Una imatge del "Polònia" de demà.
Una imatge del "Polònia" de demà.
DIJOUS, A LES 21.55

Pendents de la sentència, dijous, a "Polònia"

Demà, dijous, 10 de novembre, a les 21.55, un nou capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Tothom està pendent de la sentència. Per això, Jordi Basté (Pep Plaza), Mònica Terribas (Agnès Busquets) i Pilar Rahola (Cesc Casanovas) es colaran a casa del jutge Marchena (Queco Novell) per mirar de trobar l'escrit i aconseguir l'exclusiva.

A més, el jutge Marchena explicarà com veu el cas amb una paròdia de la cançó de Jarabe de Palo "Bonito", en la seva versió de "Delito".

I veient com van les enquestes, Pedro Sánchez (Pep Plaza) decidirà que és un bon moment per marxar de vacances i deixarà un ninot al seu lloc per si hi ha cap emergència.

Lorena Roldan (Judit Martín) i Carlos Carrizosa (Xavi Serrano) s'adonaran que han perdut la criptonita i ja no poden crispar ningú.

Quim Torra (Ivan Labanda) explicarà la seva nova idea per poder manifestar-se sense que el govern espanyol apliqui el 155.

A tot això, Hitler (David Olivares) i Mussolini (Cesc Casanovas) organitzen una festa sorpresa a Franco (Manel Lucas) abans que arribi el dia de l'exhumació.

El presentador Pablo Motos (Ivan Labanda) s'estrena al "Polònia". Santiago Abascal (Noé Blancafort) i Ortega Smith (Albert Mèlich) vindran a divertir-se a "El hormiguero"?

A Catalunya han inaugurat un nou model d'aquari amb espècies que s'ajusten millor a la realitat actual del mar: el plàstic. José Luis Martínez-Almeida (Albert Mèlich) visitarà i valorarà la situació del medi ambient.

tv3.cat/polonia
facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3
youtube.com/polonia

Anar al contingut