El judici del procés continua a "Polònia"

Demà dijous, a les 21.55, un altre capítol de l'espai de sàtira política "Polònia". Els acusats del judici del procés han acabat les seves declaracions i és el torn dels testimonis. Abans, però, el programa repassarà les últimes intervencions de Jordi Cuixart (David Marcé) i Carme Forcadell (Mireia Portas) i ho compararà amb el tractament que fan els mitjans dels testimoniatges de Soraya Sáenz de Santamaría i Mariano Rajoy (Queco Novell).

Les televisions espanyoles fan esforços titànics per no parlar del judici del procés i per això "Polònia" vol analitzar quin tractament se n'està fent des dels programes de Susanna Griso, Ana Rosa Quintana i Antonio Ferreras (Cesc Casanovas).

Si el Mobile World Congress és el congrés protagonista d'aquesta setmana, l'any 1899 ho era el congrés de telefonia Telegraf World Congress. El periodista Lluís Permanyer (David Marcé) il·lustrarà com eren aquestes edicions.

Pedro Sánchez (Pep Plaza), conscient que la moda d'ara és ser "youtuber", crearà el seu propi canal, per captar els vots dels joves d'esquerres, sota el nom de "pedronsejos". El seu primer tutorial explicarà com es transforma un projecte incomplet en una nova promesa electoral.

La cimera per tractar els abusos a menors a l'Església convocada pel papa Francesc s'acaba sense cap mesura concreta i amb una fumata blanca molt particular.

Finalment, Inés Arrimadas (Lara Díez) arriba a Madrid per instal·lar-s'hi, però Rivera (Ivan Labanda) s'adonarà que ha comès un error deixant-li fer el salt a la política espanyola. Qui tampoc no estarà gaire entusiasmat amb la decisió és Carlos Carrizosa (Xavi Serrano), que li cantarà molt nostàlgic "Porque te vas" de Jeanette.

tv3.cat/polonia

facebook.com/polonia

twitter.com/poloniatv3

youtube.com/polonia

Anar al contingut