Mònica Terribas.
Mònica Terribas.

Els 50 anys d'"El padrí", a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dimecres, 30 de gener, a partir de les 8.30, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà tertúlia d'actualitat amb Jordi Borràs, fotoperiodista; Pepa Martínez, directora de LaFede.cat; Miquel Puig, doctor en Economia; Andreu Pujol-Mas, historiador, i Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses.

A les 10.30, "El racó de pensar" amb David Fernàndez i Xavier Antich, que analitzarà el llibre  "Esperança i llibertat" (Ara Llibres), de Raül Romeva, en què el diputat al Parlament de Catalunya pel Grup Parlamentari Republicà i exconseller d'Afers i Relacions Institucionals i Exteriors i Transparència reflexiona sobre els conceptes de pau, democràcia i república.

A partir de les 11.00, "Mediats i serioses, S.L." amb Àlex Gutiérrez, David Àvila, Santi Villas, Sílvia Comet i Cristina Bordas. L'espai inclourà l'entrevista a Àlex Gorina, realitzador i presentador del programa "La finestra indiscreta" de Catalunya Ràdio, que parlarà de la pel·lícula "El Padrí", amb motiu dels 50 anys de la publicació del llibre de Mario Puzo, que també va fer el guió de la pel·lícula dirigida per Francis Ford Coppola. En només dos anys, el llibre va vendre prop de deu milions d'exemplars arreu del món i la pel·lícula es va convertir en una de les grans pel·lícules de la història.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/mati

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

 

Anar al contingut