Diumenge, a les 21.55

Ricard Ustrell segueix el judici del procés amb Arnaldo Otegi i Baltasar Garzón, a "Quatre gats"

El diumenge 4 de març, després del "Telenotícies vespre", TV3 emetrà el tercer programa centrat en el judici del procés de "Quatre gats", el format que dirigeix i presenta Ricard Ustrell. En el programa d'aquest diumenge, Ustrell seguirà el judici des del País Basc amb Arnaldo Otegi i des del castell de Montjuïc, amb Baltasar Garzón.

Aquest diumenge, "Quatre gats" mostrarà dues mirades antagòniques que veuen el judici amb preocupacions diferents: Arnaldo Otegi i Baltasar Garzón. Tots dos han tingut un paper en el Procés català, en una segona línia, però coneixen els fils i moviments que hi ha hagut més enllà del Palau de la Generalitat.

En l'habitual reflexió filosòfica, aquest diumenge es parlarà de justícia, democràcia i autodeterminació i pau.

Des d'una mirada externa i amb distància i perspectiva, TV3 emet "Quatre gats" els diumenges, a les 21.55. Ricard Ustrell reflexiona sobre el judici del procés amb personalitats destacades que hi han tingut relació durant aquest últim any i mig, entre les quals hi ha polítics, periodistes (internacionals, catalans i espanyols), pensadors, exmembres de la judicatura i familiars dels presos.

tv3.cat/quatregats

Anar al contingut