"Yo la busco"
"Yo la busco"

"Yo la busco" amb la participacio de TV3, arriba als cinemes

Aquest divendres, 6 de juliol s'estrena als cinemes "Yo la busco". La pel·lícula, dirigida per Sara Gutiérrez Galve, i protagonitzada per Dani Casellas, i Laia Vidal, és una producció de Nanouk Films amb la participació de TV3

"Yo la busco" es podrà veure a partir de demà al cinemes. El film parla d'una amistat inclassificable. Un estrany i transformador viatge noc­turn per la Barcelona més absurda i humana.

Sinopsi

El Max ronda els trenta i viu amb l'Emma. Al llarg d'un matí al pis l'es en la seva peculiar intimitat. Quan el Max torna de treballar s'as­sabenta, de manera desafortunada, que l'Emma ha decidit mudar-se de pis. Aquella és l'última nit que passaran junts. La notícia remou l'interior del Max fent créixer un cúmul d'emocions que exploten a mitja nit empenyent-lo a sortir de casa per allunyar-se d'ella. El Max surt al carrer i s'abandona a l'estranyesa de la nit barcelonina. Un viat­ge sense rumb acompanyat de desconeguts amb qui compartirà balls, kebabs i camins. Quan la nit semblava no tenir sentit, el Max troba una pista que el conduirà cap a una dona que portava temps buscant. Sense saber si ha trobat el que buscava, la nit acaba i el Max ha de tornar a casa.

Fitxa tècnica i artística

Directora: Sara Gutiérrez Galve

Guió: Sara Gutiérrez Galve  i Núria Roura Benito

Productor: Ventura Durall

Director de fotografia: Carlos Rigo Bellver

Muntatge: Marc Roca & Katia Armesto

Directora d'art: Laura Santos

Disseny de so: Diego Pedragosa

 

Max - Dani Casellas

Emma - Laia Vidal

Bruno - Oriol Esquerda

Carla - Marta Cañas

Arslan - Arslan Gujjar

Taxista - Manu Torres

Biel - Max Grosse Majench

Sergi - Guillem Barbosa

Bárbara Nin - Katia Armesto

tv3.cat/ficcio-i-cinema

Anar al contingut