El 33 estrena l'emissió del concert de Manel a la sala Razzmatazz

Dilluns, 24 de juny, dia de Sant Joan, a les 21.55, s'emetrà, per primera vegada, al 33, el concert de Manel a la sala Razzmatazz. Es tracta l'actuació que es va gravar en directe a Barcelona el 25 de gener del 2017.

Dins la programació especial de Sant Joan, el 33 farà una retransmissió del concert que el grup de música Manel va fer a la Sala Razzmataz de Barcelona, el 25 de gener del 2017, just després de presentar el seu quart àlbum, "Jo competeixo", en festivals i teatres de tot l'Estat.

L'enregistrament d'aquest concert es va fer l'any 2017, i és la primera vegada que s'emet per televisió. Aquesta actuació de Manel a la Sala Razzmatazz es va fer en l'equador de la gira més llarga i exitosa de la seva carrera. El concert tenia les entrades esgotades des de feia mesos i va comptar amb la col·laboració especial d'un trio de vent. En aquest concert es va apreciar, millor que en cap altre, la comunió total entre el quartet barceloní i el públic de la seva ciutat.  

Justament ara el grup Manel es troba en fase de creació d'un nou disc. La gira per presentar aquest cinquè treball començarà a la tardor. El grup Manel es va crear l'any 2007 i va llençar el seu primer disc l'any 2008. Es tracta d'un grup de música pop procedent de Barcelona. Defineixen el seu estil como una barreja de música folk i pop.

tv3.cat/canal-33

Anar al contingut