Paula Molés.
Paula Molés.
DISSABTE, A LES 15.05

La relació turmentosa de quatre estrelles del rock amb la cuina, a "Un restaurant caníbal a Berlín"

Dissabte, 2 de març, a les 15.05, el programa "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, recordarà com el menjar gairebé liquida algunes de les gran estrelles de la música: Mama Cass, Neil Young, David Bowie i Elvis Presley.

Els excessos a taula es paguen. Demà, a les 15.05, "Un restaurant caníbal a Berlín", amb Paula Molés, explicarà els casos de Mama Cass (la cantant de The Mamas and the Papas), Neil Young, David Bowie i Elvis Presley. Tots quatre van tenir una relació turmentosa amb la cuina, uns per menjar en excés i els altres per alimentar-se només amb pebrots picants i llet. Ho explicarà Ricard Martín, periodista gastronòmic, que ha investigat a fons què menjaven aquests quatre personatges.

A més, Toni Massanés, director de la Fundació Alícia, parlarà dels productes de temporada; el dissenyador Òscar Guayabero orientarà sobre la importància de les cadires a l'hora de degustar un àpat; la secció "El crític gastronòmic", amb Philippe Regol, visitarà el restaurant Tram Tram de Sarrià, a Barcelona, del xef Isidre Soler; Mikel López Iturriaga, periodista i ànima d'"El comidista", torna a la taula del Caníbal per tastar i valorar un producte de qualitat dubtosa i determinar si és "Nyap o top?", i la il·lustradora Paula Bonet explicarà quina és la seva magdalena de Proust particular. I, finalment, "La propina" la deixarà la cuinera Maria Nicolau, del restaurant Ferrer del Tall de Vilanova de Sau (Osona).

El programa "Un restaurant caníbal a Berlín" s'emet els dissabtes, de 15.05 a 16.00, a Catalunya Ràdio. 

 

catradio/restaurantcanibal

twitter/restaurantcanibal

instagram/restaurantcanibal

 

Anar al contingut