Llobarro amb patates i ceba

Imatge recepta de Llobarro amb patates i ceba
  • Programa: Cuines amb Marc Ribas
  • Cuina: Arnau París
  • Dificultat: Baixa
  • Temps: Menys de 30 minuts
  • Informació nutricional
    -Obre

    El llobarro és un peix blanc de carn rica en proteïnes de bona qualitat, poc fibrosa i baixa en greixos. Per això té una textura tendra i un gust suau.Amb la col·laboració de:STICSA

INGREDIENTS

  • INGREDIENTS PER A 1 PERSONA 

    1 llom de llobarro 

    1 patata monalisa petita 

    1 llima 

    Mitja ceba vermella 

    Vi blanc 

    Oli OVE 

    Pebre negre 

    Sal 

PREPARACIÓ

  1. Pelem i laminem amb mandolina una patata monalisa petita. Si no tenim mandolina, la tallem a rodelles al més fines possible. 
  2. Distribuïm les làmines en un recipient apte per al microones. 
  3. Pelem i laminem amb mandolina mitja ceba vermella. La distribuïm per sobre la patata. 
  4. Ho salem, hi aboquem un raig d'oli OVE i un raig de vi blanc. 
  5. Ho tapem i ho coem al microones durant 4 minuts a 700 watts. 
  6. Agafem un llom de llobarro amb pell i salem la part de la carn. 
  7. Un cop acabada aquesta primera cocció, traiem el recipient del microones, el destapem i hi posem el llom de llobarro amb la pell cap amunt. Salpebrem aquesta cara del llom. 
  8. Tallem 4 rodelles fines de llima i les distribuïm per sobre el llobarro. 
  9. Tapem de nou el recipient i fem una segona cocció de 7 minuts a 700 watts. 
  10.  Ho destapem amb cura al treure-ho del microones, per evitar cremar-nos. 
  11. .Acabem el plat amb un bon raig d'oli OVE per sobre i ja ho tenim. 
Anar al contingut