Àlex Gorina.
Àlex Gorina.
FINS AL 19 DE GENER, A LES 15.00

El programa "La finestra indiscreta" fa "La porra dels Premis Gaudí"

La votació dels oients va començar el 3 de gener i es pot fer fins al mateix dia de la gala de lliurament dels guardons de l'Acadèmia del Cinema Català. La persona que en resulti guanyadora rebrà una invitació anual per a dues persones per anar als 56 cinemes adscrits al Gremi d'Empresaris de Cinemes de Catalunya durant tot el 2020.

El divendres 10 de gener, a partir de la 1.05, "La finestra indiscreta", amb Àlex Gorina, entrevistarà la directora Lucía Alemany i l'actriu Laia Marull, de la pel·lícula "La innocència", amb set nominacions als Premis Gaudí i dues nominacions als Premis Goya.

"La finestra indiscreta", el programa de cinema de Catalunya Ràdio, amb Àlex Gorina, organitza "La porra dels Premis Gaudí", en què els oients de l'emissora poden votar qui consideren que seran els guanyadors dels XII Premis Gaudí, atorgats per l'Acadèmia del Cinema Català el dia 19 de gener.

La votació popular va començar el 3 de gener i s'acabarà el mateix 19 a les 15.00. Els oients que hi participin hauran de respondre l'enquesta sobre qui serà el guanyador en cadascuna de les cinc categories proposades: millor pel·lícula, millor direcció, millor protagonista femenina, millor protagonista masculí i millor pel·lícula en llengua no catalana.

El premi de "La porra dels Premis Gaudí" és una invitació anual gratuïta per a dues persones per assistir durant el 2020 als 56 cinemes (469 pantalles) adscrits al Gremi de Cinemes de Catalunya. El nom del guanyador es farà públic a "La finestra indiscreta" del divendres 24 de febrer.

 

Entrevistes a l'actriu Laia Marull i als directors Lucía Alemany i Albert Pintó

Demà, 10 de gener, a partir de la 1.05, "La finestra indiscreta" entrevistarà Lucía Alemany, que ha dirigit "La innocència", òpera prima de ficció participada per TV3 que ha estat molt ben rebuda en diversos festivals i que ha aconseguit set nominacions als XII Premis Gaudí –millor pel·lícula, millor direcció, millor protagonista femenina, millor actriu secundària, millor guió, millor muntatge i millor maquillatge i perruqueria– i dues nominacions als Premis Goya 2020 –millor actriu revelació i millor cançó original–, i Laia Marull, una de les actrius de la pel·lícula, nominada als Premis Gaudí a millor actriu secundària. La pel·lícula s'estrena demà a les sales de cinema.

El programa també entrevistarà el director Albert Pintó, que ha dirigit "Malasaña 32", el seu segon llargmetratge, una història de terror basada en fets reals que s'estrenarà el divendres 17 de gener. I finalment, la secció de televisió amb les novetats més destacades de les sèries del 2020, amb Guillem F. Marí.

"La finestra indiscreta" és, després de més de trenta anys en antena, el programa més veterà de Catalunya Ràdio, i s'emet els divendres d'1.05 a 3.00 de la nit.

Catalunya Ràdio i Televisió de Catalunya són mitjans oficials dels Premis Gaudí.

 

catradio.cat/finestra

twitter/finestra

facebook/finestra

 

Anar al contingut