Alt Empordà

AGULLANA

Agullana amb La Marató

AGULLANA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Com l'any anterior, organitzem unes jornades (el 10 i 18 de desembre) plenes d'activitats que van des d'un concert a un partit de futbol, de jocs per la mainada a una xocolatada popular. I, sobretot, l'acte estrella: "La tómbola". Esperem tenir molta participació!

Avinyonet de Puigventós

Ajuntament d'Avinyonet de Puigventós

LES ENTITATS D'AVINYONET AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Des de les 10 del matí i fins les 20 del vespre, concurs de dibuix solidari, activitats infantils i juvenils, exposicions i tallers, botifarrada popular, lligueta de futbol de nens contra nenes i pares contra mares, campionat de futbolí i exhibició de gimnàstica rítmica.

BÀSCARA

Escola Joan Reglà

CANTADA DE NADALES I FLASHMOB

Data:

L'entitat informa: Com l'any passat, es realitzarà la cantada de nadales de l'escola Joan Reglà i la Llar d'Infants. Per adherir-nos a La Marató de TV3 es ballarà la flashmob "tinc un pensament per tu".

Borrassà

Grata companyia

ELS PAGESETS DE BORRASSÀ

Data:

L'entitat informa: Com cada any, arriba la representació d'Els Pastorets, coneguts com "Els Pagesets de Borrassà", que, amb molt d'humor, expliquen el Nadal fent referència al poble i als seus veïns.

Cabanelles

Rallyextreme Extreme Logistics 3000 SL

RALLYEXTREME

Data:

L'entitat informa: Oferim la possibilitat de pujar a un autèntic cotxe de rallyes, en un tram tancat de carretera i acompanyant un pilot professional com ara Ferran Pujol, Marc Blazquez, J. Membrado o Lluís Pérez. Cal reserva prèvia.

Cabanes

Associació Teatral 125 volts

I PLAYBACK A CABANES

Data:

L'entitat informa: Petits i grans s'han mobilitzat per fer passar una bona vesprada, tot col·laborant amb La Marató de TV3. No hi falteu! Podeu comprar les entrades anticipades a la Botiga Nova, a Carns Rosa i al Supermercat Can Pey. El preu de l'entrada infantil és de 3 euros (fins a 10 anys) i de 5 euros per adults (a partir d'11 anys).

CADAQUÉS

Ajuntament de Cadaqués

Data:

L'entitat informa: Dinar popular "Nos amb Nos" per celebrar la festa de la patrona de Cadaqués, la Verge de l'Esperança (activitat inclosa dins la programació de la Festa Major d'Hivern).

CASTELLÓ D'EMPÚRIES

Ajuntament de Castelló d'Empúries

CAMINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: En col·laboració amb el Parc Natural dels Aiguamolls, l'Ajuntament de Castelló d'Empúries organitza una caminada pels aiguamolls de l'Empordà, sortint des de Castelló.

CONCERT DE L'ESCOLA MUSICAL ANTONI AGRAMONT

Data:

L'entitat informa: Concert d'hivern dels alumnes de l'escola de Música Municipal Antoni Agramont obert a tot el públic.

PARADA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Parada per La Marató a la Fira de Nadal a Castelló d'Empúries, que es farà el dia 4 de desembre.

Castelló d’Empúries

Associació de comerç Vila de Castelló d'Empúries

ELS COMERÇOS D'EMPURIABRAVA AMB LA MARATÓ!

Data:

L'entitat informa: Tots els comerços de Castelló d'Empúries i d'Empuriabrava s'afegeixen a la recaptació de La Marató 2011!

Associació de veïns d'Empuriabrava Rosa dels Vents

PARADA PER LA MARATÓ A EMPURIABRAVA

Data:

L'entitat informa: Parada per La Marató que s'instal·larà a la Fira de Nadal d'Empuriabrava, el dia 3 de desembre.

Empuriabrava

Federació Catalana de Pitch & Putt

EMPURIABRAVA - PITCH & PUTT CATALÀ AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Un any més, arriba el torneig solidari de Pitch & Putt i d'altres activitats relacionades amb aquest esport.

Espolla

Ajuntament d'Espolla

CONCERT AMB TERRAL

Data:

L'entitat informa: Cançons de taverna amb TERRAL, tastets de coques solidàries i xarrups de garnatxa.

