Mònica Terribas.
Mònica Terribas.
DILLUNS, A LES 11.00

Cent anys del naixement de Teresa Pàmies i de la mort de Dolors Monserdà, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Dilluns, 14 d'octubre, a les 11.05, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Mònica Terribas, farà un "Lecturàlia" especial, amb Màrius Serra, dedicat  a dues grans dones de les quals enguany es commemoren dos centenaris: d'una banda, els cent anys del naixement de l'escriptora Teresa Pàmies –que va ser col·laboradora de Catalunya Ràdio- i, de l'altra, els cent anys de la mort de l'escriptora Dolors Monserdà. En parlaran Montse Barderi, escriptora, periodista, filòsofa i comissària de l'Any Teresa Pàmies, i Marta Pessarrodona, poeta, escriptora i comissària de l'Any Dolors Monserdà. La secció també inclou l'espai "Els arbres no s'ho mereixen", amb Enric Gomà.

 

La tertúlia

A les 9.05, la tertúlia, amb Francesc-Marc Àvaro, periodista i escriptor que parlarà del seu nou llibre "Assaig general d'una revolta. Les claus del procés català" (Editorial Pòrtic); Montserrat Nebrera, professora de dret constitucional a la UIC; Joan B. Culla, professor d'història contemporània de la UAB; Jaume Roures, soci gestor de Mediapro, i Manuel Milián Mestre, periodista i assessor d'empreses.

A les 11.45, "Pregunta'm el que vulguis", amb l'estudiant Verònica Garcia entrevistant l'escriptora afganesa Nadia Ghulam.

 

El músic Miqui Puig, concursant de "L'apocalipsi"

A les 12.05, el concurs "L'apocalipsi (El matí de Catalunya Ràdio)", amb Elisenda Carod, Elisenda Pineda i Charlie Pee, tindrà com a concursants Miqui Puig, músic, crític musical i realitzador del programa "Pista de fusta", d'iCat, i l'oient Jaume Oromí.

"El matí de Catalunya Ràdio" s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

 

catradio.cat/maticataradio

facebook.com/maticatradio

twitter.com/maticatradio

instagram.com/maticatradio

youtube.com/maticatradio

telegram.me/maticatradio

spotify.com/maticatradio

Anar al contingut