Ricard Ustrell conversa amb Irene Montero.
Ricard Ustrell conversa amb Irene Montero.
Diumenge, a les 22.45

Ricard Ustrell segueix el judici del procés amb Irene Montero, al "Quatre gats"

Diumenge, 24 de febrer, després del "30 minuts", TV3 emetrà el segon dels cinc capítols de "Quatre gats" centrats en el judici del procés, dirigits i presentats per Ricard Ustrell. En el programa d'aquest diumenge Ustrell conversarà amb Irene Montero, diputada i portaveu de Podem, i José Manuel García-Margallo, exministre d'Exteriors.

Irene Montero, diputada i portaveu de Podem, serà la protagonista del "Quatre gats" d'aquest diumenge. Des del seu despatx i des de l'hemicicle del Congrés, el programa repassarà l'actualitat d'aquesta setmana, tant del judici com de les pròximes eleccions espanyoles. Diàleg, plurinacionalitat i presos polítics són alguns dels conceptes clau que centraran les respostes de la diputada.

Al programa de diumenge també hi intervindrà l'exministre d'Exteriors José Manuel García-Margallo. Amb ell, el programa farà memòria dels dies de setembre i octubre del 2017, que centren el judici del procés. Margallo, que té una bona relació amb Oriol Junqueras, explicarà com es va viure des del govern espanyol i les visions diferents que hi havia entre ministres.

Com és habitual, al programa també hi haurà espai per a la reflexió filosòfica. Aquest diumenge amb Íngrid Guardiola, realitzadora i assagista cultural.

Des d'una mirada externa i amb distància i perspectiva, TV3 emet "Quatre gats", dirigit i presentat per Ricard Ustrell, els diumenges a les 22.45. El periodista de Sabadell reflexiona sobre el judici del procés amb personalitats destacades que hi han tingut relació durant aquest últim any i mig, com ara polítics, periodistes (internacionals, catalans i espanyols), pensadors, exmembres de la judicatura o familiars dels presos.

tv3.cat/quatregats

Anar al contingut