens del centre, com ara venda de joies fetes a mà, xocolatada o maualitats.

Sitges

AMPA CEIP Miquel Utrillo

TALLERS FETS AMB EL COR

Data:

L'entitat informa: A l'Escola Miquel Utrillo es realitzarà una exposició de postals fetes pels nens. A més, hi hauran diversos tallers per fer collarets, punts de llibre, clauers, etc. Després intentarem canviar tot aquests objectes per un donatiu per La Marató de TV3.

Evasió

SITGES CORRE PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Es realitzaran dues curses: una per a nens d'entre 8 i 14 anys i una altra per a persones majors de 14 anys, que recorreran el Passeig Marítim de Sitges i els jardins de terramar. Després de les curses s'oferirà una xocolatada i tots els guanys es destinaran a La Marató de TV3. L'iniciativa compta amb el suport d'Evasió i el Centre Excursionista de Sitges, el Club Natació de Sitges, l'Ajuntament de Sitges i diverses entitats, comerços i empreses de la localitat.

SITGES

Amics de la Sardana de Sitges

QUINTO SOLIDARI

Data:

L'entitat informa:

Casal dels Avis Caixa Penedès de Sitges

CONCERT CANT CORAL

Data:

L'entitat informa: Concert de cant coral a càrrec de la Coral Santa Cecília del Casal, que interpretarà un repertori d'havaneres. En acabar, es donarà rom cremat per a tothom i hi haurà un sorteig de 3 lots.

Consorci del Patrimoni de Sitges

CONCERT SOLIDARI AMB EL DUO IMAGINE

Data:

L'entitat informa: El Consorci del Patrimoni de Sitges i el grup musical IMAGINE col·laboren amb La Marató de TV3 - dedicada aquest any al tema "Regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits"- oferint un concert de piano i violí, interpretat per David G. Dommergue i Ingrid López Mendoza. L'activitat serà el proper diumenge 8 de gener de 2012, a les 13.00 h al Saló d'Or del Palau Maricel.

Fundació privada La Granja

PASSEJADA EN PONI

Data:

L'entitat informa: La Fundació Privada La Granja ofereix una passejada en poni o en ruc per les instal·lacions del centre, per col·laborar amb La Marató 2011.

Vilanova i la Geltrú

Associació de Veïns Centre Vila i Penya Blanc i Blava

JARDÍ AMB PLANTES FETES AMB MATERIALS RECICLATS

Data:

L'entitat informa: Creació al carrer d'un jardí amb plantes fetes amb elements reciclats que simbolitzaran la regeneració de teixits per donar vida. Altres activitats: música en viu, teatre, cant coral, tallers de manualitats per a nens i nenes, jocs, entremesos populars, etc.

Escola l'Arjau

BATUCADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa:

ILoveSalsaVilanova

I FESTA I LOVE SALSA VILANOVA

Data:

L'entitat informa: Primera festa benèfica organitzada per I Love Salsa Vianova on també col·laboren els Amics del Country Vilanova.

VILANOVA I LA GELTRÚ

Associació Amics del Country de Vilanova i la Geltrú

BALLADA DE COUNTRY SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Ballada de country solidària oberta a tots aquells balladors i balladores de country d'arreu del món que vulguin col·laborar amb La Marató de TV3.

Associació Esportiva Llaguts Confraria de Pescadors de Vilanova i la Geltrú

FIDEUS ROSSEJATS SOLIDARIS

Data:

L'entitat informa: Els socis de l'Associació Esportiva Llaguts Confraria de Pescadors, a partir de les 11.00 h, cuinaran a la Rambla Principal fideus rossejats a l'estil mariner de Vilanova i la Geltrú. Les racions es vendran per només 3 euros, amb la intenció que tothom pugui col·laborar amb La Marató de TV3.

Club Esportiu Fons Vilanova

MITJA MARATÓ "CIUTAT DE VILANOVA"

Data:

L'entitat informa: Amb motiu de la celebració de la Mitja Marató de la nostra ciutat, a la sortida i l'arribada posarem una carpa amb una urna i sol·licitarem la col·laboració dels 1.400 participants previstos amb La Marató de TV3.

Taboo, Grup de Percussió

PERCUSSIÓ SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Cercavila per tot el centre de Vilanova i la Geltrú i actuació en estàtic a la Rambla Principal, tant al matí com a la tarda, perquè la gent col·labori amb La Marató de TV3.

Anar al contingut