Pallars Jussà

ISONA

Escola AESO - Zer Pallars Jussà

ARBRE SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: A l'Escola AESO elaborarem un arbre de Nadal amb caixes de cartró. Cada dia, a partir del desembre, obrirem una caixa en la qual hi hauran diferents activitats relacionades amb La Marató de TV3. Una d'elles seran les xerrades per part de professionals del CAP relacionades amb el tema de La Marató 2011, que és la regeneració i trasplantament d'òrgans i teixits.

FESTIVAL DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Al Festival de Nadal de l'escola, els nens cantaran la cançó de La Marató 2011.

RECOLLIDA DE DINERS

Data:

L'entitat informa: L'Escola AESO repartirà guardioles elaborades amb materials reciclats pels alumnes de l'escola. Tots els donatius recollits durant el mes de desembre es destinaran a La Marató de TV3.

La Pobla de Segur

Laborsmania

TALLER DE PATCHWORK I MITJA

Data:

L'entitat informa: Laborsmania obre un taller de Confecció d'un arbre de Nadal en patchwork i d'elaboració de bufandes ràpides de mitja.

LA POBLA DE SEGUR

Comissió de les entitats de La Pobla de Segur per La Marató

LES ENTITATS DE LA POBLA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Educació vial, jocs infantils, concerts, espelmes solidàries i sopar ("montaditos") organitzat per les entitats del poble.

La Vall Fosca

Veïns de la Vall Fosca - Amics de La Marató

ACTIVITATS PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Farem sopar amb productes de la Vall (molt bons) i ballarem fins que surti el Sol o el cos digui prou.

LLIMIANA

Gent de Llimiana

CALENDARI SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Calendari amb fotografies presentades per persones de Llimiana i amb imatges del poble. Durant tot el dia, venda del calendari, xocolatada, ball pels menuts, etc.

SALÀS DE PALLARS

Casal dels Avis Sant Pere de Salàs del Pallars

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

TREMP

Ajuntament de Tremp

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: D'11 a 13, arbre dels desitjos, venda de pastissos casolans, venda de samarretes, tasses i altres productes Bye Bye. De les 20 a les 22, mercat de segona mà a la Plaça de la Creu. A les 19, encesa d'espelmes. A les 01.00, actuació de Res a dir, amb la col·laboració de Music Sound i els DJs Dany de Laxe i DJ Luso.

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Caminada solidària pels circuits urbans i xocolatada, vermut i sardanes al Casal Cultural i ball de tarda al Casal d'Avis.

Art. Joel Martinez i Miró

BYE BYE KATTU AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Podeu adquirir samarretes, pitets, tops, tasses, bolis i altres productes en línia a través dels webs www.byebyekattu.com i www.joelmartinezmiro.com. Tots els beneficis obtinguts de la venda d'aquests productes durant els mesos de desembre i gener aniran destinats a La Marató 2011.

Associació d'Amics Conca de Tremp

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Vilamitjana

Associació Cultural i Recreativa La Llabusta

VENDA DE MANUALITATS

Data:

L'entitat informa:

Anar al contingut