Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DILLUNS, A LES 8.30

Manuel Cruz, president del Senat, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 7 d'octubre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Manuel Cruz, president del Senat.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

Tertúlia amb connexions amb el Parlament

A les 9.30, la tertúlia amb Jaume Roures, soci gestor de Mediapro; Montserrat Nebrera, professora de Dret Constitucional a la UIC; Joan B. Culla, professor d'Història Contemporània de la UAB; Gemma Ubasart, professora de Ciència Política a la UdG, i Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses.

Durant la tertúlia, el programa connectarà amb el Parlament, on es presenta la moció de censura de Ciutadans.

 

La tertúlia esportiva

A les 11.05, la tertúlia esportiva, amb Ramon Besa, redactor en cap del diari El País; Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol; Marcos López, periodista d'El Periódico, i Carme Lluveras, "coach" de bàsquet.

 

Entrevista a l'actriu Maribel Verdú, Premi Màquina del Temps al Festival de Sitges

Entrevista a Maribel Verdú, actriu guardonada amb el Premi Màquina del Temps del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya i protagonista de la pel·lícula "El asesino de los caprichos"

 

El periodista Germà Capdevila, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà com a concursants el periodista Germà Capdevila i l'oient Oriol Lafuente.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut