Roger Escapa.
Roger Escapa.

"El suplement" viu la mobilització feminista del Dia Internacional de les Dones

Dissabte, 9 de març, "El suplement" estarà dedicat a les dones amb motiu del Dia Internacional de les Dones, amb un reportatge de Roger Escapa i de la periodista Laura Rosel, que assistiran junts a les manifestacions del 8 de març; una taula de cinc dones que treballen en àmbits majoritàriament masculins; una visita a Montserrat Fontané, mare dels germans Roca, i l'avançament del nou disc d'Anni B Sweet.

Roger Escapa i la periodista Laura Rosel assistiran demà, dia 8 de març, a les manifestacions convocades pel col·lectius Vaga Feminista sota el lema "Ens aturem per canviar-ho tot. Cap pas enrere" i gravaran un reportatge de la jornada que "El suplement" emetrà dissabte. A continuació, tindrà lloc una tertúlia amb Alba Alfageme, psicòloga; Carla Vall, advocada penalista i assessora de polítiques públiques; Tània Verge, professora de Ciència Política i directora de la Unitat d'Igualtat a la UPF; Sara Cuentas, de la Comissió de Migració, Descolonial i Antiracista de la Vaga Feminista, i Neus Bonet, periodista de Catalunya Ràdio i degana del Col·legi de Periodistes de Catalunya.

A partir de les 10.00, a "L'hora negra", Mayka Navarro farà un repàs dels casos en què la justícia ha seguit patrons patriarcals. Tot seguit, el programa rebrà la visita a l'estudi de cinc dones que fan feines en àmbits professionals amb un gran predomini d'homes: Cecília Egea, inspectora de Bombers de la Generalitat i primera bombera a Catalunya; Dominga Escribano, transportista; Isabel Peña, pilot d'avió; Aina Acevedo, àrbitra, i Maria Giró, pilot de trial. L'hora acabarà amb una primícia: l'avançament del disc nou d'Anni B Sweet, que farà una versió del seu single nou, "Buen viaje", amb Núria Graham.

A la recta final del programa, el cuiner Pep Nogué visitarà el Celler de Can Roca de Girona per cuinar amb la mestra dels fogons, Montserrat Fontané, i el seu fill Joan Roca, que parlaran del seu llibre nou, "Cuina mare". I per tancar el programa especial dedicat a les dones, "Els homes clàssics" Albert Galceran i Pedro Pardo reivindicaran la dona en la música clàssica.

El programa "El suplement" s'emet els dissabtes i diumenges, de 6.00 a 13.00, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/suplement

facebook.com/elsuplement

twitter.com/elsuplement

instagram.com/elsuplement

spotify.com/elsuplement

 

Anar al contingut