Núria Balaguer, nova cap de Premsa de la CCMA

La periodista Núria Balaguer ha estat nomenada cap de Premsa de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA), en substitució de Rosa Cornet, que des d'ahir ocupa el lloc de cap de Gabinet de Direcció de TV3.

Com a cap de Premsa, Núria Balaguer assumeix la relació amb els mitjans per a la comunicació de l'actualitat de la Corporació, de TV3 i de Catalunya Ràdio, dins de l'Àrea de Comunicació i Relacions Institucionals de la CCMA. 

Núria Balaguer Riera (Súria, 1975) és llicenciada en Periodisme per la Universitat Autònoma de Barcelona. Durant la seva trajectòria professional, ha treballat en el món de la premsa escrita, ràdio, televisió i continguts digitals. Periodista amb experiència en mitjans de comunicació locals (Ràdio Súria i "El Salí"), comarcals ("Regió 7", Flash Ciutat i Televisió de Manresa) i nacionals (COM Ràdio, Catalunya Ràdio i TV3). Comença a col·laborar a Catalunya Ràdio l'any 1999, on passa a formar part de la redacció de Catalunya Cultura i posteriorment a iCat fm, en programes dedicats a la música i la cultura popular. Després de treballar en l'entorn web i les xarxes socials des del Departament d'Internet de Catalunya Ràdio, fa quatre anys que forma part com a redactora del Departament de Premsa de la CCMA.

ccma.cat

Anar al contingut