DIMARTS, A LES 23.00

Televisió o internet? Premsa o xarxes socials?", a "Revolució 4.0"

El dimarts 4 de juny, a les 23.00, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, emet el capítol "Televisió i internet? Premsa o xarxes socials?", en què analitza el futur del periodisme i la comunicació.

El programa "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, emetrà el dimarts 4 de juny, a les 23.00, el segon capítol, "Televisió o internet? Premsa o xarxes socials?", sobre periodisme i comunicació, en què s'analitza si els diaris en paper moriran aviat i si la subscripció serà la reina, si seran més importants els periodistes o els mitjans, com s'acabarà amb les "fake news" o cap on va el futur de la comunicació.

Els tres convidats principals del programa són el periodista Ignacio Escolar, fundador d'Eldiario.es; Raquel Sans, periodista de TV3, i Jaume Roures, soci gestor de Mediapro. L'"Àgora" convoca també experts i cares conegudes com Quico Sallés, Marta Botet, Roger Sendra (Ymedia), Mariola Dinarés, Bea Talegón, Ingrid Guardiola o Xevi Xirgu, que expliquen com veuen el futur digital del periodisme.

Ignacio Escolar: "La llibertat ens la porta internet.".

Jaume Roures: "Internet no ha matat la televisió.".

Marta Botet: "Els joves consumim vídeos de YouTube; no comprem mai premsa en paper.".

Roger Sendra: "Les marques comercials estan interessades en les dades que fem servir al nostre mòbil.".

"Revolució 4.0" és el programa d'emprenedors i transformació digital que dirigeix i presenta la periodista Xantal Llavina a Catalunya Ràdio des del febrer del 2017. La versió televisiva és un debat innovador i trencador produït per Televisió de Catalunya amb la col·laboració d'El Terrat, en què es mostren històries d'una manera divulgadora i entretinguda, del millor talent emprenedor i digital del país. L'eix principal del programa és un convidat mediàtic que connecta la seva història amb una "Àgora" amb 14 experts i emprenedors.

"Revolució 4.0" s'emet a TV3 els dimarts a les 23.00 i, a Catalunya Ràdio, els diumenges a les 23.05. 

 

#RevolucioTV3

 

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

instagram/revolucio4

Anar al contingut