Els matins
"Els matins"

"Els matins" entrevista especialistes a pocs dies de la sentència del judici del procés

Dimarts, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el catedràtic en Dret processal Jordi Nieva, el periodista Ernesto Ekaizer i un especialista en Dret comunitari amb motiu de la proximitat de la publicació de la sentència del judici del procés.

La tertúlia d'"Els matins"

Analitzaran l'actualitat del dia Josep-Lluís Carod-Rovira, Montserrat Nebrera i Sergi Picazo. També s'incorporarà a la taula del programa el periodista especialitzat en xarxes socials Juan Soto Ivars.

"No manipuléis al feminismo"

Lídia Heredia entrevistarà la periodista i professora de la UOC Ana Bernal Triviño, que ha publicat un llibre per defensar-se de les mentides masclistes.        

Viure a les fosques

L'actriu Míriam Iscla presentarà "Abans que es faci fosc", un monòleg sobre el repte de perdre la vista. En parlarà acompanyada del director de l'Institut Clínic d'Oftalmologia i Isaac Padrós, a qui la seva ceguera no ha impedit de fer la volta en caiac a l'illa de Menorca.

"Temps d'espera"

L'angoixa dels familiars de desapareguts és el tema del "Sense ficció" que s'emet aquest dimarts al vespre a TV3. La directora, Montserrat Besses, serà al programa, així com el testimoni del fill d'una dona que va desaparèixer ara fa 15 anys.

tv3.cat/elsmatins
facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut