Sílvia Cóppulo.
Sílvia Cóppulo.
DIUMENGE, A LES 22.05

"El divan" entrevista el periodista Josep Maria Martí

Diumenge 8 de setembre, a les 22.05, torna "El divan" de Catalunya Ràdio, amb Sílvia Cóppulo al capdavant des de fa onze anys i amb una entrevista al periodista Josep Maria Martí i Martí, que ha publicat el llibre "Maleïda amiloïdosi".

Josep Maria Martí Martí (Reus, 1950), és periodista, doctor en Ciències de la Comunicació i professor Titular de Comunicació Audiovisual a la UAB, on dirigeix l'Observatori de la Ràdio. Té una llarga trajectòria professional en el món de la comunicació: ha estat, entre altres càrrecs, director de Ràdio Barcelona i de la SER a Catalunya, secretari general dels Premis Ondas, membre del Comitè de Ràdio de la UER i degà del Col·legi de Periodistes. Ha rebut diferents Premis, entre els quals la Creu de Sant Jordi de la Generalitat de Catalunya (2014) i el Premi Ondas a la trajectòria professional 2015. Ha escrit una dotzena de llibres sobre periodisme i comunicació.

El 2010 se li va detectar amiloïdosi primària a l'Hospital Clínic, institució que li ha publicat aquest 2019 el llibre "Maleïda amiloïdosi", la crònica periodística del procés que va viure després de diagnosticar-li la malaltia. Aquest diumenge, 8 de setembre, a les 22.05, Josep Maria Martí passarà per "El divan", de Sílvia Cóppulo, on parlarà de la malaltia i també dels records d'infantesa, els valors que li han transmès els pares i els avis, la felicitat, l'esperança, l'amor lleial i el sentit de la vida.

Anhels, satisfaccions, expectatives, alegries i moments difícils de la vida es desgranen lentament i amb sinceritat a "El divan". El programa escolta  personesconegudes, admirades i de reconegut prestigi en una conversa que ofereix aspectes desconeguts per als oients i espectadors i que desperten un gran interès humà.

"El divan" afavoreix la conversa intimista amb la música que evoquen els seus convidats, confegint un teixit d'afectes, de records, de passat i de futur.

"El divan" s'emet els diumenges, a les 22.05, a Catalunya Ràdio.

 

catradio/divan

facebook/divan

twitter/divan

Anar al contingut