Xavi té una petita sobrecàrrega en un bessó.
Xavi té una petita sobrecàrrega en un bessó.
Barça

Xavi Hernández ha tingut una petita sobrecàrrega en un bessó i és dubte per a l'amistós contra el Nàpols

Xavi ha sofert una petita sobrecàrrega al bessó intern de la cama esquerra durant l'entrenament d'aquest dilluns al matí, i l'evolució marcarà la seva tornada als entrenaments. El més probable és que sigui baixa per a l'amistós de dimecres contra el Nàpols, a Ginebra. En la sessió de la tarda, Adriano i Mathieu han fet treball específic.

Actualitzat

Xavi ha sofert una petita sobrecàrrega al bessó intern de la cama esquerra durant l'entrenament d'aquest dilluns al matí, i l'evolució marcarà la seva tornada als entrenaments. El més probable és que sigui baixa per a l'amistós de dimecres contra el Nàpols, a Ginebra. El migcampista de Terrassa va ser el protagonista de l'amistós a Niça, ja que va anotar el gol del Barça.

El Barça ha tornat a exercitar-se aquesta tarda a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, i ho ha fet sense Xavi, que en la sessió matinal ha patit una contractura al bessó esquerre. Per la seva banda, els defenses Adriano Correia, a qui fa tres setmanes se li va detectar una petita alteració cardíaca, i Jeremy Mathieu, han fet treball específic. En aquesta segona sessió han treballat amb l'equip 24 futbolistes, entre ells els 8 joves del filial que els últims dies s'estan entrenant amb el primer equip.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut