Divendres, a les 20.30

El partit entre el Granollers i el Benidorm de la Lliga Asobal d'handbol, a Esport3

Demà, a les 20.30, Esport3 emetrà en directe el partit de la Lliga Asobal d'handbol entre el Granollers i el Benidorm. Els catalans necessiten guanyar per sortir de la part baixa de la classificació

Després d'un començament de temporada ben diferent al previst, el Fraikin BM Granollers afronta el partit de demà contra el BM Benidorm amb la necessitat de sumar els dos punts que li permetin sortir de la part baixa de la classificació. L'equip que entrena Antonio Rama només ha pogut guanyar un dels cinc partits que ha jugat fins ara, a la pista del Liberbank Cantàbria, però al Palau de Granollers encara no ha sumat cap victòria i només ha pogut esgarrapar un punt davant del Viveros Herol BM Nava, un equip que ha pujat aquesta temporada a la Divisió d'Honor.

El tècnic vallesà podrà comptar amb tots els seus efectius de cara al partit contra el BM Benidorm, i aprofitar el gran moment de forma del seu pivot, Adrià Figueras, que amb 41 gols és el màxim golejador de la Lliga. Serà un partit de retrobament per a l'exjugador del BM Granollers, ara al BM Benidorm, Álvaro Cabanas, màxim golejador aquesta temporada en la Lliga de l'equip alacantí amb 28 gols. Un altre exjugador del BM Granollers i també ara al BM Benidorm, el pivot Gonzalo Porras, es perdrà el partit a causa d'una greu lesió que el mantindrà inactiu pràcticament tota la temporada.

El Fraikin BM Granollers és el tretzè classificat a l'Asobal amb només tres punts, un punt més que els tres equips que tanquen la classificació, el Puente Genil, el Puerto Sagunto i l'Osca. El BM Benidorm és desè amb tot just un punt més que els vallesans. Això fa que la victòria en aquest partit sigui imprescindible i necessària per al Granollers si vol sortir de la part baixa de la classificació.

Els comentaris seran de Vicenç Prados i l'anàlisi tècnica de José Luis Villanueva.

esport3.cat

Anar al contingut