Divendres, a les 21.55

"Polònia", a ritme de "Born to be wild"

Demà, divendres, a les 21.55, en l'espai de sàtira política "Polònia", Puigdemont (Queco Novell) i Comín (David Marcé), després d'aconseguir acreditar-se com a eurodiputats, aniran fins a Estrasburg en "chopper" i a ritme de "Born to be wild".

L'emperador August descobrirà que el futur de Tàrraco no és tan esplendorós com ell es pensava.

Pedro Sánchez (Pep Plaza) estrena govern amb quatre vicepresidències. Estarà d'acord Pablo Iglesias (Marc Rodríguez) de ser el vivivivicepresident?

La dreta espanyola viu molt preocupada amb aquest nou govern de coalició. A "Rojos al poder", el seu NO-DO informatiu, es podrà descobrir el seu punt de vista sobre el futur que espera a Espanya ara que governen els rojos.

Quim Torra (Ivan Labanda) i Pere Aragonès (Cesc Casanovas) soparan per mirar de llimar les diferències que han tingut aquestes últimes setmanes i descobriran que només hi ha una cosa que els uneix.

Després de l'alliberament dels dos últims CDRs que encara estaven a la presó, Ana Rosa Quintana (Mireia Portas), Antonio Ferreras (Cesc Casanovas) i Susanna Griso (Agnès Busquets) miraran de justificar la seva cobertura mediàtica del cas. Demanaran disculpes pel tractament informatiu?

Ara que a Buckingham tenen dues vacants lliures, la reina Letícia (Agnès Busquets) i el rei Felip (Pep Plaza) viatjaran fins a Londres per demanar a la reina Elisabet II (Judit Martín) que els adopti.

Finalment, Gabriel Rufián (Ivan Labanda) passarà la primera nit al Palace i rebrà la visita sorpresa del seu client més famós: Duran i Lleida (Xavi Serrano).

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut