"Curtcircuit 33" participa en el Fòrum de les TV amb programació de curtmetratges al Marché du Film Court de Clermont-Ferrand

Dilluns es farà la presentació del programa "Curtcircuit 33", dirigit per Agustí Argelich i conduït per Lluís Salgado, en el marc de la 41a edició del Festival Internacional de Clermont-Ferrand, a França, considerat el festival i mercat més important del món del curtmetratge. Serà davant de les televisions europees que aposten més pel format curt: RAI Cinema, ARTE, FRANCE TÉLEVISIONS, Canal+ France, Movistar+, TV5 MONDE, RTBF Belgium, entre d'altres.

Actualment, el Festival de Curtmetratges de Clermont-Ferrand és el festival de cinema més gran del món dedicat a curtmetratges. En termes de públic i presència professional, és el segon festival de cinema a França després de Canes. 

Al seu voltant  es desenvolupa el Fòrum del Mercat de Curtmetratges, el lloc on els professionals descobreixen les línies editorials dels compradors de televisió i les noves tendències i oportunitats per a la difusió. 

Hi participen cadenes europees importants, a les quals se suma aquest any el 33, i serà on Agustí Argelich explicarà quina és l'aposta i els continguts del programa "Curtcircuit 33", centrat en l'emissió de curts de ficció i animació, no documentals, davant d'un públic format per distribuïdors, directors i productors de curts de tot el món.

Durant els dies del mercat hi passen més de 60.000 persones i hi ha 8.000 curts inscrits.

https://clermont-filmfest.org/marche-du-film-court/forum-marche/

tv3.cat/curtcircuit-33

Anar al contingut