Dilluns, a les 22.00

Avui, un "PoliAmor" amb molt de swing

Avudilluns, 28 de gener, a les 22.00, l'Instagram de TV3 emetrà el dotzè episodi de "PoliAmor", la ficció presentada per Nausicaa Bonnín, que s'emet en directe a través de la xarxa social Instagram. Al capítol de dilluns, titulat "Swing", la Berta continua explorant el poliamor en profunditat.

La Berta explicarà que ha incorporat una tercera parella i que cada cop va més atrafegada. El Pol sembla que encara

no ha encès com funciona realment el poliamor, però sembla que tot va bé. La Nora i el Roberto estan en crisi després que, quan només faltava una setmana per a la boda, ell s'asabentés de la infidelitat amb el capellà.

Els dissenyadors convidats seran Los Murrays i l'actuació musical anirà a càrrec d'Anna Ferrer.

El format

Cada entrega de "PoliAmor" consta de tres parts: la primera és un monòleg d'aproximació de la Berta, en què explica com li ha anat la setmana; la segona és un capítol de cinc minuts en què es troba amb una altra persona i es plantegen uns conflictes que es tractaran en la tercera part, un xat en directe conduït per l'"instagramer" Roi Sastre, en què els espectadors podran opinar sobre el capítol i proposar què hauria de fer la Berta. El capítol es completarà amb una actuació musical en acústic, en directe, i un il·lustrador que reinterpretarà, a la seva manera, el logotip de "PoliAmor".

La sèrie "PoliAmor", produïda per El Terrat, s'emet per Instagram Live cada diumenge, a les 22.00, des del compte d'Instagram de TV3 @tv3cat.

tv3.cat/

@tv3cat

Anar al contingut