Yusuf Demir, durant el partit del Joan Gamper contra la Juventus (FC Barcelona)
Barça

Yusuf Demir tindrà fitxa del primer equip del Barça

El jugador austríac va arribar aquest estiu per reforçar el filial, però el seu rendiment ha sorprès tant que el club li farà fitxa del primer equip

El FC Barcelona gaudeix d'una generació de joves que estan destinats a triomfar al club en els pròxims anys. Un d'ells és Yusuf Demir. El davanter austríac ha estat un dels grans protagonistes de la pretemporada blaugrana, en què ha aprofitat la confiança de Koeman per estrenar-se com a golejador amb el Barça.

El jove austríac va arribar al club aquest mateix estiu cedit per una temporada pel Rapid de Viena. L'operació es va tancar per mig milió d'euros i el Barça es va guardar una opció de compra no obligatòria per 10 milions.

En un principi, la seva incorporació es va fer per reforçar el filial blaugrana, però el seu bon rendiment ha sorprès Ronald Koeman i el seu cos tècnic. Tant, que el club ha decidit inscriure'l com a jugador del primer equip. De fet, Demir ja ha debutat aquesta temporada de manera oficial amb el Barça. Va ser en el partit contra l'Athletic Club a San Mamés, en la segona jornada de la Lliga.

Anar al contingut