Els matins
Els matins
Divendres, a partir de les 8.30

Antoni Sitges-Sierra, autor del llibre "Si pots, no vagis al metge", a "Els matins"

Demà divendres, a partir de les 8.30, "Els matins", el programa dirigit i presentat per Lídia Heredia, entrevistarà el doctor Antoni Sitges-Sierra, autor del llibre "Si pots, no vagis al metge".

L'anàlisi de l'actualitat
Contextualitzaran les notícies del dia Gemma Aguilera, Arturo Puente i l'advocat Carles Monguilod. S'afegiran a la conversa el catedràtic de Filosofia Política de la UPB Daniel Innerarity.

Exjutge del TJUE
Lídia Heredia també entrevistarà Josep Casadevall, que va ser jutge del Tribunal de Justícia de la Unió Europea durant 19 anys en representació d'Andorra.

La tria de llibres
Les recomanacions de lectures suggerides per l'actualitat que cada divendres fa Anna Guitart començaran per una proposta relacionada amb l'explosió a la Petroquímica de Tarragona.

Sant Antoni, patró dels animals
El programa connectarà amb la festa dels Tres Tombs que es fa a diverses poblacions catalanes per saber com combinen la tradició amb la creixent preocupació pel benestar animal.

Les propostes dels divendres
I a la taula cultural del final del programa s'hi asseuran els periodistes Xavi Pardo i Tània Adam. Els "influencers" Sir Joan i Leopolda Olda explicaran què els sembla que Instagram vulgui treure els "likes". I tot plegat ho dibuixarà l'Ermengol.

tv3.cat/elsmatins

facebook.com/elsmatins

twitter.com/elsmatins

Anar al contingut