Polònia
Polònia

"Polònia", el programa més vist de dijous

"Polònia" va tornar a ser el programa més vist del dia amb una quota del 16,9% i una audiència de 577.000 espectadors, i lidera la seva franja d'emissió. Els quatre programes més vistos de dijous van ser de TV3. Juntament amb "Polònia", les edicions dels informatius, "TN Migdia", "TN Vespre i "La Riera", lideren el rànquing.

Un dijous més, el programa satíric de TV3, "Polònia", va ser el més vist del dia i va liderar la seva franja d'emissió. Els espectadors van optar per l'oferta humorística de Televisió de Catalunya en l'hora del "prime time" i, en total, van ser 577.000 els espectadors que van seguir els gags protagonitzats pels personatges polítics de "Polònia", que, en alguns moments de la seva emissió, es va arribar a distanciar fins a sis punts del segon programa més vist en aquell moment.

L'edició del "TN Migdia" es va situar en segona posició amb una quota del 27,6% i una audiència de 530.000 espectadors. El va seguir, en tercer lloc d'aquest rànquing, el "TN Vespre", amb 486.000 espectadors i una quota del 16,5%.

 

"La Riera" celebra els 1.000 capítols liderant la sobretaula

"La Riera", que ahir arribava al capítol 1000, es va situar com el quart programa més vist del dia amb una audiència de 432.000 espectadors i una quota del 22,8%. La producció de TV3 va tornar a liderar la sobretaula i en alguns moments de la seva emissió va arribar a distanciar-se gairebé 14 punts del segon programa més vist en la seva franja.

Coincidint amb aquesta efemèride, el director de "La Riera", Esteve Rovira, va anunciar que la sèrie tindrà una setena temporada. L'audiència acumulada diària de "La Riera", que reflecteix el nombre mitjà d'espectadors que cada dia veuen el programa a través de l'emissió de TV3 i el 33, és de 703 mil persones, un 10% de la població de Catalunya.

Des que ha començat la temporada, prop de 3.500.000 espectadors han contactat amb la sèrie. Una dada que traduïda en percentatge sobre la població de Catalunya és de gairebé un 50%.

 

tv3.cat

Anar al contingut