El programa "Solidaris" de Catalunya Ràdio, des de l'Índia

Rita Marzoa explicarà el viatge pel nord-est del país que li ha permès conèixer els projectes de l'ONG Ajuda en Acció adreçats a les dones.

El programa Solidaris de Catalunya Ràdio, amb Rita Marzoa, farà aquest dissabte, 8 de maig, un programa especial sobre l'Índia. Marzoa explicarà el viatge que està fent aquesta setmana, acompanyada de l'ONG Ajuda en Acció, i que li permet conèixer de primera mà els projectes de la campanya "Mou-te per la Igualtat; és de justícia" que aquesta organització du a terme per la restitució dels drets de les dones índies.

Des de dilluns, la periodista Rita Marzoa recorre diverses regions del nord-est del país com Uttar Pradesh, Uttarakhand, Dholpur o Bihar, i ha pogut conèixer la tasca d'aquesta ONG. Actualment té en marxa diversos projectes per lluitar contra la discriminació de gènere, especialment la que viuen les dones de les comunitats ‘Dalit', una casta repudiada i on ser dona agreuja encara més els greus problemes de marginalitat.

Demà, el programa Solidaris el conduirà des de Barcelona Carme Colomina i connectarà en directe amb Rita Marzoa, que explicarà l'evolució del viatge. De fet, des de dilluns, la crònica de la jornada es pot seguir pel blog del programa: blogs.ccrtvi.com/solidaris.

Solidaris, amb Rita Marzoa, s'emet els dissabtes d'una a dues del migdia.

catradio.cat
Anar al contingut