Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Lídia Heredia, presentadora d'"Els matins"
Dijous, a partir de les 8.00

"Els matins" entrevista la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie

Demà, dijous, a partir de les 8.00, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà la presidenta de l'ANC, Elisenda Paluzie. Serà el dia abans del trasllat dels presos independentistes a Madrid per ser jutjats.

La tertúlia d'"Els matins"
Esther Vera, Ferran Espada i Fidel Masreal analitzaran l'actualitat del dia.

Volem acollir; però en sabem?
Dos anys després de la gran manifestació amb el lema "Volem acollir", el "30 minuts" d'aquest diumenge es pregunta si realment s'està fent bé. Se'n parlarà amb la directora del reportatge i una educadora social.

Vídeos falsos molt reals
S'explicarà com es fan vídeos falsos a partir de programes de reconeixement facial i com es pot arribar a suplantar la realitat, amb l'especialista en "fake news" Juan Soto Ivars.

Espai de ciència
El rellotge de la fi del món, la invisibilitat i els viatges en el temps, i la relació entre la ciutat i la ciència, són els temes que es tractaran a l'espai setmanal amb el periodista científic Dani Arbós.

Ecologistes versus promotors a la Costa Brava
La moratòria d'Urbanisme que suspèn durant un any la concessió de noves llicències per construir a primera línia de mar afecta una desena de municipis de la Costa Brava. Farem un cara a cara amb ecologistes i promotors.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut