Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DIJOUS, A LES 8.30

Jordi Cardoner, vicepresident del FC Barcelona, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dijous, 3 d'octubre, a les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, entrevistarà Jordi Cardoner, vicepresident primer del FCBarcelona i de la Fundació Barça.

L'entrevista es farà en directe a l'estudi 1 de Catalunya Ràdio de Barcelona. Només podran accedir-hi els mitjans que s'hagin acreditat prèviament, abans de les 20.00 d'avui, al correu comunicacio@ccma.cat.

 

La tertúlia

A les 9.05, la tertúlia, amb Ernest Benach, expresident del Parlament; Sara Jaurrieta, professora d'Economia de la UAB i exregidora; Carles Campuzano, exdiputat al Congrés; José Domingo, advocat i exdiputat del Parlament, i Gabriela Serra, activista social.

 

La tertúlia esportiva

A les 10.30, tertúlia esportiva post Champions, amb Jordi Costa, realitzador del programa "Tot costa" de Catalunya Ràdio, i Danae Boronat, periodista de Movistar Futbol.

 

Entrevistes a Àngel Sala, director del Festival de Sitges, i a Alejandro Amenábar, director de "Mientras dure la guerra"

A les 11.05, "El galliner", amb Àlex Gorina i Alfons Gorina des de Sitges i amb Gemma Ruiz. La secció inclou les entrevistes a Àngel Sala, director del Sitges-Festival Internacional de Cinema Fantàstic de Catalunya, el dia que comença la 52a edició del certamen, i a Alejandro Amenábar, director de la pel·lícula "Mientras dure la guerra", que es va estrenar el 27 de setembre als cinemes. 

 

L'actriu Mariona Ribas, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà com a concursant l'actriu Mariona Ribas i l'oient Jordi Martínez.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut