Barça

Cardoner: "No deixarem marxar Xavi. Ens agradaria que es quedés un any més"

El vicepresident del Barça ha assegurat en una entrevista al programa "La tribu" de Catalunya Ràdio que el desig del club és que el migcampista de Terrassa continuï un any més i acabi el seu contracte

Actualitzat

El vicepresident de l'àrea social del Barça, Jordi Cardoner, ha assegurat al programa "La tribu" de Catalunya Ràdio que no deixaran marxar Xavi Hernández, perquè el desig del club és que continuï un any més i acabi el contracte.

"Xavi encara ha de decidir el seu futur i crec que no el deixarem marxar perquè la gent l'estima molt. Ha estat un jugador importantíssim durant molts anys i semblava que tindria un any complicat perquè tenia companys d'un nivell molt elevat, però s'ha demostrat un cop més que és una peça fonamental per a l'equip. En els partits importants hem tingut sort de tenir-lo, i ens agradaria que es quedés un any més", ha explicat Cardoner.

El de Terrassa podria dir adéu al Barça aquest dijous per anunciar la seva marxa al futbol qatarià. Pendents de la decisió de Xavi, el terrassenc encara jugarà dos partits al Camp Nou, dissabte contra el Dépor a la Lliga, en què l'equip celebrarà el 23è títol de la competició amb l'afició, i la final de Copa contra l'Athletic Club, el dissabte 30 de maig.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut