L'última entrevista a Jordi Cuixart abans del trasllat, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", el programa presentat per la periodista Cristina Puig. Meritxell Borràs, Carles Mundó, Simon Bekaert, César Strawberry, Ignacio Sánchez Cuenca, Antonio Escohotado, Antonio Baños, Iñaki Zubizarreta i els Lax'n'Busto seran els altres protagonistes.

En el programa de demà s'emetrà l'última entrevista que Jordi Cuixart, president d'Òmnium Cultural, ha concedit abans del seu trasllat de Lledoners a Soto del Real.

A plató es comptarà amb el testimoni dels exconsellers Meritxell Borràs i Carles Mundó que també seuran al banc dels acusats del judici del procés a partir del dia 12 de febrer.

A més, s'analitzarà el judici amb Simon Bekaert, advocat de Valtònyc, amb qui també es reflexionarà sobre els límits de la llibertat d'expressió juntament amb César Strawberry, cantant que també ha estat condemnat per enaltiment del terrorisme com el raper mallorquí.

Cristina Puig conversarà amb el sociòleg i filòsof, Ignacio Sánchez Cuenca, per analitzar el paper dels intel·lectuals espanyols d'esquerres davant el conflicte català. S'ampliarà aquesta entrevista amb un cara a cara entre el filòsof i assagista Antonio Escohotado i Antonio Baños.

Es donarà a conèixer l'impactant testimoni d'Iñaki Zubizarreta, exjugador professional de bàsquet, que va ser objecte d'assetjament escolar a causa de la seva elevada alçada fins a l'extrem que es va intentar suïcidar als 11 anys.

I com a actuació musical passaran pel programa els Lax'n'Busto amb qui també es conversarà.

A les cadires s'hi asseuran els periodistes Xabier Lapitz, Laura Fàbregas, Laia Altarriba i Javier Gállego. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés", "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquim Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut