Barça

Xavi anunciarà dijous que deixa el Barça

El migcampista de Terrassa posarà fi a 17 temporades al primer equip blaugrana durant la pròxima final de la Champions. Dissabte, en el partit davant el Deportivo, rebrà el reconeixement del Camp Nou

Actualitzat

Amb la resolució de la Lliga a favor del Barça a falta d'una jornada, hi ha hagut un petit recés abans de les finals de Copa del Rei (30 de maig) i de Lliga de Campions (6 de juny) que l'equip blaugrana jugarà abans de tancar la temporada.

Aquesta situació impulsarà Xavi Hernández a fer oficial el seu adéu del Barça aquesta setmana. L'equip disposa ara de tres dies de descans i, per tant, l'anunci del migcampista terrassenc es produirà probablement el dijous.

Xavi ja tindria acordada la seva incorporació a l'Al-Sadd qatarià, club que va anar a visitar durant l'última pausa de la Lliga, i que li ha fet una oferta pràcticament irresistible tenint en compte que als 35 anys es troba en la recta final de la seva carrera.

D'aquesta manera, el 6 blaugrana podria acomiadar-se del Camp Nou i rebre el reconeixement de l'afició durant el Barça-Deportivo de dissabte, 23 de maig.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut