"Els anys salvatges"
"Els anys salvatges"
DISSABTE, A LES 23.15

"Els anys salvatges" s'emet a "El documental" del 33

Demà, dissabte, a les 23.15, s'emet "Els anys salvatges" al 33. Dirigit per Ventura Durall, el film narra la història de tres nens del carrer filmats durant tres anys a Addis Abeba, la capital i la ciutat més poblada d'Etiòpia.

A Addis Abeba, la capital d'Etiòpia, hi malviuen uns 270.000 nens del carrer, sense pares i pràcticament oblidats per la llei i la societat.

El Daniel, un noi que prové del camp, té 9 anys quan arriba a la ciutat. Allà coneix l'Habtom i el Yohannes, dos nens de 12 anys que viuen en un cotxe abandonat. Malgrat que en un principi no l'accepten al grup, amb el temps es fan amics. A la ciutat, tots tres fan vida d'adult, tot i que encara són nens. Aviat aprenen a sobreviure amb petits robatoris i ardits enginyosos.

Un any més tard, quan els sentiments de responsabilitat i de rivalitat entre les colles del carrer augmenten, decideixen tornar a casa seva, als seus pobres llocs d'origen, per visitar els familiars que van deixar enrere fa molts anys. Comencen un llarg viatge cap al nord en autobús, vaixell, fent autoestop o a peu. Els nens hauran de fer front a les pors d'un passat desdibuixat, coincidint amb el pas de la innocència a la maduresa.

"Els anys salvatges", és una producció de Nanouk Films en coproducció amb Televisió de Catalunya dirigida per Ventura Durall, es va estrenar en la secció oficial del Festival Internacional de Cine Documental d'Amsterdam el 2013.

tv3.cat/documentals

Anar al contingut