Quim Gutiérrez amb Eloi Vila conversant "Al cotxe".
Quim Gutiérrez amb Eloi Vila conversant "Al cotxe".
Dimecres, a les 23.30

L'actor Quim Gutiérrez puja "Al cotxe"

Aquest dimecres, 29 de gener, a les 23.30, l'actor Quim Gutiérrez pujarà "Al cotxe" i compartirà una conversa en profunditat amb Eloi Vila. El programa, que incorpora com a novetat la participació de ciutadans d'indrets d'arreu de Catalunya, demà farà parada a Mataró.

TV3 emetrà el segon capítol de la nova temporada d'"Al cotxe" amb l'actor Quim Gutiérrez, que conversarà amb Eloi Vila durant el trajecte que compartiran. L'espai, que ha tornat a la programació de TV3 els dimecres a la nit, s'emet després del programa "El llenguado".

Aquesta setmana, "Al cotxe" també comptarà amb la nova secció d'aquesta temporada, en què el programa s'atura en un lloc de Catalunya i obre les portes a tothom perquè hi pugi i expliqui el que vulgui. La ciutat de Mataró és on demà l'Eloi compartirà anècdotes i cançons amb els ciutadans.

 

Quim Gutiérrez: "Una de les raons de la meva estabilitat mental és que tinc una família excepcional."

L'actor barceloní acaba d'estrenar la pel·lícula "Te quiero, imbécil", la primera d'un 2020 que pinta molt bé a nivell professional. Quim Gutiérrez va començar a treballar molt jove, amb 12 anys, interpretant un paper a la sèrie de TV3 "Poble Nou". Aquella primera feina el va fer molt popular i, des de llavors, ha construït una carrera plena d'èxits i reconeixements.

Durant la conversa amb Eloi Vila, explica com va patir la popularitat sobtada, diu que la seva família és fantàstica i que gràcies a això no ha perdut mai el cap. Confessa les inseguretats que té i admet que, malgrat tants anys d'ofici, encara pateix per si tindrà feina. Amb sinceritat i sentit de l'humor, parla de la persecució de la premsa, de la necessitat de fer esport i de com ha viscut la seva primera experiència professional a Hollywood, compartint escena amb grans estrelles internacionals.

 

tv3.cat/alcotxe

twitter.com/alcotxetv3

spotify.com/alcotxetv3

#AlCotxeTV3

 

Anar al contingut