Laura Gibson i Nacho Casado.
Laura Gibson i Nacho Casado.

'Concert Delicatessen' de Laura Gibson i Nacho Casado, en exclusiva per als oients d'iCat

Els oients d'iCat poden aconseguir invitacions dobles pel pròxim concert Delicatessen a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona, el dimecres 13 de març, a les 20.00, de la nord-americana Laura Gibson i de l'alacantí Nacho Casado.

Laura Gibson, cantautora i multi-instrumentista de Coquille (Oregon, EUA), compta amb una extensa carrera que ha estat marcada per la pèrdua del seu pare quan tenia 14 anys, en què ha transformat el dolor en un seguit de paisatges sonors esperançats i lluminosos. El seu últim disc, "Goners" (2018), és una exquisida depuració del seu llenguatge musical, que esclata en cançons balsàmiques interpretades amb meticulosa contenció i línies indie-folk que tancaran el concert de la setmana vinent.

Obrirà el recital el músic d'Elx Nacho Casado, que inicia la seva aventura en solitari, al marge de La Familia del Árbol, amb "Verão", l'àlbum en clau de jazz, bossanova, Carib i Mediterrani que va enregistrar l'any passat amb músics com João Gilberto i Chet Baker.

El programa "Delicatessen" és un dels més veterans d'iCat. Cada vespre, a les 21.00, de dilluns a divendres, Albert Puig continua obrint la capsa de la seva particular selecció musical per descobrir a l'audiència cançons imprescindibles.

 

iCat.cat

Facebook.com/iCat

Twitter.com/iCatpuntcat

 

Anar al contingut