"Jaume Arnella, el joglar"
"Jaume Arnella, el joglar"
DISSABTE, A LES 22.45

"Jaume Arnella, el joglar", a "El documental" del 33

Demà, dissabte, a les 22.45, s'emet "Jaume Arnella, el joglar", d'Agustí Coromines. "El documental" explica la història de Jaume Arnella, un joglar dels nostres temps que fa el seu camí tot cercant històries, llenguatges, romanços i cançons, explicant-les i compartint les cançons amb la gent.

"Jaume Arnella, el joglar" és un documental que mostra l'itinerari de Jaume Arnella, sempre a la recerca de la cultura popular, dels seus llenguatges, sovint seguint les tradicions dels joglars, expressats en romanços i cançons. En Jaume reivindica l'antic ofici de joglar.

El protagonista del documental defineix el seu treball com un contacte i interacció amb el públic, explicant a la gent les històries més populars de la manera més directe. Sovint, en Jaume arriba a un lloc per trobar-se amb gent de pobles que l'ha ajudat en la seva recerca, com ara Beget, Cornudella, Sta. Eulàlia... Jaume Arnella és un joglar del nostre temps que fa camí tot cercant històries i es manté fidel a l'essència de la seva feina: compartir-ho amb la gent.

Amb guió, producció i direcció d'Agustí Corominas, el documental està produït per Metròpoli Vídeo Films i l'Associació Cultural de Granollers.

tv3.cat/eldocumental

tv3.cat/documentals

twitter.com/eldocumental33

 

Anar al contingut