Dissabte, a les 21.55

Cristina Puig entrevista la secretària general d'ERC, Marta Rovira, a "Preguntes freqüents"

Demà, dissabte, a les 21.55, una nova edició de "Preguntes freqüents", el programa líder del cap de setmana, presentat per la periodista Cristina Puig. Marta Rovira, Olivier Peter, Joaquín José Martínez, Fonsi Loaiza, Carles Viñas i Paula Grande en seran alguns dels protagonistes.

En el "Preguntes freqüents" d'aquesta setmana es podrà seguir una entrevista exclusiva a la secretària general d'ERC, Marta Rovira. Cristina Puig li fa la primera entrevista televisiva des que es va exiliar a Ginebra. 

Puig també conversarà amb l'advocat suís especialista en judicis polítics Olivier Peter. És l'advocat d'Anna Gabriel, forma part de l'equip internacional de Jordi Cuixart i és especialista en el Tribunal Europeu de Drets Humans.

Es podrà conèixer el testimoni de Joaquín José Martínez, que va estar 3 anys al corredor de la mort acusat d'un doble assassinat; actualment és un activista contra la pena de mort. Justament fa uns dies van tornar a condemnar Pablo Ibar, que porta 15 anys al corredor de la mort, i que ara està pendent de saber si l'executen o el condemnen a cadena perpètua.

"FAQS" es preguntarà si hi ha hagut tracte de favor amb el judici a Cristiano Ronaldo, què hi passa a la llotja del Bernabéu i quines són les relacions entre el món econòmic i el futbol. Serà amb Fonsi Loaiza, periodista i doctor en periodisme, i Carles Viñas, doctor en Història Contemporània i autor de "St. Pauli, otro fútbol es posible". Amb ells també es reflexionarà sobre els vincles entre la política i el futbol, particularment amb l'extrema dreta.

I l'actuació musical del programa serà a càrrec de Paula Grande, amb qui també es conversarà.

A les cadires s'hi asseuran els periodistes Ana Pardo de Vera, Jordi Barbeta, Bea Talegón i Manel Manchón. I, a més, els col·laboradors habituals de "Preguntes freqüents" oferiran les seves seccions: "La setmana de Pilar Rahola", "Les FAQS de Quico Sallés", "L'accent diacrític de Maiol Roger" i el columnista de "La Vanguardia" Joaquim Luna.

tv3.cat/preguntesfrequents

facebook.com/FAQSTV3

twitter.com/FAQSTV3

instagram.com/FAQSTV3

Anar al contingut