Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"

La discriminació de la gent gran i la nova votació sobre el Brexit, a "Els matins"

Demà, dimecres, a partir de les 8.00, una nova edició d'"Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia.

Tenir o no tenir cotxe?
El programa "Els matins" debatrà aquesta qüestió amb els responsables de màrqueting de Seat i d'una aplicació per compartir cotxes i amb una periodista especialitzada en noves mobilitats.

Denuncien la discriminació de la gent gran
Lídia Heredia entrevistarà Paca Tricio, autora del llibre "La rebelión de los mayores" i presidenta de la Unió Democràtica de Pensionistes i Jubilats d'Espanya.

Anàlisi de l'actualitat
A la tertúlia hi haurà Antonio Baños, Gemma Ubasart i Jordi Mercader.

Denúncies d'abusos a menors
Després de fer-se públiques més denúncies de casos d'abusos sexuals a Montserrat, la presidenta de la Fundació Vicki Bernadet explicarà què cal fer per prevenir aquests casos i com s'ha d'ajudar les víctimes perquè ho puguin denunciar.

Els errors de l'Estat i dels independentistes en el procés
El professor de Comunicació de la UAB Enric Marín presentarà el llibre que ha escrit amb Joan Manuel Tresserras, "Obertura republicana. Catalunya després del nacionalisme".

Nova votació sobre el Brexit
El programa connectarà amb Londres per saber les conseqüències de la nova votació al Parlament britànic sobre l'acord del Brexit, que inclou mocions sobre retardar la sortida o fins i tot fer un nou referèndum.

Tot sobre la Berlinale
A una setmana de la inauguració del festival de cinema de Berlín, el corresponsal de TV3 Oriol Serra explicarà la història del festival, nascut en plena Guerra Freda, com és el dia a dia dels periodistes que el cobreixen i què s'hi podrà veure aquest any.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut