Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIJOUS, A LES 10.30

Pat Cox, expresident del Parlament Europeu, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà, dijous, 16 de gener, a les 10.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Pat Cox, expresident del Parlament Europeu entre els anys 2002 i 2004 i eurodiputat durant tres legislatures, que serà a Barcelona perquè ingressarà a la Reial Acadèmia de les Ciències Econòmiques i Financeres com a representant d'Irlanda, el seu país.

El programa dedicarà la secció "En primera persona del plural" als cicles de formació professional (FP), que aconsegueixen que més del 90% dels joves graduats que els han cursat, tant de grau mitjà com de grau superior, trobin feina en un termini de menys d'un any. En parlaran tres joves que han trobat feina després d'acabar l'FP.

La tertúlia política

A les 8.30, la tertúlia, amb Sara Jaurrieta, professora d'Economia de la UAB i exregidora del PSC; Julià de Jòdar, escriptor; Antoni Gelonch, exsecretari general dels departaments d'Ensenyament i Sanitat; José Domingo, advocat i exdiputat del Parlament; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla, i Ernest Benach, expresident del Parlament.

A les 10.00, "Paraula d'Acadèmia", amb Nicolau Dols, membre de la Secció Filològica de l'Institut d'Estudis Catalans, que dissertarà sobre els neologismes.

 

Entrevista al cineasta Francesc Beatriu, Premi Gaudí d'Honor 2020

A les 11.00, "El galliner", amb Àlex Gorina, Alfons Gorina i Gemma Ruiz. La secció inclourà l'entrevista al cineasta Francesc Beatriu, que rebrà el Premi Gaudí d'Honor 2020 en la gala de lliurament dels guardons del cinema català dediumenge.

 

L'actor Biel Duran, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà de convidats l'actor Biel Duran i l'oient Pau Olivé.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/maticataradio

facebook/maticatradio

twitter/maticatradio

instagram/maticatradio

youtube/maticatradio

telegram/maticatradio

spotify/maticatradio

Anar al contingut