L'alcalde Miquel Pueyo amb Òscar Fernández.
L'alcalde Miquel Pueyo amb Òscar Fernández.

L'informatiu "Catalunya migdia" entrevista l'alcalde Miquel Pueyo en un dinar amb 30 oients lleidatans

Avui, 16 de gener, a les 16.00, l'equip de l'informatiu "Catalunya migdia", amb Òscar Fernández i Empar Moliner al capdavant, ha tancat a Lleida el "tour" de tres dies per les ciutats on va fer els debats electorals de les eleccions municipals del 26 de maig del 2019. A Lleida, l'informatiu líder dels migdies a Catalunya ha fet una entrevista a l'alcalde, Miquel Pueyo, una tertúlia amb tres periodistes i un dinar amb 30 oients lleidatans.

"Catalunya migdia on tour" és l'acció amb què Catalunya Ràdio ha tornat a sortir de l'estudi amb l'equip del programa informatiu líder dels migdies, el "Catalunya migdia", encapçalat per Òscar Fernández i Empar Moliner, per acostar-se als oients de Girona, Tarragona i Lleida, set mesos després dels debats electorals amb els candidats de les eleccions municipals del 26 de maig del 2019.

La tercera etapa i última del periple del "Catalunya migdia on tour" ha tingut lloc avui al restaurant L'Espurna de Lleida, amb l'entrevista a l'alcalde, Miquel Pueyo, seguida de la tertúlia amb els periodistes Anna Sàez, del diari Segre, i Àlvar Llobet, de Nació Digital Lleida, durant un dinar amb 30 oients lleidatans.

 

catradio.cat

facebook.com/catradio

twitter.com/catradio

Anar al contingut