Figueres

Centre de Dansa Marta Coll

EXHIBICÓ DE DANSA

Data:

L'entitat informa: Actuació dels alumnes que es preparen pels exàmens de la Royal Academy od Dance i del grup de funky "Let's Dance" del Centre de Dansa Marta Coll.

Escola Sant Pau de Figueres

CANTADA DE NADALES I REPRESENTACIÓ TEATRAL

Data:

L'entitat informa: A més de les nadales amb els petits de l'escola i les cançons de la Coral del Sant Pau, els nens de 5è i 6è representaran l'opereta "El rei que no tenia sentiments".

Federació Catalana d'Activitats Subaquàtiques i Ajuntament de Figueres

L'HOQUEI SUBAQUÀTIC AMB LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Jornada solidària en què hi participaran jugadors de totes les categories, així com totes aquelles persones que vulguin prendre part de l'activitat.

Joventuts d'Esquerra Republicana de Catalunya

AGAFA UN TIO I PARTICIPA AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Qui es passi per la nostra parada, li oferirem un tronc que es convertirà en un tió de Nadal que us podreu emportar a cas. Compromís social i tradició catalana en aquestes festes tan senyalades.

FIGUERES

Associació de Judo de l'Alt Empordà A.J.A.E.

XI FESTIVAL D'ARTS MARCIALS PROMARATÓ

Data:

L'entitat informa: Sessions de presentació i entrenament de diversos estils de lluita com el Judo, Aikido, Karate, Nambudo, Jiu-jitsu, Taekwondo, Kung-fu, Kobudo, Kendo, etc. També hi hauran tallers i zona lúdica per la mainada.

Col·legi La Salle

FESTIVAL DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Els alumnes d'Educació Infantil pujaran a l'escenari per col·laborar amb l'edició 2011 de La Marató de TV3.

Fortià

Associació de Joves de Fortià

Data:

L'entitat informa: 5è Playback Popular on veïns i veïnes de Fortià i rodalies interpretaran un recull d'èxits ben variats, per tal de fer-ho passar més bé als assistents. La recaptació de l'entrada (3 euros per persona) anirà destinada a La Marató de TV3.

L'Armentera

Associació Amics del Playback

PLAYBACK PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: El poble de l'Armentera aquest any també té moltes ganes d'ajudar i es mobilitza per La Marató de TV3. La seva proposta és un playback protagonitzat per armanterencs de diverses edats. Els dies 17 i 18 de desembre els trobareu a la Sala Nova.

L'Escala

Escola Empúries

CANTADA DE NADALES

Data:

L'entitat informa:

L'ESCALA

Centre de dia de l'Escala

PARADETA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Paradeta de postals fetes manualment amb materials reciclats que es posaran a la venda per sumar-se a la lluita de La Marató 2011.

Centre Esportiu i Recreatiu de l'Escala

QUINA SOLIDÀRIA DEL CER

Data:

L'entitat informa: Com cada any, el CER celebra una sèrie de quines populars entre el 6 de desembre i el 8 de gener. La que es celebrarà el dia 18 de desembre a partir de les 18.00 h inclourà una tirada amb uns cartons especials, la recaptació dels quals serà donada íntegrament a La Marató de TV3.

Unió de Botiguers i Empresaris de l'Escala i Comissió de l'Escala Ciutat Pubilla de la Sardana 2010

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: La Unió de Botiguers i Empresaris de l'Escala i la Penya Blaugrana de l'Escala organitzen diverses activitats: "Dóna aire a les donacions", "Marca un gol, dóna força a La Marató", "Dóna aire a les donacions".

La Jonquera

Penya Amics del Barça La Jonquera

Data:

L'entitat informa:

LLADÓ

Junta de La Marató de TV3 de Lladó

3R GRAN PLAYBACK DE LLADÓ EN BENEFICI DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Per una diversió assegurada vine al playback de Lladó no podràs evitar una riallada i col·laboraràs amb La Marató Entrades anticipades a partir del 30 d'octubre a la venda a: La Cargolina (Banyoles), Ajuntament de Lladó, Restaurant La Plaça (Lladó), Farmàcia Agnès Aldrich (Lladró), piscina (Lladó) i Carnisseria Cal Cabré (Lladó). Preu entrada: 3€ infantil (6 a 12 anys), 5€ adult (a partir de 13 anys).

Llançà

AMPA CEIP Pompeu Fabra Llançà

FESTA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Servei de bar, crepes i tallers infantils de maquillatge, dibuix, plastilina, contes, tallers de ciència, inflables i... molta màgia!

LLANÇÀ

Ajuntament de Llançà i entitats

ACTIVITATS PER A INFANTS DELS 3 ALS 10 ANYS

Data:

L'entitat informa: Recital de contes, tallers de manualitats i activitats esportives.

ESPECTACLE EN BENEFICI DE LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació de Puntaires de Llançà organitza l'espectacle, amb les actuacions de: Escola de Música Tons, Escola d'Idiomes Friends, Grup de Dansa Espanyola, Escola d'Art Coreogràfic i Casal Municipal del Jubilat i Pensionista, totes de Llançà; i també el Taller de Dansa Tradicional de Roses.

Data:

L'entitat informa: Sortides amb embarcacions col·lectives de vela lleugera, des de l'Escola de Vela del Club Nàutic de Llançà. Durada aproximada de 30 minuts. Paral·lelament, els regatistes de l'equip del Club Nàutic Llançà realitzaran demostracions de competició amb embarcacions de vela lleugera.

Llers

Club d'Escacs 12 Castells

CAMPIONAT DE TINGLADOS (PASSAPECES)

Data:

L'entitat informa: Partides d'escacs que es juguen en parella, un amb peces blanques i l'altre amb peces negres, i totes les peces que es capturen es deixen al company, perquè les faci jugar en el seu tauler.

LLERS

Ajuntament de Llers- Punt Jove

CAMINADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Caminada solidària pels castells del municipi finalitzant amb una xocolatada al Punt Jove de Llers.

Club de Futbol Llers

QUINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

NAVATA

Associació Cultural i Recreativa Navent

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Torremirona Club de Golf

TORNEIG DE GOLF LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: En motiu de La Marató de TV3, el Torremirona Club de Golf organitza una competició de golf d'amateurs i professionals.

PAU

Associació Cultural i de Lleure Gresca Pauenca

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Pedret i Marzà

Associació APM

QUINA - FLASHMOB

Data:

L'entitat informa: Farem una flashmob durant la quina solidària.

PONT DE MOLINS

Associació d'Amics de Molins i Associació de Joves Molinencs

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: Jornada solidària a el Pont de Molins amb una caminada popular, seguida d'una botifarrada i, per acabar, una ballada de sardanes en llauna.

PORTBOU

Associació de Mestresses de Casa

SORTEIG DE DUES ESTADES A UN BALNEARI

Data:

L'entitat informa: El 16 i el 17 de desembre, l'Associació de Mestresses de Casa de Portbou aportarà el seu gra de sorra a La Marató 2011 organitzant un sorteig de dues estades a un balneari.

Roses

Associació comerciants de Roses "ACOR"

FIRA DE NADAL

Data:

L'entitat informa: Dins dels actes del programa "Roses amb La Marató", els establiments associats organitzen una fira de Nadal.

Associació cultural Amics Festes Andaluses de Roses i Comarca

BALLS ANDALUSOS I CAVALLS

Data:

L'entitat informa: Dins del programa "Roses amb La Marató", l'Associació promou una festa amb balls andalusos i cavalls.

Associació Estació Nàutica Roses - Cap de Creus

SORTEIG DE DIVERSOS ARTICLES PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació organitza un sorteig de diversos articles per tal que tots els rosincs, passants i turistes de la localitat puguin participar activament amb La Marató de TV3. Els productes sortejats seran cedits pels empresaris associats a l'Estació Nàutica.

Associació Juvenil i Cultural Embranzida Jove de Roses

CD DE NADALEZ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: Els joves de l'associació hem creat un CD amb 10 versions modernes de nadales clàssiques en català per vendre durant el mes de desembre a tot l'Alt Empordà. El preu del CD és de 10 euros i el 80% dels beneficis anirà destinat a La Marató de TV3 d'enguany.

CD DE NADALEZ PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa: L'Associació Juvenil i Cultural Embranzida Jove de Roses farà una cantada popular per publicitar el CD de Nadales el dia 18 de desembre.

ElMundoExterior.es

SORTEIG SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Des del blog elmundoexterior.es es realitzarà un sorteig solidari de productes oferts per Spirit Creaciones i DigiWorld. La participació estarà oberta del 26 de novembre al 18 de desembre.

Escuela de danza Gabriela Martín

BALLS FLAMENCS

Data:

L'entitat informa: Dins del programa "Roses amb La Marató", l'escola organitza una exhibició de balls flamencs.

Escuela de danza Sara y Ana García

FLAMENC

Data:

L'entitat informa: L'escola de dansa s'afegeix al programa "Roses per La Marató" i organitza una sessió de flamenc.

Grup d'Esports Nàutics de Roses / Restaurant Santa Llúcia

TRAVESSIA I FIDEUADA SOLIDÀRIA

Data:

L'entitat informa: Travessia des de Roses, amb qualsevol "element" que floti, fins l'Almadrava. Allà, el Restaurant Santa Llúcia ens oferirà una fideuada i tornarem al club abans que el Sol ens deixi.

Taller de Dansa Tradicional de Roses

BALL I VERMUT

Data:

L'entitat informa: Mostra de ball de plaça tradicional per part de balladors del taller, amb música en directe de flabiol convidant el públic a participar per obrir gana. Les aportacions econòmiques voluntàries es donaran a La Marató de TV3.

ROSES

Associació Catalana per la Síndrome de Moebius

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Confraria de Pescadors de Roses i Associació Cultural Wendy's Club

DINAR SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Els pescadors de la Confraria de Roses faran una fideuada solidària, amb aperitiu de musclos a la marinera i calamars a l'andalusa, amb bones postres i bon vi de l'Empordà. Tot ben servit per la gent de la colla Wendy's.

Escola Narcís Monturiol

TRANSMET VIDA!

Data:

L'entitat informa: Per tercer any, l'Escola Narcís Monturiol de Roses s'afegeix a La Marató de TV3. Divendres 2 de desembre de 16.15 a 17.00 h, hi haurà venda de manualitats. A més, durant tot el dia es podran fer donatius per La Marató 2011.

INS Cap Norfeu

FIRA DE NADAL I ACTIVITATS DIVERSES

Data:

L'entitat informa: Es farà un mercat de Nadal on vendran productes alimentaris dels seus països de procedència i manualitats diverses. Els alumnes i professors donaran 1 € per inscriure's en alguna de les activitats proposades.

Sant Pere Pescador

AMPA Escola Llagut

SOLIDARIS AMB LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Club Volei Sant Pere Pescador

PARTIT DE VOLEI

Data:

L'entitat informa: El Club Volei Sant Pere Pescador jugarà un partit de volei a favor de La Marató de TV3, el diumenge 18, a les 12.

SANT PERE PESCADOR

Associació Coral Les Veus del Fluvià

CANTADA DE NADALES. CORALS LES VEUS DEL FLUVIÀ

Data:

L'entitat informa: Les corals Les Veus del Fluvià i Les Veus del Fluvià Juvenil de Sant Pere Pescador ofereix un concert de Nadales a l'església parroquial del mateix poble per col·laborar amb La Marató de TV3.

Siurana

Els Veïns de Siurana d'Empordà

Data:

L'entitat informa: Es farà un dinar popular dedicat a La Marató de TV3. Un cop acabat, i gràcies a la col·laboració de diferents empreses, es sortejaran obsequis per recaptar fons.

Viladamat

AMPA de Viladamat

QUINA DE VILADAMAT

Data:

L'entitat informa: Quina extraordinària de Nadal, que es durà a terme el mateix dia de La Marató de TV3, i que destinarà els beneficis íntegres a aquesta causa solidària.

VILADAMAT

Grup de Quina de Viladamat

QUINA PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

Vilafant

El Cau de Vilafant

DIVERSES ACTIVITATS

Data:

L'entitat informa: El Cau de Vilafant organitza una jornada plena d'activitats com karaoke, tallers, partits de futbol entre pares i fills...

VILAFANT

IES de Vilafant

MARXA INS DE VILAFANT PER LA MARATÓ DE TV3

Data:

L'entitat informa: Caminada pels marges del Riu Manol amb sortida i arribada a l'INS de Vilafant. Aquesta activitat solidària està organitzada conjuntament per l'Associació de pares i mares, alumnat, professorat i l'Ajuntament de Vilafant. La recaptació es lliurarà íntegrament a La Marató de TV3.

VILAMALLA

Ajuntament de Vilamalla

ACTIVITAT PER LA MARATÓ

Data:

L'entitat informa:

VILANANT

Associació Cultural de Vilanant i Taravaus (ACTIVA)

TIÓ SOLIDARI

Data:

L'entitat informa: Torna el Tió Solidari a Vilanant! Durant el cap de setmana del 17 i 18 de desembre li donarem de menjar, farem una quina, una cantada infantil, concerts i àpats solidaris. Al final farem cagar tota la recaptació!

Anar al contingut